sâmbătă, 2 noiembrie 2013

LIVIU VOINEA TREBUIE DEMIS IMEDIAT pentru incompetenta !

Serviciul de Telecomunicaţii speciale (STS) a fost solicitat să bruieze, pentru a împiedica interceptările, discuţiile purtate joi la Ministerul Finanţelor cu misiunea FMI pe tema politicilor fiscale şi a bugetului pentru 2014. Funcţionarii ministeriali prezenţi au fost obligaţi să predea telefoanele mobile.
Sistemul de bruiaj a fost deschis pentru a împiedica o eventuală încercare a unei persoane de a asculta discuţiile din afara sălii sau clădirii.
Reprezentanţii Finanţelor au discutat, joi seară, cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi Comisiei Europene (CE) principalele politici fiscale şi indicatorii principali ai bugetului de stat pentru 2014.
Surse oficiale au declarat agenţiei Mediafax că, în premieră pentru întâlnirile cu delegaţia FMI, din partea autorităţilor române s-a solicitat ca Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) să bruieze pentru a împiedica interceptările, iar telefoanele mobile ale funcţionarilor ministeriali prezenţi la întâlnire au fost reţinute înainte de intrarea în sală.
"Solicitarea a venit din partea ministrului delegat pentru Buget, Liviu Voinea, iar STS a instalat în sala de discuţii un echipament de bruiaj. De altfel, funcţionarilor de la Finanţe prezenţi la discuţii li s-a cerut să depună telefoanele mobile într-o cutie specială, fiind întocmite şi liste nominale cu cei care au luat parte la negocieri", au precizat sursele citate.
Potrivit acestora, doar membrii delegaţiei FMI şi CE, precum şi demnitarii de la Finanţe au putut să păstreze asupra lor telefoanele mobile.

Niciun comentariu: