luni, 19 noiembrie 2012

Sunt disperat de ce se intampla in lumea politicienilor care sustin ca ne reprezinta. Nu exista nicio institutie care sa verifice modul in care tinerela "politiciene" reusesc in 2-3 ani , din salarii nesemnificative sa-si cumpere masini si apartamente si daca nu vor dovedi ca au avut venituri suficiente sa le impoziteze sumele ce nu pot fi justificate ?. Aceasta sa fie valabil pentru toti politicienii care acced la pozitii de paralamentar sau in institutiile publice. Romanii nu vor tine seama de ce dezvaluie presa .Ei vor vota fie din ura pentru un partid sau altul fie din interes marunt (micile pomeni date in campaniile electorale) . Ne meritam soarta !. Halal sa ne fie !. Clasa politica a castigat. Alegatorii romani sunt considerati de aceasta clasa politica niste pigmei. Daca exista D-zeu, ma rog sa fie pedepsiti cu totii, dar teama imi este ca politicienii fara scrupule si fara de D-zeu isi vor face mendrele in continuare. Nu ma voi mai duce la vot decat atunci cand voi fi sigur ca exista politicieni care vor merita sa ma reprezinte. Stiu ca multi vor spune : "Paguba-n ciuperci". Nu-i nimic , dar voi fi multumit ca pana atunci nimeni nu va avea votul meu.

5 comentarii:

Anonim spunea...


3:50 Caru' cu vedete: Madalina Ghenea i-a suflat premiul lui Robert Pattinson; Marioara Murarescu refuza sa mai lupte cu cancerul!; Katie Holmes doreste sa infieze un copil!; Sefa curvelor de lux le rade in nas procurorilor


3:23 Faze tari: A dormit continuu timp de 64 de zile; A fost vedeta in filmele pentru adulti, acum lucreaza pentru biserica; Condamnat pe viata ca a vrut sa manance 100 de femei; OZN in forma de inger, care se indreapta spre Soare, filmat de NASA


2:57 Utile: Gripa da tarcoale. Cum o deosebim de raceala; Bananele sunt bune dupa betie; 4 mancaruri de post care nu ingrasa; Smochinele, bune pentru stomac


2:14 Business report: Mansardarea blocurilor, o afacere de peste doua miliarde de euro; Interviu: "Sase masini din zece au o DAUNA pe CASCO. Nu-mi pot explica numarul imens al evenimentelor auto"; Care sunt companiile care au raportat un profit pe bursa peste estimarile initiale; Cine si cat taie din pret de Black Friday


1:45 Subiectele zilei: 2.000 de kilometri fara contracte de deszapezire; "Nasii" tot iau spagi, dar isi aleg "chiorii" cu grija; Imperiul baronului de Teleorman se intinde pe doua strazi


0:35 F1 Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al SUA. Clasamentul inainte de ultima etapa


0:28 O mare majoritate a britanicilor doresc o iesire din UE (sondaj)

Anonim spunea...

UE arata altfel decat arata azi. UE aduce dupa sine si lucruri foarte, foarte bune. Parerea mea este insa ca aceasta uniune a fost realizata mult prea rapid si au fost acceptate state care economic nu puteau face fata cerintelor. Si nu ma refer la Romania si Bulgaria - ele sunt doar ciresele de pe tort. Diferentele salariale, de impozite, de servicii, culturale, de orgolii sunt inca obstacole majore.

Dupa 20 de ani de la tratatul de la Maastricht un francez care va fi intrebat ce este va raspunde "francez" si un neamt va spune "german". Nici unul nu va spune "european" pentru ca acest spirit la nivelul maselor lipseste. Unul din Texas si unul din Alaska vor spune intotdeauna ca sunt "american".

Am avut de nenumarate ori ocazia sa intreb din curiozitate persoane care aveau un vadit accent american "where do you come from" si raspunsul a venit invariabil "From the United States". Iar eu trebuia sa completez ca asta stiu ca sunt din US, dar de unde din US. De cate ori ati raspuns ca sunteti "from the European Union"? Eu niciodata.

Si SUA s-au format in decenii si secole. La fel se va intampla si cu UE (daca se va intampla). Si in SUA au vrut unii sa iasa din unuine si asa va fi si in Europa. Ceea ce este mare pacat insa este ca din cauza grabei omul de rand nu vede si avantajele unei uniuni, ci doar "pacatele ei". Asta nu ar fi nici o problema daca omul de rand nu ar alege, insa daca e pus sa aleaga, el va alege cu sufletul (dupa cum simte) si nu cu mintea.

Anonim spunea...

Banca Mondială se teme de o creştere a temperaturii cu 4 grade Celsius după anul 2060 pe plan global, punând în gardă întreaga comunitate internaţională că acest 'cataclism' va afecta înainte de toate ţările sărace, potrivit unui raport dat publicităţii duminică la Washington şi preluat de AFP.

'O lume la + 4 grade Celsius va declanşa o cascadă de schimbări climatice, inclusiv valuri de căldură extremă, o scădere a stocurilor alimentare şi o creştere a nivelului mărilor, lovind sute de milioane de persoane', îşi manifestă îngrijorarea BM, adăugând că nu există 'nicio certitudine' că lumea se poate adapta la o astfel de situaţie.

Anonim spunea...

Premierul Victor Ponta l-a acuzat luni pe presedintele Traian Basescu ca vrea sa mearga la Bruxelles pentru ca are de platit datorii acolo fata de cei care l-au ajutat sa ramana presedinte in vara. "Dl Basescu sa mai lase campania din tara, ca vad ca e foarte prins cu campania electorala sa ii ajute pe cei de la PDL, sa se duca sa isi faca datoria fata de Romania, mai ales ca vorbim de perioada 2014-2020, cand din acei bani sin munca noastra trebuie sa ii platim pensia si Mercedesul si toate celelalte presedintelui Basescu", a afirmat Ponta.

"Nu se poate sa mearga Traian Basescu la Bruxelles si sa zica 'Nu ma intereseaza ca Romania nu mai primeste bani pentru coeziune, ma inereseaza sa nu ii supar eu pe cei care m-au ajutat in vara sa raman presedinte impotriva a 7, 4 mil de romani. In final, despre asta este vorba. De ce nu m-a lasat dl Basescu sa merg la Bruxelles? El are de platit datorii acolo. Ori noi ii cerem sa se gandeasca la Romania nu la scaunul lui si la datoriile lui personale", a declarat seful executivului.

Anonim spunea...

Divergenţe aparent ireconciliabile s-au născut în ultimele zile între diverse ţări ale Uniunii Europene, în legătură cu bugetul pentru anii 2014-2020.

Miercuri începe la Bruxellea un summit extraordinar al Consiliului European, crucial pentru viitorul continentului în următorii ani, întrucât se va schiţa bugetul multianual al Uniunii Europene în perioada 2014-2020. Divergenţele deja apărute între state pun la grea încercare unitatea continentului, după ce o primă propunere de buget, avansată de Comisia Europeană, a fost dublată de o alta, venită din partea Consiliului European, influentul organism ce reuneşte şefii de stat şi de guvern din UE.

Comisia Europeană a propus un buget de 1.033 de miliarde de euro, o sumă considerată rezonabilă de către ţările din sudul Europei şi de cele recent intrate în Uniune. Însă Herman Van Rompuy, preşedintele Consiliului European, a lansat o propunere de buget cu aproximativ 75 de miliarde de euro mai mic, adică de 958 de miliarde de euro. Configuraţia bugetară propusă de Van Rompuy taie sever din domeniile agricol şi de coeziune şi mai puţin din cele de cercetare şi inovare.