duminică, 13 ianuarie 2013

Angela Merkel ( ovreica asta de Angela Kasner - Merkel - in timpul școlii și al facultății a fost membră activă a organizației de tineret socialiste Freie Deutsche Jugend (FDJ), ulterior ofiter STASI, va reusisă obţină un al treilea mandat consecutiv la alegerile legislative ce vor avea loc în toamnă. Partidul său, Uniunea Creştin Democrată (CDU), devansează net Partidul Social Democrat (SPD) în sondaje, iar actualul cancelar a atins recorduri de popularitate nemaintâlnite în cazul vreunui şef al guvernului german de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial. Dar ea este acuzată de adversarii săi că gestionează problemele ţării de pe o zi pe alta, fără să aibă un program şi o viziune politică. Gerhard Schroder a lansat o reformă vastă şi dureroasă a pieţei muncii, ceea ce l-a constrâns în anul 2005 să convoace alegeri anticipate, pe care le-a pierdut.
'Stilul politic al doamnei Merkel nu ar fi permis niciodată aplicarea unei agende 2010', cum a fost denumită lista reformelor sociale promovate de fostul cancelar, conchide acesta din urmă, care a criticat recent şi lipsa reformelor economice în Franţa.

3 comentarii:

Anonim spunea...

cine vrea sa inteleaga politica si economia prima data trebuie sa citeasca ,, PROTOCOALELE ,,INTELEPTILOR (de fapt satanisti daca citesti ),, SIONULUI,, impreuna cu actualizarea lor PROTOCOALELE DE LA TORONTO,,daca se poate editia cu comentariile lui ioan mota este fabulos ... macar din curiozitate....veti avea mari surprize
doar citind aceasta carte veti intelege de ce guvernantii si presedintii i-au atitea decizii aberante impotriva popoarelor lor,
evident vor aparea unii agenti ,,orbi,, care vor spune ca sunt false dar ce exemplu mai bun vreti decit realitatea
"Globalizarea" doreste distrugerea statelor natiuni pe principiul "Divide et Impera". Resursele unei natiuni pot fi mai bine exploatate de "globalisti" in momentul in care statele natiuni nu mai exista. Spre deosebire de un stat natiune, grupurile mici de oameni, regiunile si subregiunile, nu au puterea sa-si apere interesele. In concluzie: in epoca globalizarii o natiune unita este o foarte importanta forma de protejare a interesului fiecarui individ.

Anonim spunea...

Fostul cancelar german, Gerhard Schroder, i-a reproşat ieri actualei şefe a Cabinetului de la Berlin, Angela Merkel, că îi lipseşte curajul politic, întrucât 'evită deciziile dezagreabile', consemnează AFP.

'Doamna Merkel evită deciziile dezagreabile (...) Îi lipseşte capacitatea de a risca pierderea alegerilor', consideră fostul lider social-democrat, care a guvernat Germania din 1998 până în 2005, când a fost înlocuit de doamna Merkel. 'Sigur că responsabilii politici au dreptul să fie realeşi, dar aceasta nu trebuie să conducă la situaţia în care măsuri politice să nu fie luate din cauza perspectivelor electorale', adaugă el într-un interviu acordat publicaţiei duminicale Welt am Sonntag.

Anonim spunea...

Ei, da, s-a gasit muntele de moralitate politica, Gazprom Schröder, fumatorul de Coronas, sa critice... Odinioara a fost criticat si de fratele lui vitreg, care a declarat ca "reformele" lui Schröder "sunt cel mai grav delict comis de el". Este si motivul pentru criza politica a SPD si lipsa de voci in sondaje, lasand la o parte ca iar au descoperit un "socialist" cu mare apetenta pentru nervum rerum gerandarum, Steinbruck, pentru candidatura la cancelariat.