duminică, 2 februarie 2014

Guvernarea Raului in Romania

Efectul Guvernarii Raului in Romania a atins cote inimaginabile, a se vedea intoxicarile si manipularile din ultima vreme vizand distragerea atentiei de la responsabilitate/iresponsabilitate lui Ponta privind haosul din 20 ianuarie, din Apuseni, in cazul lipsei administrarii unei situatii de urgenta nationala.
Vinovatii de Raul generalizat sunt: primul ministru care nu se pricepe la guvrnarea tarii, politicientii care executa ceece nepriceputul spune si mai ales SRI care, prin ofiterii sub acoperire, zeci de mii infiltrati in toate institutiile statului de la justitie, Parlament si pana in media, intoxica, manipuleaza, face propaganda, ascunde adevarurile guvernarii incompetente, cu urmari grave asupra populatiei, etc, cu singurul scop acela de a-l deroba pe nepriceputul Victor Ponta de la responsabilitatea iresponsabilitatii lui si incercarea ca prin minciuna si intoxicari sa-I faca imagine favorabila in scopul alegerii lui ca Presedinte. Resursele SRI si celorlalte servicii de forta sunt immense. Cei peste 400.000 angajati in sistemele de forta (servicii, politie, jandarmerie, armata, procurori) au fond annual de solde si salarii de peste 4 mld euro, azi dissimulate in diverse capitole ale bugetului dar si in afara lui, cum ar fi credite externe care nu sunt nicaieri detaliate, uneori neprecizate. Acest system de politie politica in slujba unor sefi politici, a inceput sa fie format inca din 2006 sub Tariceanu, controlat atunci si comandat de Basescu, cand numarul angajatilor publici a crescut brusc de la 960.000 lasat de Nastase, la peste 1.650.000. Vinovatii, evident sunt sefii (cei care ordona) politicienilor si aceasta structura monstruoasa este ilegala, vezi doar dispozitiile art 36, legea 14/92, dar responsabil este Sistemul de justitie, care ar trebui sa curme aceasta stare grava de fapt, numai ca si justitia e infestata de acoperiti si din aceasta cauza fiind total corupta (in intelesul correct de masinarie stricata).
Inimaginabil este felul in care se intoxica si manipuleaza privind accidentul aviatic soldat cu doi morti, moarte cauzata de hipotermie, victimele fiind lasate in ger peste 6 ore cand au fost gasite de taranii din zona si nu de institutiile statului, care trrebuiau coordonate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, forul legal si obligatoriu, coordonat de Primul Ministru, in cazul nostru de iresponsabilul victor Ponta care nici macar nu l-a convocat, in acel timp mergand, in gru de hiene, la carciuma. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, for legal si obligatoriu rezultat din legea privind Strategia pentru gestionarea situatiilor de urgenta, are ca presedinte pe ministrul de interne si COORDONATOR (deci peste presedintele Comitetului) pe Primul Ministru, adica papitzoiul Victor Ponta. Presedintele are printre sarcini, convocarea Comitetului, dar si coordonatorul (de aceea e coordonator suprem) trebuie sa-l convoace in cazul in care MI nu a facut-o. Asa au facut-o de mai multe ori si Tariceanu si Boc, evident ambii stiind mult mai multe despre sarcinile Primului Ministru decat neispravitul, nestiutorul, incompetentul, mitomanul, papitzoiul Ponta. Toata Campania facuta saptamana trecuta, sub comanda si coordonarea SRI prin acoperitii din media, a avut ca tel ascundereea responsabilitatii, a primei responsabilitati, prin lipsa coordonarii centrale si comenzii unice. Acest neispravit nepriceput e iresponsabil caci sta si e mentinut in acest post desi a comis ilegalitati grave, cum sunt:
1. e plagiator dovedit de Universitatea Bucuresti (nicaieri in lume nu e mentinut in post administrative un plagiator)
2. e principalul responsabil de fraudarea rezultatului Referendumului din 2012 prin utilizarea deliberate a listelor electorale falsificate, cu 2,6 milioane falsuri ( halo justitie cacofonica, nu 2 ci 2,6 mil)
3. iresponsabil prin atitudinea de luni seara cand in loc sa se afle la Guvern pentru coordonarea si gestionarea urgentei in cazul unui accident aviatic, papitzoiul se harjonea pe sticla cu nevasta unuia dintre colaboratorii lui, promterista Puscalau. Mai mult, a raspandit si zvon fals, spunand ca accidentatii au fost salvati, demobilizand salvatorii in actiunea de salvare, intoxicare papitzoiului fiind penala. de precizat ca intoxicarea a facut-o la sugestia unui neica nimeni numit Palada pentru a arata ca e “mare conducator”
4. prin neconvocarea Comitetului National a lipsit coordonarea central si comanda unica absolut necesare in aceste stari complexe, cu rezultat direct in dezorganizarea si anarhia in actiunea institutiilor locale necoordonate. E evidenta raspunderea lui Ponta pentru ucidere din culpa si/sau participarea la aceasta.
Responsabilitate grava in acest caz nu poate fi alta decat DEMISIA iresponsabilului, Victor Ponta. (sursa - comentariu in presa)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Vineri dimineață, fostul economist al sistemului Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii, a fost găsit mort, transmite Bloomberg. Se pare că acesta s-a sinucis, transmite howsingwire.com.

Mike Dueker, economist la Russell Investments, în vârstă de 50 de ani, a fost dat dispărut pe 29 ianuarie.

În ultima săptămână alți doi bancheri de top au fost găsiți morți.

Pe 26 ianuarie, William Broeksmit, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit spânzurat în propria casă. Broeksmit a fost senior manager la Deutsche Bank.

Pe 28 ianuarie, Gabriel Magee, vicepreședintele filialei din Londra a JPMorgan Chase & Co’s, s-ar fi aruncat de pe o clădire.