marți, 15 iulie 2014

Ponta, huiduit la arenele BNR - yessssssss

Victor Ponta, huiduit la arenele BNR. Ia sa ne imaginam ca premierul Emil Boc sau presedintele Traian Basescu erau huiduiti copios cum a fost Ponta la finala turneului de tenis de la Bucuresti castigata de Somona Halep. Nu aveam noi parte azi de dezbateri 48 de ore dupa eveniment? Asa, noroc cu pasiunea lui CTP pentru tenis. Doar CTP mai pune serios discutie corul de huiduieli, comparandu-l cu evenimente similare avandu-i protagonisti pe Nastase sau Geoana: "(...)Performanţa d-lui Ponta e superioară. El a fost huiduit şi fluierat aproape un minut în vreme ce stătea cuminte în lojă, doar la rostirea omagială a numelui său de către dl. Cosac, care acum probabil că îşi dă cu racheta în fluierul piciorului. Echivalentul în tenis al meciului politic pierdut de premier ar fi cam o „lăptăreasă” dublă, 0-6, 0-6. Au fost 5000 de spectatori, un eşantion deloc neglijabil pentru un sondaj, în majoritate tineri, care l-au respins aproape la unison pe cel ce se autoanunţă drept „cel mai tânăr preşedinte”.
In realitate, incidentul are o semnificatie mult mai profunda. Sfatuit de noii sai consilieri americani (a semnat intre timp contractul), liderul PSD cauta sa castige cat mai multe voturi de dreapta. Asa cum arata sondajele, cu un PSD cantonat in 40%, Ponta nu va trece de turul doi daca nu dizolca voturi din zona dreptei. Prin urmare, face tot ce poate. Asa se explica anuntul reducerii CAS (a scris bine Ioana Lupea pe tema asta in Adevarul), tot asa se explica vizita la EVZ unde a anuntat in primul rand ca Laura Codruta Kovesi este propunera lui la DNA si ca Basescu nu a sustinut-o (mesaj tot pentru publicul de dreapta, eu sunt marele sustinator al luptei anticoruptie) etc, etc.
Si tot din dorinta de  a seduce electorat de dreapta defileaza cu Tariceanu, il pune pe Catarama sa candideze, in fine, cauta sa ciuguleasca prin toate mijloacele voturi. Din fericire, schema asta cu marit bazinul electoral i-a spus-o de ceva timp Johnatan Powell, fostul director de cabinet a lui Tony Blair si de atunci tot incearca sa mute partidul mai spre dreapta fara prea mult succes. Publicul asta ceva mai educat il fluiera, pe ceilali ii cumpara sau pacaleste mai usor. Dovada la TV nu veti auzi mare lucru despre toate astea, ceea ce inca il ajuta sa se mentina la un scor bun in sondaje (Vezi INSCOP -ul comandat de Adevarul, CSOP-ul realizat la comanda PDL)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Maramoiul ticalos si obraznic Naum zis PONTA SI KLIKA TREBUIE STRIVITI (sau decapitati), SA NU MAI EXISTE PRINTRE NOI – O SHLEAHTA DE OBRAZNICI INCOMPETENTI SI CRIMINALI – FACETI CEVA CA ALTFEL VOM IESI NOI OAMENII CU COASA SI TOPOARELE SI VA VOM CASAPI SI PE VOI, CEI CARE II ACOPERITI si ii metineti l

Anonim spunea...

Eu am tot postat aici comentarii referitor la un lucru care intre timp a devenit evident si anume ca, atit ponta(naumski) cit si antonescu, au fost desemnati de basescu la conducerea partidelor pe care le reprezinta, doi oameni care se indoaie "din sale" in fata ticalosului, care, la rindul sau a fost promovat si sustinut de iliescu si clica nomenclaturistilor comunisti..intre timp, lichelele nomenclaturisto-securistice (cei vechi) si-au plasat odraslele incompetente cam peste tot si scenariul trebue rescris, nu de alta, dar putziflengherii astia necopti au adus economia tarii in preagul dezastrului (sova,voinea, chitoiu, ala de la justitie, samd) ..in orce caz opnia mea este ca: - Maramoiul ticalos si obraznic Naum zis PONTA SI KLIKA TREBUIE STRIVITI (sau decapitati), SA NU MAI EXISTE PRINTRE NOI – O SHLEAHTA DE OBRAZNICI INCOMPETENTI SI CRIMINALI – FACETI CEVA CA ALTFEL VOM IESI NOI OAMENII CU COASA SI TOPOARELE SI VA VOM CASAPI SI PE VOI, CEI CARE II ACOPERITI si ii metineti l