duminică, 29 septembrie 2013

Dead peple are sleeping better w/ CYANIDE RIVER ---SLEEP WELL-GOOD NIGHT- somul usor cu ciuma si CIANURA - MOARTESpun NU , proiectului ROSIA MONTANA , pentru tot ce lasa in urma sa ; asezari dezradacinate , mii de tone de steril cianurat , consider aceste argumente inconvenabile ROMANIEI in afara procentului scazut de castig in aur al ROMANIEI


Un comentariu:

Anonim spunea...

Duminica are loc un nou protest in Bucuresti impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana. Protestatarii au plecat din cartierul Titan spre Piata Universitatii in jur de ora 18.00, pe o ploaie rece care a diminuat simtitor numarul celor iesiti sa ceara oprirea exploatarii aurifere de la Rosia Montana. Manifestantii au cerut in permanenta oprirea proiectului de la Rosia Montana, fara a cere demisia premierului sau a ministrilor implicati in dosar.
----------------------------
Ora 21:20: Mai putin de 1.000 de protestatari mai sunt la aceasta ora in Piata Universitatii.
Ora 21:10: Circulatia care fusese blocata pe un sens al Bulevardului Nicolae Balcescu s-a deblocat. In Piata Universitatii au mai ramas circa 1.500 de manifestanti.
Ora 21:03: Protestatarii s-au strans in rondul de la Universitate si pe Bulevardul Nicolae Balcescu. Lumea a inceput sa plece, au mai ramas sub 3.000 de oameni si numarul lor continua sa scada. Se scandeaza "Demisia!" si "Uniti salvam Rosia Montana!".
Ora 20:35: Primii protestatari au ajuns in Piata Universitatii. Coloana se intinde pe un sens de circulatie aproape de la Piata Unirii pana la Piata Universitatii. Potrivit estimarilor reporterului Hotnews.ro, sunt intre 4.000 si 5.000 de persoane. Cifra exacta este greu de precizat in conditiile in care autoritatile nu dau nicio informatie clara.
Ora 20:26: In fata coloanei de protestatari se afla circa 8-10 persoane care striga "Jos Basescu, lupta Voiculescu". In fata lor filmeaza carul Antenei 3.
Ora 20:19: Peste 3.000 de persoane la marsul de protest. Manifestantii au ajuns in Piata Unirii.
HotNews.ro transmite LIVE TEXT protestele de duminica