vineri, 24 februarie 2012

"Expertii" pe care ii avem ...hahahaha !!!!!

Comisia Europeană a lansat un nou apel către ţările din zona euro pentru consolidarea Mecanismului European de Stabilitate (ESM), chiar dacă Germania refuză să-şi dea acordul pentru creşterea capacităţii acestui fond permanent de salvare.
Olli Rehn, comisarul european pentru afaceri economice şi monetare, personaj total nepotrivit pentru funtia pe care o detine in cadrul birocratiei Europene, a declarat: "Trebuie să consolidăm plasa de siguranţă financiară a zonei euro pentru ca să putem depăşi criza datoriilor şi să reluăm creşterea. Pentru noi, întărirea acestei plase de siguranţă face parte dintr-un ansamblu alături de pactul bugetar, care va garanta o disciplină sporită în Europa"....cu alte cuvinte , bla,bla, bla...ca si bilbele d-lui Vasilescu BNR : "Omenirea trăieşte vremuri de "turbulenţe" economice şi la fel ca în zborul cu avionul, economiile lumii cunosc momente liniştite sau de turbulenţe şi uneori chiar de căderi în gol. Dar acestea sunt vremurile pe care le trăim..." --- 'dhashtept' si Vasilescu, ca bita ciobanului ardelean ...!!!!

VOI POSTA ACEST PARAGRAF PINA CIND ROMANII VOR LUA AMINTE CA FONDURILE EUROPENE NU EXISTA DECIT DECLARATIV ---- Bugetul Uniunii Europene are o "lipsa" de 11 miliarde de euro datorata cererii de fonduri structurale, care a fost mai mare decât s-a prevăzut, afirmă comisarul european pentru buget, Janusz Lewandowski, într-un interviu publicat miercuri de cotidianul Financial Times Deutschland. UE a primit la sfârşitul lui 2011 facturi de 15 miliarde de euro pentru fonduri structurale, dar nu a putut onora decât o parte din acestea, a menţionat comisarul în interviul citat de AFP şi Bloomberg.

4 comentarii:

Anonim spunea...

alt tilhar = Isărescu: "Dacă vom continua cu un sistem fiscal care îţi scoate ochii din cap şi-ţi dă o singură şansă, să faci evaziune fiscală, nu putem spera la dezvoltarea bursei din România"

Anonim spunea...

Romania, tara esecului: Peste 200.000 de companii au intrat in faliment in ultimii ani. Vezi care sunt anii cu cele mai multe falimente
Criza a mai batut un cui la radacina economiei romanesti, tara noastra intrand adanc in zodia falimentelor. Din nefericire, numarul falimentelor a explodat in ultimii ani, de cand criza a ajuns si pe plaiurile noastre. Iar cand spunem ca a explodat nu exageram deloc. Practic, numarul companiilor care au intrat in falimentat a crescut exponential in ultimii cincisprezece ani.

Anonim spunea...

V-ati cumparat recent un Nissan? Nissan recheama in service 250.000 de masini din cauza unei defectiuni
Producatorul auto japonez Nissan a anuntat astazi ca va rechema la service un numar de 249.522 de autovehicule, din cauza unei posibile defectiuni la motoarele cu injectie directa. Aceasta defectiune ar putea provoca scurgeri de combustibil. Masinile au fost vandute in intreaga lume.

Anonim spunea...

Comisia Europeana e mai pesimista in privinta economiei romanesti: Acum vede un avans de doar 1,6% pentru acest an
Comisia Europeana a revizuit in scadere estimarea privind evolutia economiei romanesti din acest an. Astfel, potrivit unei prognoze preliminare, Romania va inregistrat un avans de 1,6% in acest an fata de 2011. Anterior, CE miza pe un avans de 2,5% al Romaniei in 2012.