luni, 27 februarie 2012

"Să ne facem acceptaţi de Bucureşti, aşa şi doar aşa putem crea autonomia noastră", a spus Toles Laszlo............"Să ne facem acceptaţi de Bucureşti, aşa şi doar aşa putem crea autonomia noastră", a spus Toles Laszlo"Suntem maghiari pentru că simţim că este bine să fim maghiari, suntem transilvăneni, asta este soarta noastră şi responsabilitatea noastră constă în faptul să dăm mai departe valorile noastre. Noi aici suntem acasă, nu avem şi nu vom avea o treaba uşoară, pentru că acum, după 22 de ani, se vede clar că nu numai Revoluţia noastră a fost furată, ci şi libertatea, statul de drept şi democraţia au fost jecmănite de comuniştii care s-au infiltrate la putere. După 22 de ani, suntem într-o stare în care ţara a fost dusă în faliment de guvernele corupte şi greşelile le plătim noi. Acest stat naţional, omogen şi centralizat este foarte scump. Cetăţenilor nu le place pentru că sunt străini de el şi simt că deciziile despre ei se iau fără ei, peste capul lor", a spus Tokes.

SAPTAMINA CARE VINE - PROGRAMUL UNIUNII EUROPENE

Monday 27 February: Belgian bond auction, Italian T-bill auction. German lower house extraordinary session to vote on Greek bailout. Wednesday 29 February: Allotment of ECB three-month, three-year long-term refinancing operations. Finland due to vote on Greek bailout.
Thursday 1 March: Euro-zone finance ministers meet. Euro-zone February manufacturing PMI data. Spanish and French bond auctions.
Thursday 1 March 1 to Friday 2 March: E.U. leaders' summit. Wednesday 7 March: German bond auction.
Thursday 8 March: ECB interest rate decision.
Monday 12 March: Euro-zone finance ministers meet. Greece aims to complete PSI by this date.
Tuesday 20 March 20: €14.4bn of Greek government bonds mature.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Știați că 70% din economia românească este contribuția IMM-urilor și nici măcar 20% dintre acestea nu beneficiază de o finanțare bancară? Din cei 20%, circa 10% dispun de garanții suplimentare de la Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM.

Sunteti antreprenor și aveți nevoie de finanțare pentru a vă finanța și dezvolta business-ul? Ați făcut măcar un drum la bancă sau la un alt finanțator care ar fi putut să vă ajute? Care sunt problemele cu care v-ati confruntat până acum? Capital va incerca să găsească un răspuns pentru solicitările dumneavoastră. Scrie-ne prin intermediul forumului de la comentarii!

Anonim spunea...

Guvernul ar trebui să mărească accizele la maximul european, potrivit lui Cristian Pârvan
Scumpirile preţurilor carburanţilor de la finalul săptămânii trecute, la doar cinci săptămâni de la majorările în domeniu care au avut loc în ianuarie, se vor resimiţi, asemeni tuturor celorlalte creşteri de tarife din sectorul utilităţilor, în buzunarele noastre.

Anonim spunea...

Modul în care se vor majora resurselor Fondului Monetar Internaţional (FMI) depinde de respectarea angajamentelor Uniunii Europene privind întărirea aşa-numitului ''firewall'', mecanismul de protecţie împotriva răspândirii crizei datoriilor publice în zona euro, se arată într-un comunicat publicat la sfârşitul unei reuniuni a miniştrilor de finanţe din G20, grupul statelor bogate şi emergente, relatează AFP, preluată de Agerpres.