miercuri, 4 septembrie 2013

TERIBILA PROFEŢIE din Vechiul Testament

Ce urmează să se întâmple în Siria
CAPITOLUL 17
Proorocire pentru Damasc


1. Proorocire impotriva Damascului: “Iată, Damascul este scos din numarul cetatilor si a ramas o gramada de ruine.
2. Cetatile Aroerului sunt pustiite pentru vecie; ele sunt bune de pascut turmele, care se culca acolo si nimeni nu le goneste.
3. Nici cetate intarita pentru Efraim si nici imparatie la Damasc. Tot asa va fi cu ramasita Siriei si cu marirea ei, precum a fost cu fiii lui Israel, zice Domnul Savaot.
4. Si va fi in ziua aceea ca marirea lui Iacob se va imputina si acest trup gras se va usca.
5. Va fi atunci ca pe urma seceratorului ce secera holda, cand mana lui aduna spice si cum e cand oamenii aduna spice in valea Refaim;
6. Vor ramane pe urma cateva roade, ca la scuturatul maslinului, doua-trei masline pe varf, patru-cinci pe ramuri”, zice Domnul Dumnezeul lui Israel.
7. In ziua aceea, omul isi va intoarce privirea catre Ziditorul sau si ochii lui catre Sfantul lui Israel se vor intoarce.
8. Si nu va mai privi catre jertfelnice, lucrurile mainilor lui, si nu se va mai uita la faptura degetelor lui, la Astartele si statuile ridicate soarelui.
9. In vremea aceea, cetatile sale intarite vor fi parasite ca ale Amoreilor si Heveilor, lasate inaintea fiilor lui Israel si vor ramane pustii.
10. Caci tu ai uitat pe Dumnezeul izbavirii tale si de Stanca scaparii tale nu ti-ai adus aminte. Iata pentru ce tu intemeiezi gradini lui Adonis si acolo sadesti vie pentru un dumnezeu strain.
11. In ziua cand o sadesti, tu vezi ca se ridica si a doua zi are flori; dar de culesul roadelor nu te bucuri in ziua nenorocirii si durerea este fara leac.
12. Ah! Aceasta zarva de popoare este ca vuietul de ape multe, acest zgomot de neamuri este ca zgomotul de ape mari;
13. El le ameninta si ele fug departe, gonite ca pleava pe care vanturatorii o vantura in vant si ca vartejul de pulbere in vreme de furtuna.
14. In vremea serii, atunci e ceasul spaimei, iar mai inainte de a se face ziua, ei nu mai sunt. Iata partea, partea jefuitorilor nostri si soarta celor ce ne-au pradat pe noi.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Un cutremur cu o magnitudine de 4,1 grade Richter provocat în urma extracției de gaze naturale a fost înregistrat, luni, în sudul Frantei, la Lacq. Magnitudinea este una extrem de mare pentru această regiune, spun sismologii, potrivit Le Nouvel Observateur. ’’Înainte de exploatarea gazelor, aici se produceau foarte puține cutremure. Microseismele au apărut în urmă cu 50 de ani, după începerea exploatării’’, spune seismologul Mathieu Sylvander. El vorbește despre un seism ’’indus’’, declanșat direct sau indirect de activitățile umane.

La Lacq s-au produs nu mai puțin de 2.000 de cutremure în ultimii 40 de ani, majoritatea cu magnitudini de 2-2,5 grade. Exploatarea de la Lacq se va încheia în scurt timp, însă cutremurele vor dura mult timp după aceasta, avertizează sismologii. Aici se exploatează gaze convenționale, însă prin metode asemănătoare fracturării hidraulice și partizanii exploatării gazelor de șist din Franța s-au folosit mult de exemplul Lacq. Însă seismul înregistrat luni vine să ridice un semn de întrebare în legătura cu oportunitatea exploatării gazelor de șist în Franța.

La Yougstown, în statul american Ohio, unde se află multe exploatări de gaze de șist, s-au înregistrat multe cutremure cu magnitudini de 2,1-4 grade Richter, ’’in circumstanțe asemănătoare’’, spun specialiștii, făcând o legătură între fracturarea hidraulică și aceste seisme.

Anonim spunea...

Indiferent de înţelegerile din spatele uşilor închise, declaraţiile beligerante dintre preşedintele Băsescu şi premierul Ponta au intrat de ceva vreme în categoria “dialoguri de mahala”. Cei doi au ajuns, încet-încet, să folosească un vocabular dizgraţios, deplorabil. Milioane de români, fie ei pro sau anti Băsescu au înţeles că guralivii cocoşi nu mai sunt domni, ci dive frustrate demne de emisiunile lui Capatos sau Măruţă. Cuvinte precum „mincinos” sau „laş” sunt rostite frecvent de cei aflaţi în fruntea statului. Luni, Băsescu l-a făcut direct „corupt” pe Ponta, iar acesta din urmă nu s-a lăsat, spunând despre Videanu - partenerul de table al socrului EBEI - că este „bandit internaţional”. Acesta să fie dialogul politic pe care ni-l dorim? Eu zic că nu! Şi în tot acest timp, două boli incurabile cangrenează economia şi viaţa poporului - la care tot fac trimitere Băsescu şi Ponta. Vorbim aici despre corupţie şi evaziune, două pecingini care merg mână-n mână, iar sub domnia preşedintelui Băsescu au atins cote greu de imaginat. Traian Băsescu a înfiinţat în cadrul CSAT, în iunie 2010, la o lună după ce Codruţ Marta a renunţat la funcţia de şef de cabinet al preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar, un Grup de luptă împotriva evaziunii fiscale. Ei bine, în iunie 2012, Băsescu a „transferat” Grupul la Executivul Ponta, după doi ani de rezultate lamentabile şi la o lună după dispariţia lui Codruţ Marta. Stranie coincidenţă!

Anonim spunea...

Un zvon aiuritor a ajuns la Bursă. Cică Teodor Meleşcanu (foto) ar fi pe picior de plecare din fruntea Serviciului de Informaţii Externe.

Nu asta e bomba, ci numele celui ce ar veni în loc. Nimeni altul decât Mihai Stănişoară, fost ministru şi consilier al lui Traian Băsescu. Acesta nu ar fi plecat chiar de capul lui de la PDL la PNL. Operaţiunea ar avea scopul de a-l adormi şi mai tare pe Crin Antonescu, aflat la cuţite cu Meleşcanu. Încurcate sunt căile serviciilor.

Anonim spunea...


Comisia senatorială pentru politică externă a aprobat miercuri un proiect de lovituri militare împotriva regimului condus de preşedintele sirian, Bashar Al-Assad, deschizând astfel calea dezbaterii în plenul Senatului american luni, în prima zi după vacanţa parlamentară, transmite AFP.



0 0


Comenteaza
Bombardier B2
Bombardier B2
Foto: en.wikipedia.org


Senatorii din cadrul comisiei s-au exprimat cu 10 voturi pro şi 7 contra în favoarea unei intervenţii 'limitate' în Siria, cu o durată maximă de 60 de zile ce poate fi prelungită o singură dată şi în anumite condiţii la 90 de zile, fără a trimite trupe la sol. Mai mulţi congresmeni democraţi şi republicani s-au declarat împotriva proiectului de rezoluţie.

Sesiunea parlamentară din Statele Unite începe luni şi fiecare din cele două Camere ale Congresului - Camera Reprezentanţilor, dominată de republicani, şi Senatul, cu majoritate democrată - urmează să înceapă dezbaterea proiectului săptămâna viitoare