marți, 5 noiembrie 2013

ROMANIA ESTE IN MARE PERICOL - Guvernul incompetentilor trebuie dat jos cu orice pret....!!!

Chiţoiu a adăugat că pentru piscină cu destinaţie comercială va fi plătit de asemenea un impozit.
Întrebat de presă dacă impozitul va fi aplicat şi pe parcări şi piscine, ministrul a răspuns: "Dacă au personele juridice, da"....hahaha analfabetul ... Măsura a fost anunţată încă de săptămâna trecută de agenţia MEDIAFAX.
La acel moment, atât ministrul-delegat pentru Buget, Liviu Voinea - un personaj nefast, obraznic, incompetent, care nu are cunostinte economico financiare - , cât şi consilierul premierului pe probleme de comunicare, Mirel Palada - alt prapadit de doi bani-, au afirmat categoric că "nu se pune problema" unui astfel de impozit.
"Toate companiile care deţin construcţii speciale vor fi impozitate, deci inclusiv E.ON, Enel, Transelectrica, Transgaz, Romgaz... Nu numai companiile de stat, dar şi companiile private (...) Stabilim în perioada imediat următoare (nivelul taxării - n.r.) , noi stabilim ca măsură de principiu, măsură ce vom impozita ca şi construcţie specială, depinde de categoria de construcţie specială, va avea o cotă diferenţiată", a arătat Chiţoiu, luni seara, după discuţiile cu FMI..... hahahahaha...

Niciun comentariu: