sâmbătă, 16 martie 2013

Shengen, UE...prostii ...ia de vezi "cruda realitate"...

Halucinant ! Ceea ce parea in urma cu o luna o noua sansa la viata s-a transfomat intr-un cosmar pentru omul de afaceri britanic John Moore, 57 de ani. Moore efectuase un transplant cardiac la clinica “All Saints” din Londra, inima provenind de la un donator din Romania. Operatia a fost caracterizata de medici ca o reusita iar pacientul si-a revenit spectaculos. Dar odata ajuns acasa, omul a inceput sa se comporte straniu: nu manca decat graunte, dormea in picioare si refuza sa paraseasca grajdul proprietatii. Asa s-a descoperit ca inima nu era de om, ci de cal. Interogati de reporterii nostri, reprezentantii autoritatilor romane implicate au declarat ca organul fusese etichetat corect, doar ca numele MURGU DOREL a fost interpretat gresit: inima nu provenea de la un tinar de treizeci de ani numit Dorel Murgu, ci de la un murg batran si orb, pe nume Dorel, lovit de tren in dreptul unei localitati obscure pe nume Bolintin Valley. Politiile din cele doua tari au deschis o ancheta. (Daily Mail)-----------------------MAI AFLAM CA LA PLAFAR SE DESFASOARA O AMPLA ANCHETA DEOARECE S-AU VANDUT 50 DE TONE DE CEAI COADA SORICELULUI CARE LA ANALIZE S-A DOVEDIT A FI COADA CALULUI.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Membrii zonei euro a ajuns sambata la un acord pentru acordarea unui ajutor financiar Ciprului in valoare de 10 miliarde de euro, insa a cerut in schimb ca statul sa retina pana la 10% din banii depusi in bancile cipriote, in pofida riscului de a provoca un exod al banilor din tara, informeaza Reuters.

Anonim spunea...

Ce s-a intamplat in Bulgaria, unde cresterea preturilor la energie a rasturnat un guvern saptamanile trecute, se poate repeta oricand si in Romania, se arata intr-un raport al Expert Forum (EFOR). "E cazul sa invatam din greselile altora: mai devreme sau mai tarziu, reforma in energie trebuie facuta. Mai bine mai devreme si cu cap, decat mai tarziu cu costuri mult mai mari. Cum energia e un subiect sensibil, cresterile de preturi pot rasturna un guvern. Noi vom creste preturile la energie (asta, sau vom avea blackout). Urmeaza o primavara balcanica pe energie? Poate", avertizeaza autorii raportului.

Anonim spunea...

66.174 de contracte au fost atribuite anul trecut in urma procedurilor de achizite publica, iar valoarea acestora a depasit 12,5 miliarde euro, se arata intr-un studiu al Autoritatii nationale pentru monitorizarea achizitiilor publice (ANRMAP). In 2012, dintre contestatiile depuse la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), in 132 de cazuri a fost dispusa anularea procedurii de atribuire. Valoarea estimata totala aferenta acestor proceduri anulate a depasit de 324,3 milioane euro, se mentioneaza in raport.