luni, 19 martie 2012

Post pentru martie 10. 2012

Ministrul Dezvoltării regionale şi turismului, Cristian Petrescu, şi comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn, au discutat astăzi, la Bucureşti, despre realocarea unor fonduri europene pentru realizarea lucrărilor de reabilitare termică şi despre presiunea pe care Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional (POR) trebuie să o pună pe beneficiarii contractelor din fonduri europene pentru imediata lor implementare, se arată într-un comunicat remis redacţiei. "Am avut o întâlnire de lucru deosebit de consistentă. Am discutat punctual subiecte importante de pe agenda noastră şi am primit asigurarea că vom primi sprijin din partea Comisiei Europene pentru rezolvarea lor. Vom face tot ceea ce ne stă în putere să obţinem realocarea fondurilor europene necesare reabilitării termice, un ajutor de care românii au mare nevoie astăzi", a declarat ministrul Cristian Petrescu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna ziua!


Printre proiectele derulate la ora actuala de CNIPMMR se numara si CREDNET – Reteaua pentru acreditarea competentelor manageriale, co-finantat cu sprijinul Lifelong Learning Programme. Proiectul urmareste in principal crearea unui cadru comun pentru transparenta competentelor si calificarilor si a unui set de principii comune pentru validarea educatiei non-formale si informale, pentru asigurarea unei mai mari compatibilitati intre abordarile din diferite state membre, la diferite niveluri.



In prima etapa realizam un studiu privind nevoia de recunoastere si validare a competentelor manageriale. Scopul final este de a analiza stadiul actual al procesului de validare a invatarii non-formale si informale in Grecia, Marea Britanie, Italia, Polonia, Letonia, Romania si Slovenia.