joi, 11 iulie 2013

Potrivit presei sud-coreene, dezastrul zborului 214 de la Seul la San Francisco s-a soldat cu moartea a două adolescente de 16 ani din China, cu peste 180 de pasageri răniţi, care au fost spitalizaţi, dintre care zece se află în stare critică.
Primele informaţii cu privire la anumite coincidenţe mistice din jurul cifrei “şapte” în istoria cu avionul companiei aeriene din Coreea de Sud au apărut pe Twitter, iar apoi au fost preluate de marile agenţii de presă şi ziare.
La 7 iulie (luna a 7-a) la bordul aeronavei Boeing 777 se aflau 77 de cetăţeni sud-coreeni, plus 142 de pasageri din China şi Japonia (suma numerelor “unu”, “patru”şi “doi ” dă numărul “şapte“) încă 61 de pasageri americani (suma numerelor “şase” şi “unu” este 7) şi 16 membri ai echipajului (“unu” plus “şase” este egal cu 7). Peste tot apare numărul şapte. Credeţi că este o coincidenţă? – scrie un blogger citat de presa sud-coreeană.
La rândul său, ziarul sud-coreean JoongAng Ilbo a detectat cifra şapte şi în numărul zborului 241 (adunate acestea dau cifra 7). La aceste speculaţii se adaugă noi elemente cu privire la acest incident. Luni s-a aflat că la manşa aeronavei se afla Lee Kang-Kuk (43 de ani), care zburase pe acest model de avion doar 43 de ore, suma celor două numere în ambele cazuri echivalează cifra şapte.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Jean-Claude Juncker, premierul Luxemburgului timp de 18 ani şi veteran al liderilor europeni, a fost constrâns să demisioneze miercuri după pierderea aliaţilor săi socialişti în urma unui scandal legat de serviciul de informaţii, relatează AFP.

În timp ce socialiştii au depus o moţiune solicitând disoluţia Camerei deputaţilor şi organizarea alegerilor anticipate în decurs de trei luni, Juncker a anunţat că îşi va înainta demisia şefului de stat joi dimineaţă după un consiliul al guvernului.



"Voi convoca un consiliul al guvernului mâine la ora 10:00 şi voi prezenta demisia guvernului Marelui Duce", a declarat Juncker în faţa deputaţilor după şapte ore de dezbatere.

"Constat că o majoritate a Camerei doreşte alegeri anticipate", a adăugat acesta. Socialiştii, partenerii partidului său creştin social în cadrul coaliţiei , au depus anterior o moţiune solicitând alegeri anticipate, în paralel cu o altă moţiune a opoziţiei.

O comisie de anchetă parlamentară a fost formată în decembrie 2012 după dezvăluirea unor nereguli şi practici frauduloase comise în anii 2004-2009 de către serviciul de informaţii, plasat sub autoritatea premierului.