Salariul minim legal in Belgia este de 1.502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg (1.874 de euro), au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate de Eurostat si citate de agentia Belga, scrie Agerpres. Salariul minim a crescut cu 29% in zece ani in Belgia si 36% in Luxemburg. Ambele tari sunt urmate indeaproape de Olanda, unde salariul minim este de 1.478 de euro (+18%), Franta cu 1.430 de euro (+30) si Irlanda, 1.462 de euro (+36%). La cealalta extrema sunt Bulgaria (159 de euro, +183%) si Romania (179 de euro, +145%), unde cu toate acestea nivelul de trai este total diferit....cred ca ar fi ar fi interesant... Cit de indobitocit la suflet a ajuns sarmanul om
modern, care s-a lasat amagit de viclenia mentalitatii societatii de consum ?!
Pervertirea simturilor si a sufletului este de-dreptul diabolica: numesc
adevarul minciuna, si minciuna adevar, lumina intuneric, si intunericul
lumina!!!! Toate acestea din cauza pacatului: mindrie, egoism, lacomie de bani,
desfriu, pornografie, droguri.....promovate prin mijloacele de indobitocire in
masa, pe care nelegiuitii au pus monopol. Faptul ca economia, statul da
faliment, se datoreaza tradatorilor care s-au vindut pe bani(de ce nelegiuitii
promoveaza dictatura banului?) Ei falimenteaza, submineaza statul, economia,
pentru ca s-au lasat corupti de nelegiuitii corupatori, oculta iudeomasonica,
apitalistii din occident. Noi nu putem sa muncim, sa ne administram singuri?
Putem foarte bine, dar nu sintem lasati!!!! Trebuie sa fim nationalisti si
patrioti !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Romanii au cea mai mare incredere in Primarie, Armata, Biserica (cu o scadere semnificativa fata de luna mai) si ONU, iar cea mai putina in partidele politice, ANSVSA, patronate si FMI, potrivit unui sondaj INSCOP realizat in luna iulie si remis luni Agerpres. Barometrul releva o scadere a increderii romanilor in institutiile politice, in timp ce cota de incredere in institutiile executive, sociale sau private si internationale inregistreaza fluctuatii usoare. Romanii considera prioritara combaterea coruptiei din sistemul sanitar.
Produsul Intern Brut al Germaniei a avansat cu 0,7% in trimestrul al doilea, potrivit cifrelor preliminare publicate miercuri, mai mult decat anticipasera analistii.
Cresterea vine dupa ce in primul trimestru din 2013, economia germana a stagnat, a precizat Biroul federal de statistica.
In perioada aprilie si iunie, "impulsurile pozitive au venit in mare parte din interior", scrie Destatis intr-un comunicat de presa, cu o cresterea consumului gospodariilor si, mai ales, a investitiilor, care stagnasera in primul trimestru din cauza iernii neobisnuit de reci si lungi.
Contrar asteptarilor, comertul exterior a contribuit de asemenea la cresterea economica, potrivit Destatis care spune ca exporturile au avansat ceva mai bine decat importurile.
Datele detaliate vor fi publicate pe 23 august
Trimiteți un comentariu