duminică, 22 decembrie 2013

Colegii "gingavei prezidentiale" (EBA) se dau si ei in spectacol etalind prostia fara rusine ...


 
Statele membre ar trebui sa isi dezvolte capacitatea de aparare iar aceasta sa poata fi la dispozitia Uniunii, au agreat liderii europeni.Premierul britanic David Cameron a declarat raspicat ca nu va sustine nimic ce ar putea semana cu o "armata europeana". "Trebuie sa pastram o demarcare corecta intre cooperare, ceea ce este un bine, si capacitati militare la nivelul UE, ceea ce este gresit".... BRAVO U.K. ! In rest , imbecilii la vedere !

3 comentarii:

Anonim spunea...

Preşedintele francez François Hollande a anunţat că Uniunea Europeană va lua în ianuarie o decizie privind lansarea unei misiuni europene în Republica Centrafricană pentru a veni în sprijinul intervenţiei franceze, relatează AFP, conform Mediafax.
Hollande a precizat că a "obţinut" la summitul european ca o decizie să fie luată "în ianuarie" în privinţa unei misiuni care ar putea fi civilă şi "mobilizată cât mai repede posibil".

Anonim spunea...

Acţiunile de manipulare a pieţelor financiare vor fi pasibile de sancţiuni penale în Uniunea Europeană (UE), inclusiv pedepse cu închisoarea, conform acordului la care au ajuns, vineri, Parlamentul European (PE) şi statele membre, relatează agenţiile AFP şi EFE, preluate de Agerpres.
Acordul politic se referă la propunerea Comisiei Europene vizând o directivă de sancţionare penală a abuzurilor pe pieţele financiare. Textul directivei va fi supus votului plenului PE în luna ianuarie.
Directiva va obliga statele membre să introducă în codurile lor penale pedepse pentru situaţii precum negocierea cu informaţii confidenţiale şi manipularea pieţelor.
"UE aplică astfel o politică de toleranţă zero în faţa abuzurilor de pe pieţe şi a manipulării indicilor, dorind să protejeze integritatea pieţelor şi banii cetăţenilor", a afirmat comisarul european pentru justiţie, Viviane Reding, într-un comunicat de presă, avertizând că aceste delicte sunt "o mare problemă pentru încrederea în sistemul nostru financiar şi trebuie să o tăiem din rădăcini".
Acordul privind abuzurile de pe pieţele financiare "este o veste foarte bună pentru investitori şi un cadou de Crăciun de care s-ar fi lipsit infractorii cu gulere albe", a spus la rândul său comisarul european pentru piaţă unică şi servicii, Michel Barnier, citat de AFP.
Necesitatea unei asemenea directive a crescut după scandalul Libor, izbucnit anul trecut. Mai multe bănci importante, precum Deutsche Bank, Royal Bank of Scotland, Societe Generale, JPMorgan, Citigroup şi compania de brokeraj RP Martin au fost amendate la începutul lunii decembrie cu suma record de 1,71 miliarde de euro pentru că au format carteluri ilegale pentru manipularea dobânzilor Euribor şi Libor.

Anonim spunea...

Noul pachet de bază prevede o singură consultaţie preventivă la trei ani, făcută de medicul de familie, pentru persoanele asimptomatice între 18 şi 39 de ani şi cel mult două consultaţii în trei luni în cazul pacienţilor "cu risc normal" care au o problemă nouă sau acută de sănătate. Noul pachet introduce consultaţiile multidisciplinare de specialitate în ambulatoriu pentru pacienţii cu afecţiuni complexe.