luni, 2 decembrie 2013

E razboi pe resurse si pe inglobare de terenuri,tari,inca nesupuse,impartirea planetei in-Globalizare totala in care Francmasoneria vrea cat mai mult,mai repede si mai mult spatiu,atat uman pentru al distruge cat si material teren pentru al contamina,insa aerul, planeta, incalzirea globala expres,actionata,produsa,indusa iar chemtrail-in miscare in toata UE - pentru acestia exista fonduri,cherozen,nu? GUVERNUL UNIC MONDIAL-reprezinta TEROREA ABSOLUTA ! Se observa clar, concret,atitudinea, ''nu esti cu noi-atunci esti contra noastra''-scuzati-ma,poate gresesc: - Dar asta ce e?-nu este ceva foarte periculos,deja sa interzici cuiva sa circule,sa-l anihilezi,sa-l izolezi,sa-i ingradesti prietenii, sa faci presiuni pentru bunul mers al afacerilor,o data ce detii - MONOPOLUL - cum manipulezi,  cu ajutorul aliatiilor supusi,   in nevoi,obligati la un regim si accept de supunere si teroarea cetatenilor supusi la o Austeritate continua? - CUM NUMITI ACEASTA ATITUDINE INTR-O ASA ZISA''DEMOCRATIE''-in care exprimarea,conceptia,dreptul omului,opinia,religia sau orientarea politica este protejata prin semnaturi si decrete,ratificatede fiecare international de Statele lumii in charta ONU?!...;Ei na,cu totii am luat plasa in aceste conditii,am fost mintiti,inselati,manipulate de mass-media,de scoala,de intelectuali responsabili si aliati,coautori, de acesta'' ERA IN UMBRA ILUMINATA''-si apropo: - Care este si cum se reprezinta in aceste conditii asa zisa''Civilizatie Europeana'' -EXISTA sau a Existat cumva, sau si asta este o Minciuna de manipulare gogonata?Cine ia decizii,semnaturi,liste de tot felul, iluzionismul democratic,intr-o SOCIETATE TOTALITARA, -in care decizia o iau un grup,sau unul singur in spatele cortinei.Totul este ipocrizie!Ce Uniune in UE-avem doar in Teroare si in lipsuri ne putem numi- concetateni,frati de suferinte ! Si ce dorim ca si alte State,care in prezent o duc mai bine,sa decada total ajunsi in UE ! DE CE?  
PC Chinez a reusit lupta cu Capitalistii ! A INVINS-Iata cum acum,  sunt ipocriti si au ajuns cu totii la ajutorul si la mila Chinezilor ! Iar invidia,ura,indecenta geloziei de privilegii si importanta acordata unui Stat,popor european in fata altuia este data de intrecerea,in lipsuri practicata in UE...si asa e, noi vrem sa va bagam in ue sa va distrugem industria, sanatatea, educatia etc. si voi nu vreti? ca doar asa s a intimplat in toata europa de est. lasa ca daca nu va trimitem asasinii economici si va rezolvam in scurt timp, aranjamun imprumut si hai pa si cu ucraina noapte buna ,,Protocoalele Inteleptilor sionului,,. declara jefuirea bogatiilor din Lumea a Treia ,indatorarea, somajul ,saracirea (si prin scumpirea alimentelor), propaganda pentru libertatea drogurilor ,excese sexuale, abrutizarea tineretului natiunilor, ideologia "respectului de libertati individuale " difuzata in sanul Bisericilor iudeo-crestine si in interiorul natiunilor -state , obscurantismul considerat ca baza a mandriei , conflictele interetnice si ultima noastra realizare , "restrictiile bugetare ", pierderea suveranitatii statelor toate acestea ne permit in sfarsit sa asistam la implinirea ancestrala a "visului" nostru , instaurarea " Noii Ordini Mondiale" evident vor aparea unii agenti orbi de seviciu (cozile lor de topor) care vor spune ca sunt false dar ce exemplu mai bun vreti decit realitatea Preşedintele Israelului, Shimon Peres, a declarat la Davos că guvernele nu mai răspund nevoii oamenilor şi vor fi înlocuite de către marile companii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

În ciuda faptului că rata creditelor neperformante a ajuns la un nivel care “dă fiori”, de 21,6% la finele lunii septembrie 2013, indicatorul ar putea fi în realitate mai mare, fapt pentru care BNR a început o verificare amănuțită a modului în care băncile recunosc creditele neperformante și constituie provizioane pentru acestea, a declarat Nicolae Cinteză, directorul Direcției de Supraveghere din cadrul BNR.

“Când am cerut prima oară datele de la CRB (Centrala Riscurilor Bancare) și le-am comparat cu ceea ce am găsit în bilanțul unor bănci ne-am îngrozit. Atunci am solicitat băncilor o situație mult mai detaliată privind încadrarea creditelor neperformante, modul în care au făcut restructurarea creditelor și cum s-au plătit aceste împrumuturi restructurate”, a spus Cinteză.

“Totuși, în ciuda cifrei vehiculate de 21,6%, care îți dă fiori, despre care se spune că este de trei ori mai mare decât în UE, în România nu a căzut nicio bancă și nu s-a plătit niciun leu de la buget pentru salvarea unor bănci așa cum s-a întâmplat în Vest”, a adăugat Cinteză.

Potrivit oficialului BNR, unele bănci au apelat la restructurări repetate ale creditelor, în unele cazuri și de 20 de ori, tocmai cu scopul de a evita încadrarea acestora la neperformante și, implicit, constituirea de provizioane.









Astfel, pentru a corecta aceste distorsiuni, BNR a modificat normele după care băncile să poată restructura creditele, astfel încât acestea să nu fie încadrare la neperformante. Potrivit noilor cerințe, dacă un credit a fost restructurat, debitorul trebuie să înregistreze după un an de zile o expunere mai mică decât cea de la momentul restrucuturării (adică să plătească lunar cel puțin dobânda și o cât de mică parte din principal) pentru a nu încadra creditul la neperformante.

Totodată, dacă restructurarea se va face fără o motivare economică, BNR va solicita băncilor o cerință de capital pentru care ponderea la risc se va considera 1.250%. Iaar dacă inspectorii BNR constată că provizionarea nu s-a făcut conform Regulamentului 17 al BNR, atunci banca va fi obligată să provizioneze 100%, fără posibilitatea de deducere a colateralului.

“Aceia care ascund neperformanța vor fi penalizați pe partea de capital. Iar capitalul doare cel mai tare”, spune Cinteză.

După câteva controale ale BNR, s-a constatat o cerință suplimentară de provizioane. Potrivit lui Cinteză, la o anumită bancă, doar din declasificarea agenților economici la rambursarea creditelor, este nevoie de 0,5 miliarde lei provizioane suplimentare.

Anonim spunea...

Guvernul britanic a avertizat că ar putea intenta o acțiune judiciară împotriva Comisiei Europene, în contextul recentelor dispute dintre Londra şi Bruxelles, avertizează Dominic Grieve, consilierul guvernamental britanic pentru Afaceri judiciare, citat de AFP.

"Marea Britanie respectă regulile şi ne aşteptăm ca şi alţii să procedeze la fel", a spus Grieve.

"Deja am avut câteva acţiuni în justiţie pentru protejarea intereselor noastre şi nu vom ezita să facem le fel pe viitor", a avertizat consilierul guvernamental britanic.

Aceste declarații intervin pe fondul tensiunilor dintre UE şi Londra, pe tema imigraţiei, a relaţiilor comerciale şi a criticilor privind birocraţia de la Bruxelles.