sâmbătă, 25 februarie 2012

Producătorul auto Nissan, inclusiv divizia premium Infiniti, inițiază o campanie de verificări în service-urile proprii pentru aproximativ un sfert de milion de autoturisme, Juke, Micra și M. Nissan a anunțat că va invita la service aproximativ 250.000 de autoturisme aparținând, între altele, gamelor Micra, Juke și Infiniti M, din cauza unor probleme tehnice care pot apărea la motoarele cu injecție.
Este vorba de o conexiune deficitară la nivelul senzorului de presiune, care, în timp, din cauza vibrațiilor, s-ar putea desprinde, situație care ar putea genera scurgeri de combustibil.

VOI POSTA ACEST PARAGRAF PINA CIND ROMANII VOR LUA AMINTE CA FONDURILE EUROPENE NU EXISTA DECIT DECLARATIV ---- Bugetul Uniunii Europene are o "lipsa" de 11 miliarde de euro datorata cererii de fonduri structurale, care a fost mai mare decât s-a prevăzut, afirmă comisarul european pentru buget, Janusz Lewandowski, într-un interviu publicat miercuri de cotidianul Financial Times Deutschland. UE a primit la sfârşitul lui 2011 facturi de 15 miliarde de euro pentru fonduri structurale, dar nu a putut onora decât o parte din acestea, a menţionat comisarul în interviul citat de AFP şi Bloomberg.

Niciun comentariu: