miercuri, 7 martie 2012

Va rog nu ezitati sa imi transmiteti intrebarile dumneavoastra, daca este cazul, sau sa solicitati mai multe informatii privind aceasta proprietate

În 2007, când a aderat la Uniunea Europeană, România a primit 35 de locuri în Parlamentul European. Între timp, numărul de europarlamentari alocați fiecărei țări a fost modificat prin Tratatul de la Lisabona, așa că după alegerile din 2009 am trimis la Strasbourg 33 de deputați. Oficial, la scrutinul din 2014 ar trebui să votăm tot pentru 33 de eurodeputați. Însă există voci, mai ales în rândul reprezentanților statelor cu populație în creștere, care susțin că modul de reprezentare în PE trebuie schimbat regulat, în funcție de datele demografice. În cazul în care o astfel de inițiativă va avea succes, este posibil să pierdem trei sau patru mandate.... Conform datelor Institutului Național de Statistică, la 1 iulie 2011 populația României era de 21,354 milioane. Câteva luni mai târziu, la sfârșitul lui octombrie, recenzorii numărau doar 19,042 milioane de locuitori stabili. Cu 11% mai puțini decât se credea. Și în alte state din regiune recensămintele de anul trecut au descoperit diferențe destul de mari între populația oficială și cea reală (în Estonia, de pildă, lipsesc 140.000 de locuitori, adică peste 7% din total).,,, Dacă socotelile de astă-toamnă au fost corecte, avem și unele motive de bucurie. De pildă, înseamnă că suntem mai productivi decât credeam și că avem un PIB per capita semnificativ mai mare (6.785 de euro în loc de 6.050 de euro în 2011, de pildă). Ceea ce, din păcate, nu reușește să ne salte de pe locul 26 în UE, dar ne apropie un pic de următoarele clasate (statele baltice). Sau înseamnă că 19 milioane de români au reușit să exporte în 2011 mărfuri în valoare de 62 de miliarde de dolari (cele 23 de milioane din 1989 vindeau peste hotare produse doar de 6 miliarde de dolari)....sursa: capital

6 comentarii:

mircea spunea...

The house in the picture - Casa din fotografie este de vinzare ...informatii la tel 0724581078 - mircea = proprietar

Anonim spunea...

Romani , asta va asteapta si pe voi! Din 2013 incepe plata datoriei externe , plata imprumuturilor facute de Securitate si de stapanii lui Basescu. Romania va ajunge foarte repede in incapacitate de plata si atunci vor incepe vanzarile de active ale Statului: Insula Mare a Brailei, Rosia Montana, Rosia Poieni, CFR Marfa, CFR Calatori, NAVROM, Gazele , Hidroelectrica, Nuclear Electrica , Padurile, Posta, Sarea , muzee si palate , cladiri istorice, Delta Dunarii , Retezatul , subsolul Romaniei . Acesta a fost scenariul imaginat de la bun inceput de Stapanii Inelelor, dar au asteptat momentul favorabil si oamenii politici dispusi sa faca acest joc murdar.Acu', D-zeu cu mila ! Ce ati votat ,asta aveti dragi concetateni. Sa va fie de haram, pentru ca or sa va blestem copiii si nepotii vostri 50 de ani de aici inainte !!! sa n-aveti liniste nici in morminte , leprelor.

jojo spunea...

ca grcia va ajunge si romania daca continuam cu c.a.c.a.n.a.r.i.i. de la FMI si UE! Solutia ,este sa iesim din amble organisme!Jos Basescu! Vrem casa noastra nu o casa ocupata de straini care nici macar nu stiu limba noastra nu le au nici cu traditiile si cultura noastra!Afara cu canadienii de la Rosia Montana!Nu cianura in Romania!

itzicescu spunea...

Isărescu: BNR e pregătită pentru eventuale panici bancare. Are o rezervă substanţială de bani tipăriţi
Banca Naţională a României deţine o rezervă de bani tipăriţi echivalentă cu "câteva zeci de procente bune" din masa monetară, necesară pentru momente de panică bancară precum cele din anii '90-2000 a declarat, marţi, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, potrivit Mediafax preluată de Antena3.ro.

"O panică bancară se tratează cu munţi de bani vizibili. O panică iraţională, moment pe care l-am trăit de câteva ori, ultima dată în 2000, şi niciodată n-a fost tratat cu sfaturi . (...) BNR, să ştiţi, că are o rezervă de bani tipăriţi, substanţială, câteva zeci de procente bune din masa monetară. Este un stoc de rezervă indispensabil", a spus Isărescu.

Anonim spunea...

08.03.2012
Prognoza pentru România
Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice şi sudice. Izolat va ninge slab, în special în zona montană, iar în partea de sud-est a teritoriului, îndeosebi pe parcursul zilei, pe arii restrânse vor fi mai ales lapoviţe şi fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între -1 şi 8 grade şi minime între -10 şi 0 grade, mai scăzute în nordul Moldovei şi în zonele depresionare. Izolat în zonele joase, cu precădere din estul ţării, îndeosebi noaptea se va semnala ceaţă.
Prognoza pentru Bucureşti
Cerul va prezenta înnorări, mai ales ziua, când trecător este posibil să fulguiască. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade, iar cea minima va fi de -5...-3 grade.

Anonim spunea...

ANALIZĂ: Băsescu vorbeşte despre reîntregirea salariilor, după multiple avertismente despre populism
Politic ieri, 19:33 Preşedintele Traian Băsescu a vorbit, miercuri, în Parlament, despre necesitatea găsirii unor soluţii pentru reîntregirea salariilor bugetarilor, deşi el se pronunţase, anterior, în câteva rânduri, pentru evitarea măsurilor care pot "pulveriza" tot efortul făcut de români în 2009, 2010 şi 2011.