luni, 20 februarie 2012

Sondaj - FARSA menit sa induca in eroare ...."Breaking News" - fost "pastor" ( si ofiter STASI) noul Presedinte al Germaniei

BREAKING NEWS - Joachim Gauck, în vârstă de 72 de ani, un pastor fost militant pentru drepturile omului în fosta Republică Democrată Germană (RDG) va fi următorul preşedinte german, a declarat cancelara Angela Merkel, relatează AFP... Gauck a fost candidatul din partea SPD şi a Verzilor în iunie 2010 împotriva lui Wulff, pe care Merkel a ajuns să îl susţină. Gauck, calificat de Merkel ca fiind "un profesor de democraţie" în cadrul conferinţei sale de presă, se bucură de o mare popularitate în Germania (citeste fosta RDG , el fiind un coleg al D-nei Merkel in STASI). Doar partidul de extremă dreaptă Die Linke, care include foşti membri ai Partidului comunist ce conducea în RDG, îl critică puternic pe acest pastor luteran....extrema dreapt "comunista" ?!?!?!????...DECI NU NUMAI ROMANII SUNT CONDUSI DE SECURISTI SI NOMENCLATURISTI ..."CANCERUL" ESTE METASTATIZAT IN TOATA EUROPA.

Amuzant: 80% dintre greci se declară în favoarea "perspectivei europene" a ţării lor şi nu doresc ieşirea din zona euro, în pofida măsurilor de austeritate impuse de creditori, UE şi FMI, potrivit unui sondaj de opinie publicat ieri, informează AFP. --- SONDAJUL ESTE EVIDENT O FARSA MENITA SA INDUCA IN EROARE OPINIA PUBLICA EUROPEANA!!
Numai 19,6% dintre respondenţi s-au pronunţat pentru revenirea la drahmă, moneda naţională la care s-a renunţat în favoarea euro, potrivit acestui studiu efectuat între 15 şi 17 februarie, pe un eşantion de 1.013 familii din întreaga ţară, relatează Agerpres. În paralel, protestele faţă de măsurile de austeritate continuă la Atena, CEEA CE CONDUCE LA IDEEA CA, "SONDAJUL" A FOST COMANDAT SI FRAUDAT DE GUVERN !!

**********VOI POSTA ACEST PARAGRAF PINA CIND ROMANII VOR LUA AMINTE CA FONDURILE EUROPENE NU EXISTA DECIT DECLARATIV ---- Bugetul Uniunii Europene are o "lipsa" de 11 miliarde de euro datorata cererii de fonduri structurale, care a fost mai mare decât s-a prevăzut, afirmă comisarul european pentru buget, Janusz Lewandowski, într-un interviu publicat miercuri de cotidianul Financial Times Deutschland. UE a primit la sfârşitul lui 2011 facturi de 15 miliarde de euro pentru fonduri structurale, dar nu a putut onora decât o parte din acestea, a menţionat comisarul în interviul citat de AFP şi Bloomberg.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, a declarat duminică după-amiază, în cadrul primului său mare miting de campanie din Marsilia, că nu va fi „candidatul unei mici elite împotriva poporului" şi a arătat că referendumul la care vrea să recurgă pentru problemele imigraţiei şi şomajului reprezintă „însuşi spiritul" republicii franceze, conform AFP.

„Vreau să fiu candidatul poporului Franţei. Nu voi fi candidatul unei mici elite împotriva poporului" a arătat preşedintele în exerciţiu în cadrul primului său miting de campanie din Marsilia.

Anonim spunea...

Mda, la luterani şi reformaţi, slujitorii bisericilor pot să intre şi în politică, nu s-a operat separarea bisericii de stat, ca la alte culte (neo-)protestante...

Anonim spunea...

Die Linke este rezultatul fuziunii intre Partei des demokratischen Sozialismus (partidul socialismului democratic sau fostul partid de guvernamant in RDG, Sozialistische Einheitspartei Deutschlands-SED, adica partidul unitatii din Germania, care este si el rezultatul fuziunii dintre partidul comunist german si partidul social-democrat german, sau ce a mai ramas din acesta dupa 1945 in fosta SBZ/Sowietische Besatzungszone, adica zona de ocupatie sovietica) si WASG sau Wahlalternative der Arbeit und sozialen Gerechtigkeit (alternativa electorala a muncii si dreptatii sociale) deci un alt partid de stanga, nicidecum de extrema dreapta; fuziunea a avut loc in 2007; Angela Merkel o fi fost in SED pana prin 1991 (anul desfiintarii RDG) cum au fost la noi in PCR Ilici si Base pana prin 1989, dar de-atunci tot in CDU a fost, care e de centru sau centru dreapta, dar partidul care a contribuit cel mai mult la fiintarea Germaniei democratice dupa 1949; iar eu nu am semnat nici Juergen Rieger, Axel Reitz, sau Andreas Baader ca sa ma interpelezi tu cu stang drept stangu; poate ar fi bine sa mai asculti si altceva in afara de Rammstein sau sa nu mai generalizezi conceptul de Rammstein la nivel de antipatii personale; Martin Niemoeller a fost un pastor protestant (n. 1892, dec

ce nemernicie spunea...

w.cedep.roGerman Chancellor Angela Merkel has said she backs Joachim Gauck, a pastor and former East German rights activist, to be the country's next president.

Mr Gauck was proposed by the opposition Social Democrats and Greens after Christian Wulff quit as president on Friday over corruption allegations.

Mrs Merkel opposed Mr Gauck for the presidency in 2010, instead supporting her ally Mr Wulff.

Germany's president has a largely ceremonial, but influential, role.

With the backing of all the major parties, Mr Gauck's election to the position next month should be a formality.

In 2010, he was the presidential candidate of the Social Democrats and Greens, but lost to Mr Wulff.

The 72-year-old Mr Gauck is well known for his work as a dissident in East Germany and for running the archives on the Stasi secret police after the Berlin Wall came down, exposing its crimes.

Anonim spunea...

Grecia aşteaptă să obţină, astăzi, aprobarea miniştrilor de Finanţe din zona euro pentru începerea schimbului de obligaţiuni cu creditorii privaţi, în vederea reducerii datoriilor, declară Pantelis Kapsis, purtător de cuvânt al guvernului elen.