miercuri, 25 iulie 2012

Între CRIZA SI TERORISM, ROMÂNIA si AFGANISTAN

"Între CRIZA SI TERORISM, ROMÂNIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii în domeniul materialelor strategice ! AMERICA nu are zacaminte de URANIU. Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM. Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt niste neica-nimeni în materie de suprematie MILITARA. Wolframul, un metal mai scump decât aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar în industria militara si spatiala, iar uraniul în industria nucleara. Primul se afla, în cantitati INEPUIZABILE si în starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar în ROMÂNIA. La ROSIA MONTANA ! Zbaterea de a pune gheara pe minele de aur de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atât mai mult cu cât Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie în premiera: Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc însa, în cantitati uriase, si în muntii Retezat (zona Gugu Sureanu, axa care le uneste trecând prin Vârful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona în care a cazut, în urma cu câtva timp, avionul militar israelian - posibil neintimplator in misiune in acea zona !) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO. Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, în urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, în cadrul unor cursuri speciale, destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale României. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament. În aceeasi zi în care profesorul RUDAN era gasit aproape mort în apartamentul sau din Bucuresti (cu câteva zile înainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB), iar generalul David H. Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului român. Generalului american i se întîmpla asta deoarece, într-o conferinta de presa, scapase un alt adevar: motivul prezentei NATO în AFGANISTAN nu erau teroristii. Ci uriasele zacaminte de URANIU pur! În Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si în Koh Mir Daoud, lânga Herat si Kharkiz, în provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, în materie de wolfram, România detine suprematia mondiala.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Portugalia avea un fel de autostrada, adica o sosea mai acatarii care lega Lisabona de nu stiu ce oras. Nemtii, care erau aliatii lor le-au oferit si le-au dat ajutorul fratesc sa le faca o autostrada ca lumea. Si, întradevar, le-au facut pe banii lor în locul soselei vechi o autostrada asa cum stia numai Hitler sa faca. În RDG ( în 1985 ) se circula pe portiunea de autostrada între Dresda si Leipzig, facuta de pe atunci (1936), care este si acum foarte buna si are sase sensuri.
Asa, dar, ce sa vezi, vechea sosea era facuta din pietre de caldarîm pe care nemtii le-au încarcat în tren si le-au dus în Germania ca “sa-i scape” pe portughezi de ele. Pietrele erau însa din minereu de wolfram sau tungsten care se foloseste la fabricarea de oteluri aliate pentru blindaje. Nu se gasea nicaieri în lume asa un mineral. Dar nemtii stiau, portughezii nu stiau.Vedeti ce înseamna sa aveti o buna informatie ?
Cît despre noi, ce sa mai zic: nu ne-am ales cu nimic din petrolul de pe valea Prahovei, în timp ce arabii au facut cel mai modern hotel din lume, orase si statiuni de vis. Probabil ca tot asa va fi cu Rosia Montana: se va gasi vreun cretin ajuns sef care le-o va vinde pe nimic numai ca sa ia el un ciubuc gras. Vezi chestia cu Rompetrolul."

Anonim spunea...

Creşterea în regiunea de tranziţie este aşteptată să scadă de la 4,6% în 2011, la 2,7%, anul acesta, crescând apoi modest, la 3,2%, în 2013, după ce scurgerile negative din criza eurozonei se împrăştie spre est, precizează un raport al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) privind perspectivele economice regionale.
Cele mai expuse ţări din centrul şi sud-estul Europei au avut, deja, o creştere încetinită, însă scăderea preţurilor de consum au început să afecteze, acum, şi Rusia, precum şi alţi exportatori de bunuri. Criza eurozonei afectează şi unele din ţările nord-africane, deşi incertitudinile politice şi încrederea slabă a investitorilor sunt puncte cheie ale creşterii anemice din respectiva regiune.
Cel mai mare risc pentru regiunea de tranziţie este posibila deteriorare, în viitor, a crizei eurozonei, însă, precizează raportul BERD, o implementare la timp a ultimelor decizii ale summit-ului UE ar putea reduce astfel de riscuri.

Anonim spunea...

Am verificat, nu e făcătură, articolul e autentic: Center for American Progress - Protecting Romanian Democracy The Current Political Crisis Is Not About a Return to Tyranny By John Podesta, Matt Browne | July 24, 2012 PRINT EMAIL TEXT-SIZE: A A A SHARE: The Washington Post and other international commentators, among them The Economist, have been quick to blame Romania's new Prime Minister Victor Ponta for the country’s current political crisis, which led to the impeachment of Romanian President Traian Basescu. Yet claims that Prime Minister Ponta has undermined democracy and threatened the nation’s economic stability are not simply mistaken, they are also willfully misleading. A closer analysis of the impeached president’s past record and recent actions, as well as recent Constitutional Court rulings on the affair, suggest that the prime minister is defending democracy, not subverting it. Just more than two weeks ago, the Romanian parliament impeached the sitting president, Traian Basescu, a former sea captain who worked with the Romanian Securitate (secret police) before the revolution in 1989, which ended the 22-year reign of communist strongman Nicolae Ceauşescu. Basescu has faced continual allegations of corruption, voter fraud, and impropriety since becoming president in 2004 and was first impeached five years ago following allegations that his then-Justice Minister Monica Macovei was pursuing politically motivated criminal prosecutions. ╬ De ziua Imnului Național DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!! TU ești acel + 1 care te adaugi celor 50%. HAI LA VOT, SĂ I-O DĂM ÎN BOT!