joi, 14 noiembrie 2013

Popor manipulat și dezbinat de 23 de ani .


La sfârşitul lunii iunie 2013, expunerea totală a băncilor austriece pe România se ridica la aproximativ 26,7 miliarde de euro, cu 2 miliarde de euro mai puţin decât în iunie 2012, arată studiul “ Facts on Austria and its banks” , realizat de banca centrală a Austriei. Comparativ cu anul 2011, reducerea depăşeşte 4 miliarde de euro. De altfel, în raportul lansat în octombrie 2013, ţara noastră este dată ca exemplu negativ. “ La sfârşitul lui iunie 2013, băncile austriece aveau o expunere totală de 209,7 miliarde de euro pe zona Europei Centrale şi de Sud-Est. Activele totale deţinute în regiune au ajuns la 267,2 miliarde de euro, în scădere faţă de acum un an. Reducerea se datorează vânzării subsidiarelor din Kazakhstan şi Kârgâstan(Kirgizstan) dar şi reducerii activităţii în România, Ucraina şi Ungaria”, arată economiştii băncii austriei.
Capitalul austriac reprezintă cea mai importantă prezenţă în peisajul bancar românesc. Patru dintre cele mai mari bănci locale, inclusiv liderul sistemului, sunt deţinute de acţionari austrieci. Este vorba despre BCR(locul 1 după active, deţinută de Erste), Raiffeisen Bank(deţinută de instituţia cu acelaşi nume), Volksbank(refuzată de investitorii ruşi şi rămasă în portofoliul băncii omonime din Austria) şi Unicredit Ţiriac( deţinută de Unicredit Austria). În total, austriecii deţin 20% din capitalul social pe sistem şi peste 30% din active.
 
Popor manipulat și dezbinat de 23 de ani .

Cine sunt Basescu , Ponta , Antonescu si clasa politică 1990-2013 ?

1. Sunt cei care vor Chevron în România .
2. Sunt cei care au dat Roșia Montana companiei
Gabriel Resources .
3. Sunt cei care vor Regionalizarea României (dezmembrarea).
4. Sunt cei care au falimentat și vândut industria României , apoi s-au împrumutat la FMI ca să devenim sclavi .
5. Sunt cei care au introdus în agricultură (ianuarie 2010) produsul cancerigen iniţium . Ne-au condamnat la moarte, pentru că aşa au primit ordin de la stăpânii din exterior (Comisia Europeană , FMI , BM , SUA , Rusia).

 Cine sunt ?
6.Sunt cei care s-au aliat cu ungurii si țiganii 23 de ani și au servit interesele acestora .
7. Sunt cei care au schimbat denumirea de "țigan" în "rrom" pentru a distruge identitatea națională a românilor .
8. Sunt cei care i-au protejat pe torționarii comuniști timp de 23 de ani , pentru că ei nu sunt altceva decât urmașii torționarilor .
 Toate acestea demonstrează că la conducerea României nu sunt români , este un regim anti-românesc !
 De la ei așteptați dreptate ?! Români , uniți-vă și salvați România !

2 comentarii:

Anonim spunea...






































Time4News
Editia: Nationala | Bucuresti | Cluj





Home
Economic
Administrativ
Social
Politica
Educatie & Cultura
Sport
Monden
Ultima ora


Mica publicitate GRATIS!
Bussines international
Retete si Diete
Pastila de Ras
Frumusete



Navigare rapida: Time4News » Economic


DEZASTRU in economia reala: au disparut 111.000 firme in acest an

Din 13 Noiembrie 2013 1 comentariu Vizualizari: 80

DEZASTRU in economia reala: au disparut 111.000 firme in acest an
Galerie imagini (1 imagine)

Intreruperea activitatii a 111.000 de firme in primele noua luni, cu afaceri totale anul trecut de 43,5 miliarde lei, a avut un efect de anulare a activitatii noi generate de infiintarea a circa 90.000 de companii in ultimii doi ani, iar economia romaneasca nu se regenereaza, potrivit Coface.




Companiile care si-au intrerupt activitatea in acest an aveau o vechime in economie de circa zece ani, iar anul trecut cumulau circa 246.700 de angajati, mai mult cu 10% decat aveau firmele nou infiintate in anii 2011 si 2012, in total, potrivit datelor Coface. "Anul 2013 a avut un efect de anulare a unei activitati noi de doi ani, ceea ce este foarte ingrijorator pentru ca economia romaneasca nu se regenereaza", a declarat marti directorul general al Coface, Constantin Coman, intr-o conferinta de presa.


Companiile care si-au inrerupt activitatea au cumulat datorii totale de 121 miliarde lei, cu active imobilizate de 43 miliarde lei. Din totalul acestora, 52% au fost radiate, 17% au intrat in insolventa, 16% au fost dizolvate, iar 15% suspendate. Numarul firmelor intrate in insolventa in primele noua luni a ajuns la 18.321, in scadere cu 3,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, insa ritmul de deschiderii a procedurii de insolventa s-a accelerat in trimestrul al treilea, avand in vedere ca la finele lunii iunie decalajul era de 10%. Pentru intregul an, estimam ca se va ajunge la circa 25.000 de firme intrate in insolventa, pastrandu-se o reducere de 3-3,5% fata de anul trecut. Cel mai ingrijorator este faptul ca in anul 2013 se va inregistra un numar record al insolventelor in randul companiilor medii si mari", a spus Coman.

Anonim spunea...

BUGETUL ROMÂNIEI IN 2014. Cati bani estimeaza guvernul ca va aduce la buget din noile taxe si impozite

Din 13 Noiembrie 2013 0 comentarii Vizualizari: 76

BUGETUL ROMÂNIEI IN 2014. Cati bani estimeaza guvernul ca va aduce la buget din noile taxe si impozite
Galerie imagini (1 imagine)

Guvernul va incasa anul viitor aproape 5 miliarde lei, adica aproape 1,1 miliarde de euro, din noile impozite, schimbarea regimului de impunere pentru intreprinderile mici si mijlocii, modificarea modului de calcul al accizelor, cresterea salariului minim brut pe economie si extinderea bazei de calcul a contributiilor de sanatate.


Cuvinte cheie:
buget2014taxeimpozite



Totalul incasarilor care vor fi astfel atrase de Guvern se ridica la 4,96 miliarde lei, din care cea mai mare suma, de 4 miliarde lei, va fi colectata din stabilirea unui mod de calcul al accizelor in lei, actualizat cu inflatia (ceea ce va aduce un plus de venituri de 1,1 miliarde lei), interzicerea practicarii vanzarilor cu prime la produsele accizabile tutun si alcool (246 milioane lei), cresterea accizelor la benzina (810 milioane lei), la motorina (1,8 miliarde lei) si petrol lampant-kerosen (1,6 milioane lei), se arata intr-un document oficial.


Toate aceste masuri au fost anuntate saptamana trecuta prin prezentarea unui proiect de modificare a Codului Fiscal.