sâmbătă, 11 februarie 2012

TUPEU SECURISTIC, NEPASARE, INDIFERENTA SI OBRAZNICIE

TUPEU SECURISTIC, NEPASARE, INDIFERENTA SI OBRAZNICIE ---Președintele, CARUIA I S-A OFERIT PRIVILEGIUL DE A SERVI ROMANIA (PRIN VOTUL CETATENILOR si care este platit sa serveasca pe cei care l-au ales de altfel) se dovedește complet dezinteresat de soarta oamenilor înzăpeziți de mai bine de o săptămână, preferând să se relaxeze la munte. Traian Băsescu şi soţia sa se află de vineri seară la vila de protocol din Predeal, unde ar urma să rămână până duminică dimineaţă. Băsescu s-a cazat la vila de protocol, unde a mers şi de Revelion.


Premierul Mihai Răzvan Ungureanu (PERSONAJ PLATIT SA SE AFLE IN SLUJBA CELOR ALE CAROR INTERESE ESTE DESEMNAT SA SERVEASCA) a mers sâmbătă și în județul Buzău după ce a fost în Vrancea. În județul Buzău, mii de oameni sunt în continuare în nămeți, dar Ungureanu e nemulțumit că aceștia nu participă la deszăpezire, în condițiile în care unii nu pot ieși nici din case. "Este inadmisibil ca militarii să dezăpezească şi cetăţenii să stea la căldură. În asemenea situaţii nu ne văicărim. Nu putem plăti lenea la nesfârșit", a spus premierul, UITIND CA IN SATELE ROMANIEI AU RAMAS BATRINI DE PESTE 60 DE ANI A CAROR PUTERE ESTE LIMITATA. TINERII FIIND "ALUNGATI" DE POLITICILE ECONOMICE ALE CELOR CARE AR TREBUI SA NE SERVEASCA!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bertrand Russell, in “Impactul Ştiinţei În Societate„:
“În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. “
Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta mai scria:
“Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Anonim spunea...

davcni svetovalec [url=http://www.kamvlozitidenar.info]vlaganje denarja[/url]

Anonim spunea...

Nu mai puţin de 34 de instituţii financiare din Italia s-au văzut cu ratingul tăiat de către agenţia de evaluare Standard & Poor’s, anunţă Bloomberg.

Sursa: ReutersPrintre aceste companii sunt cele mai mari bănci ale Italiei, UniCredit şi Intesa Sanpaolo, prezente şi în România, dar şi cea mai veche bancă din lume care încă mai funcţionează, Banca Monte dei Paschi di Siena. Ratingul UniCredit şi Intesa şi-au redus ratingul privind datoriile pe termen lung de la A la BBB+. În cazul Monte dei Paschi, ratingul a fost redus de la BBB+ la BBB. Mai mult de atât. Cele trei instituţii au o perspectivă negativă.Această mişcare este considerată firească de către agenţia de rating, având în vedere că şi ratingul Italiei a fost redus de la A la BBB+ pe data de 13 ianuarie. Ratingul Italiei a fost redus pe fondul temerilor privind creşterea costului de finanţare din cauza crizei datoriilor suverane şi a slăbiciunilor economiei din Peninsulă. Printre acestea din urmă se numără datoria publică care depăşeşte 116% din PIB şi diferenţa majoră de competitivitate economică dintre nordul şi sudul ţării.