joi, 11 aprilie 2013

Pentru a ameti fraierii, Constitutia UE a fost botezata "Tratatul de la Lisabona". Profesorul german Schachtschneider de la Universitatea din Nürnberg a analizat acest Tratat (două volume extrem de groase), şi a constatat unele lucruri despre care nimeni nu vrea să vorbească.  Tratatul a legalizat ocolirea Referendumurilor naţionale în ţările membre şi a anulat dreptul Parlamentelor naţionale de a decide în privinţa unor probleme majore pentru statul respectiv .
Elaborarea Tratatului, a fost făcută de Consiliul UE, care nu include liderii statelor membre.
Tratatul de la Lisabona dă dreptul Preşedinţilor statelor membre, de a decide singuri, în probleme de interes vital pentru ţara respectivă. Tratatul legalizează pedeapsa cu moartea, pentru populaţia care se revoltă. S-a decis constituirea unor unităţi militare, care pot interveni contra maselor revoltate din cauza sărăciei şi a măsurilor de austeritate.

5 comentarii:

Anonim spunea...

MAKE



măreşte imaginea


Adrian Vasilescu este încăpăţânat. El se încăpăţânează să ne prezinte "alternativa bună" a odiseii Bank of Cyprus, spunându-ne că sucursala din România nu poate da faliment, că aşa-i legea (da!, chiar şi Lenin a crezut că poate aboli legea valorii, confundând-o cu o lege juridică, dar, sub haosul pe care l-a creat în economia sovietică, a fost silit să o "repună în drepturi", după doi ani); şi se încăpăţânează să replice articolelor din presă, sub cuvânt că ele dau glas unor "specialişti cu reputaţie, dar fără informaţie".

Anonim spunea...

AMENDAMENTUL IORDACHE A PICAT. Gândul a publicat lista politicienilor ”căzuţi” pe mandat de siguranţă naţională care AR FI SCĂPAT dacă legea era modificată



Liviu Dragnea îşi face un MEGAPROGRAM de dezvoltare. Lista investiţiilor locale care stau în pixul ministrului



Fostul deputat Dan Păsat condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă



Imagini din Baia Mare: cinci pompieri se luptă cu răngile să deschidă capota unei maşini, după ce o doamnă a reclamat ”un fum suspect”. VIDEO



Judecătorii au respins cererea lui Voiculescu de refacere a dosarului său de corupţie



Efectul anchetei Gândul la „Gheţărie”. Decizie de suspendare a activităţii complexului comercial. Poliţia Capitalei simte miros penal în hala cu carne

Anonim spunea...

Google a anuntat joi ca a introdus o noua functionalitate care permite utilizatorilor serviciilor sale online precum Gmail sau YouTube sa decida cine le va utiliza datele stocate atunci cand vor muri, scrie AFP.

"Astazi, lansam o noua functionalitate prin care este mai usor sa spui Google ce doriti sa faceti cu activele dvs digitale daca muriti sau nu mai puteti utiliza contul dvs", explica gigantul internetului, intr-un mesaj publicat pe unul dintre blogurile sale oficiale.

"Speram ca aceasta noua functie va va permite sa pregatiti viata dvs digitala dupa moarte, de o maniera care sa permita protejarea vietii private si a securitatii dvs", se arata in acest mesaj.

Noua functie este integrata in pagina de parametri a unei serii de servicii Google, precum Gmail, YouTube, Picasa, Google+ sau Drive.

Utilizatorul poate decide ce se va intampla cu datele continute pe conturile sale daca acestea devin inactive.

"Spre exemplu, puteti decide ca datele sa fie distruse, dupa trei luni, sase luni sau 12 luni de inactivitate. Sau puteti selecta contacte de incredere pentru a primi datele", adauga Google.

Si, pentru a evita accidentele, Google precizeaza ca, inaintea oricarei actiuni, un mesaj de avertisment va fi trimis pe telefonul utilizatorului sau pe o adresa alternativa de email care ii va fi furnizata.

Anonim spunea...


ULTIMA ORA







11:41 FOTOGALERIE 31 de zile de ilustratie cu mancare


11:30 Polaris a cumparat Aixam, mic producator auto francez


11:02 Iasi: O masina in care se afla un copil a fost furata. Hotul a abandonat autoturismul


10:50 ULTIMA ORA Demisie in bloc a membrilor Consiliului National al Cercetarii Stiintifice, din cauza lipsei finantarii proiectelor de cercetare


10:39 Primele detalii despre noul motor EcoBoost pe care Ford il produce la Craiova: Va fi exportat in China si SUA si va echipa noul Mondeo


10:25 Cipru prelungeste cu o saptamana controlul capitalurilor dar relaxeaza conditiile


10:01 Primaria Capitalei vrea sa aloce 100 de milioane de lei pentru intretinerea parcurilor


9:58 Dupa ce au negat vehement vanzarea aurului din rezerva, foamea de bani ii impinge pe oficialii ciprioti sa considere "o optiune" vanzarea aurului tarii

Anonim spunea...

OFICIAL: Modelul Cipru replicat la nivelul UE. Băncile vor fi salvate cu banii din depozite


Statul va trebui să utilizeze toate pasivele pentru recapitalizarea unei bănci în procedura de bail-in, excepţie făcând depozitele garantate (sub 100.000 euro), economiile şi activele clienţilor protejaţi de legea falimentului sau de dreptul civil, dar şi datoriile către angajaţi, furnizori şi stat.