luni, 18 martie 2013

Hotia si tilharia  nelegiuitilor  actualei U.E. este mult mai veche (fara sa mai amintim de jefuirea popoarelor din America, Africa, Asia, timp de sute de ani) la greci este din 1831 cind a venit neamtul otto, la bulgari in 1878 cu neamtul alexandru de battenberg si din 1887 cu neamtul ferdinad de saxa-coburg, iar la noi cu hohenzollern in 1866. De atunci am primit “binefacerile“ barbarilor occidentali : democratie, capitalism, comunism, ateism, multiculturalism, masonerie... privatizari, liberalizari, investitori....prin aceste blestematiii viclene am fost exploatati si jefuiti de resurse naturale, jefuiti de suflet. Trebuie sa fim nationalisti!

Cit de indobitocit la suflet a ajuns sarmanul om modern, care s-a lasat amagit de viclenia mentalitatii societatii de consum capitaliste?! Pervertirea simturilor si a sufletului este de-dreptul diabolica: numesc adevarul minciuna, si minciuna adevar, lumina intuneric, si intunericul lumina!!!! Toate acestea din cauza pacatului: mindrie, egoism, lacomie de bani, desfriu, pornografie, droguri.....promovate prin mijloacele de indobitocire in masa, pe care nelegiuitii occidentului apostaziat au pus monopol.

Faptul ca economia, statul da faliment, se datoreaza tradatorilor care s-au vindut pe bani(de ce nelegiuitii promoveaza dictatura banului?) Ei falimenteaza, submineaza statul, economia, pentru ca s-au lasat corupti de nelegiuitii corupatori, oculta iudeomasonica, apitalistii din occident. Noi nu putem sa muncim, sa ne administram singuri? Putem foarte bine, dar nu sintem lasati!!!! Trebuie sa fim nationalisti si patrioti !

Niciun comentariu: