vineri, 27 decembrie 2013

"Având în vedere recenta declaraţie a comisarului european Viviane Reding despre lupta împotriva corupţiei din România, aş dori să-i reamintesc modul în care şi anul trecut s-a inflamat fără să aibă la dispoziţie toate informaţiile şi modul periculos pentru un oficial european în care a preluat fără ezitare formula fabricată de propaganda lui Traian Băsescu de  lovitură de stat.
Noi, Uniunea Social Liberală, nu favorizăm corupţia, spre deosebire de regimul de dinaintea noastră, care a avut tot sprijinul popularilor europeni şi ale cărui abuzuri nu au stârnit niciun fel de reacţii din partea unor oficiali precum Viviane Reding. Declaraţia de acum a comisarului Reding este una de campanie electorală!.
Guvernul a anunţat deja că toate modificările vor fi discutate inclusiv cu Comisia Europeană, deci doamna comisar Reding nu are de ce să fie îngrijorată. România este un stat de drept, iar lupta împotriva corupţiei va continua.

4 comentarii:

Anonim spunea...

De la 1 ianuarie, după eliminarea restricţiilor de pe piaţa europeană a muncii, românii se pot angaja în Marea Britanie, Belgia, Olanda sau Luxemburg.

Digi24 a realizat o scurtă selecţie a posturilor disponibile:

Belgia oferă multe locuri de muncă în restaurante, baruri şi hoteluri, salariul minim pornind de la 1500 euro. Românii se pot angaja şi în Olanda, în construcţii. Aici se caută şi mecanicii, electricienii şi instalatorii, salariile pornind de la 1400 euro.

În Franţa nu poţi fi plătit cu mai puţin de 1300 euro, iar românii sunt interesaţi aici să lucreze în fabrici. Marea Britanie caută vânzători în magazine şi pieţe, iar salariul minim e de 1200 euro.

De la 1 ianuarie 2014, cei care doresc îşi pot găsi de asemenea un loc de muncă şi în Austria, Elveţia, Germania, Luxemburg sau Malta.

Potrivit statisticilor din 2010 ale Comisiei Europene, în statele membre ale UE lucrează peste 2,1 milioane de români, majoritatea în Italia, Spania şi Germania.

Anonim spunea...

Gazele se mai scumpesc cu încă un procent ca urmare a alinierii preţului din producţia internă cu cel de import.

Preţul gazelor pentru populaţie va creşte cu 1%, de la 1 ianuarie, a decis vinerea trecută Comitetul de Reglementare al ANRE.

DECLARAŢIE SURPRIZĂ PRIVIND SCUMPIREA GAZELOR

Astfel, în decurs de un an, de când a început liberalizarea pieţei locale, gazele s-au scumpit cu 12%. Tot vineri, ANRE a decis ca gazele pentru fabrici să se scumpească cu 2%.

Anonim spunea...

SOVA, VOINEA SI CHITOIU TREBUIE DEMISI IMEDIAT - Voinea este incapabil, Chitoiu, analfebet, iar Sova este necopt si incompetent - altfel se duce tara de ripa - DEMItere CU IMPUTAREA PAGUBELOR CREATE ECONOMIEI NATIONALE !!! Sunt pagube de peste un miliard de Euro plus dezastrul din economia privata care a adus prejudicii serioase atit bugetului de stat cit si Romaniei . Au adus prejudicii de peste 1 miliard si bugetului UE ...asta se va vedea peste vre-o citeva luni, cind din nou, Comisia Europeana va cere despagubiri !!! AFARA CU NEAVENITII INCOMPETENTI !

Anonim spunea...

David John Marotta, expert financiar pe Wall Street si consilier pentru Forbes, a avertizat investitorii sa-si faca un „bagaj” de supravietuire din care sa nu lipseasca hrana, arma si munitia.

„Arma poate fi ultima pe lista, dar nu trebuie sa lipseasca. Exista oameni teribili in lumea asta si o sa va simtiti mult mai in siguranta daca voi si vecinii vostri de incredere veti avea arme de foc!”, a fost anuntul socant facut de Marotta.

Notificarile sale catre clienti fac parte din scenariul „apocalipsa financiara”, cel mai rau lucru ce se poate intampla cand institutiile nationale vor suferi „un declin precipitat”.

Marotta explica pentru alarmisti ca el, personal, nu crede intr-un declin brusc, ci mai degraba intr-unul de lunga si chinuitoare durata, dar trebuie sa satisfaca cerintele clientilor, care vor sfaturi pentru diverse situatii „apocaliptice”.

Din punctul lui de vedere, datoria nationala este un factor de prim risc pentru ca are la baza dolarul, moneda ce se depreciaza la nivel international. Obamacare este socotita cea mai proasta legislatie din ultimii 75 de ani, iar scandalul NSA afecteaza SUA dinspre exterior. Such a mess! Si la ce mai folosesc armele daca se porneste tavalugul? „Macar sa nu-ti mai fie frica”, explica expertul.