sâmbătă, 2 august 2014

Victor Ponta ( in fapt "naum" = maramoi adevarat , mai bine spus naumski) nu scapă de criticile pentru decizia aministiei fiscale a pensionarilor și a mamelor! Premierul este aspru criticat și pentru că vrea să pună în Guvern, la Ministerul Bugetului, o rudă de-a lui Valeriu Zgonea, pe finul său, Claudiu Manda.   Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, consideră, într-o postare pe o rețea de socializare, că măsurile din ultima perioadă luate de Guvernul Victor Ponta sunt adevărate bombe cu ceas, ce vor afecta toți românii în următorii”Aproape 9 milioane de români sunt, potrivit calculelor jurnaliştilor de la Gândul, deja beneficiari ai unor măsuri electorale ale guvernării. Proiectul de ţară numit ILUZIA FISCALĂ este ceea ce vinde acum Ponta românilor, în fapt, o adevărată bombă cu ceas. Ceea ce mai puţină lume remarcă este că toate cadourile otrăvite servite acum electoral vor fi decontate ulterior de toţi românii, inclusiv de beneficiarii lor, chiar de la începutul anului 2015 – prin sporirea taxelor şi impozitelor. Înlocuirea unor specialişti cu rubedenii de partid la Ministerul de Finanţe nu este deloc întâmplătoare – nimeni nu trebuie ca până în decembrie să deranjeze avântul populist al „premierului-amnistie”.”, a scris Predoiu.

PNL îi cere premierului Ponta să retragă nominalizarea lui Claudiu Manda pentru funcția de ministru al bugetului și să-și ceară scuze publice pentru această nominalizare.  "Este inadmisibil ca în România Guvernul să devină o afacere de familie, o afacere între rude, după ce îl avem în marea familie pesedistă pe vicepremierul Gabriel Oprea, ministru de Interne şi naş al lui Victor Ponta, după ce îl avem tot în Guvernul Ponta pe ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, ca văr al primului ministru Ponta, după ce îl avem în fruntea senatorilor PSD ca lider al senatorilor PSD pe socrul primului ministru, astăzi ni se propune să avem şi un fin al preşedintelui Camerei Deputaţilo,r domnul Valeriu Zgonea. Credem că este prea mult pentru un guvern cu atâtea rude şi credem că este cazul ca domnul Victor Ponta să înţeleagă că nu e guvernarea familiei lui, ci este vorba despre Guvernul României", a declarat vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu, relatează Mediafax.
El a arătat că "este o batjocură" la adresa românilor să fie propus ministru al bugetului un om "care nu are niciun fel de experienţă profesională în acest domeniu, care nu ar fi putut să ocupe prin concurs nici măcar postul de şef de birou la Ministerul Bugetului".  "Este foarte clar că singura tangenţă pe care a avut-o domnul Claudiu Manda cu Ministerul Bugetului este falsul în declaraţii pe care l-a făcut că ar fi fost contabil şef la o firmă pe vremea când încă nu absolvise facultatea", a adăugat Teodor Atanasiu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Avionul a decolat cu o întârziere de 30 de minute. După aproximativ o oră de zbor, avionul a fost întors la Paris, pasagerilor spunându-li-se de către membrii echipajului că lipseşte o persoană care are însă bagaj la cală, a declarat pentru MEDIAFAX unul din pasageri.

După ce a aterizat la Paris, forţele de ordine au descins în aeronavă pentru a face verificări, iar pasagerilor li s-a spus la acel moment că este o problemă la computerul de bord.

Zborul cu 131 de pasageri a fost anulat, a declarat pentru MEDIAFAX directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache. Acesta a mai spus că nu a fost indicat un motiv de către Air France pentru acest lucru.
Pe site-ul Air France se arată însă că zborul 1588 Paris - Bucureşti a fost întors şi anulat din cauza unei greve a angajaţilor companiei aeriene.

Pasagerii, majoritatea români, vor petrece noaptea la Paris, urmând ca, duminică, să fie împărţiţi în trei grupuri şi să vină la Bucureşti cu trei curse Air France.