luni, 17 martie 2014

Este evident - guvernul NAUM zis Ponta, ramine la guvernare pe viata, validate fiind de militienii de la CCR (numai militienii executau ordinele fara cracnire si fara sa intelega ce fac). Istoria se repeata intocmai. In 1965 a inceput dictatura lui Ceausescu, foarte soft, cu discursuri mobilizatoare, urcand pe podium cu familia politica, nici odata cu capra si iedul din dotare, ba si capra batrana, ca acum. Tot de atunci, au inceput mesajele mobilizatoare ale oamenilor muncii de la orase si sate, impreuna cu intelectualii, pentru alegearea si realegerile contiue ale Marelui Conducator. Asa si acum masele solicita Noului Mare Conducator sa accepte sa fie ales la al n-le Congres (Alegerile Prezidentiale), iar toarasu Ponta va accepta, cat de greu ii vine sa accepte, ha h ah ! si va fi ales cu ajutorul celor peste doua milioane falsuri de pe listele electorale, care in mare majoritate vor “vota”. Exact ca si in 2009 si 2012. Fraudarea alegerilor a fost validata prin “lege” OUG-RE din ianuarie prin care se iterzice primarilor sa scoata de pe listele permanente toate numele in fals, cu exceptia mortilor cu acte de la Primaria lor si cei cu drepturi civile pierdute. Iar prin terminalele instalate de STS, nu se mai stie cate sunt (ca cele din subsolul Modrogan 22, din Camenitei) de la care vor fi aranjate PV electorale in accord cu “sondajele” lui Dancu, apoi va veni BEC sa ordone renumararea voturilor nule si punerea de accord a PVurilor cu buletinele introduse in urne, evident si ale “votantilor” care au murit acum 30 ani , nu se stie pe unde, au disparut tot de atunci, sasii si evreii plecati tot de atunci etc.
Ca si pe vremea lui Ceausescu, telectualii vor omagia (prin pupinkurism desantat) pe noul Mare Conducator, ca prêt al stipendiilor primite acum ca si pe vremea lui Ceausescu cand acestia erau trimisi in Occident cu burse si misiuni de ani de zile, in tara cu posturi universitare cand ei erau nulitati etc.
Totusi pe timpul lui Ceausescu legile erau respectate in marea lor majoritate, asa cum erau ele. Azi, in noua Dictatura, legile si Constitutia sunt total ignorate de Politia Politica din care fac parte Sistemul de Justitie si CCR.
Ba avem si un nou Iliescu, cel de pe vremea lui Ceausescu care carcotea in surdina, nu ca alti cativa, care au vorbit totusi public si nu numai Parvulescu.
Azi il avem pe Antonescu care “se revolta” impotriva dictatorului Ponta, face circul cu iesirea PNL de la guvernare, dar declara, mobilizator, “Ponta nu e obligat sa-si dea demisia”, e o probela de ilegitimitate, dar e legal, sic! Dupa esecul PNL la Euro-parlamentare, “dizidentul” Antonescu isi asuma “responsabilitatea”, demisioneaza de la conducerea PNL si se indreapta tantos spre postul din strainatate aranjat deja, cu concursul lui Basescu si Ponta. Si uite asa, stimati romani si stimata Romania, aveti un nou Mare Conducator, pe viata, caci se va realege de cate ori va fi nevoie. Si soarta lui Ceausescu pecetluita de Strainatate, nu va fi si a noului Dictator. Ponta se are bine cu occidentalii, le-a dat petrolul si gaul, nu de mult, le da imediat aurul de la Rosia Montata, le-a dat gazelle de sist si nu prea mai sunt multe de dat cu exceptia zecilor de miliarde euro imprumutate care dispar in propriile lor buzunare, cele din tara si strinatate.
Dar voi, romanilor, destepti, frumosi, cinstiti, culti ramaneti mai departe in saracie lucie (si catastrofa e in fata, din cauza datoriei uriase care trebuie platita), fara asistenta medicala (doctorii pleac) cu invatamant de kkt (vezi liota de “prof”I idioti , inculti si nestiutori).
Sa traiti bineee, idiotilor !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Republica Crimeea face apel către Federaţia Rusă de a accepta intrarea regiunii în componenţa Federaţie Ruse”, se arată in declarația adoptată de parlamentul de la Simferopol, dizolvat în urmă cu o săptămână de Rada Supremă de la Kiev