joi, 3 ianuarie 2013

Negocierile dintre Pro TV şi Romtelecom au eşuat. În urma expirări în această noapte a contractului de retransmisie dintre cele două părţi, Romtelecom a dat următorul comunicat:
"Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.A. către Romtelecom, de creștere de 3 (trei) ori a costurilor de difuzare a celor 11 canale ale grupului (ProTV, ProTV International, ProTV HD, Acasă TV, Acasă Gold, Acasă HD, ProCinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH1) pe platformele TV ale Romtelecom, negocierile dintre cele două părți au eșuat. Astfel, Romtelecom este forțata, începând de astăzi, 3 ianuarie, să retragă cele 11 canale din grila TV a abonaților Romtelecom. Canalul ProTV va fi transmis în continuare pe platformele IPTV și CATV, conform principiului must carry. Toate canalele grupului Pro TV S.A. continuă să fie disponibile la această dată pe platforma NextGen, companie deținută de Romtelecom.
Creșterea acestor costuri de către ProTV S.A., care nu sunt în concordanță cu realitățile pieței, ar fi implicat în mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clienților Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord să-l accepte. Romtelecom și-a arătat toată deschiderea în timpul acestor negocieri, propunând grupului ProTV S.A. inclusiv constituirea unui pachet separat pentru aceste canale, disponibil pentru un cost suplimentar, însă și această variantă a fost declinată.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Pactul bugetar european, care introduce "regula de aur" ce impune bugete nationale echilibrate pentru a preveni o ascensiune a crizei, in special in zona euro si prevede sanctiuni in cazul derapajului finantelor publice, a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2013.

Tarile care incalca Tratatul pot fi penalizate financiar. Banii vor merge fie catre Mecanismul European de Stabilitate, in cazul statelor din Zona Euro, fie la bugetul Uniunii, in cazul celorlalte state.

Tratatul a fost semnat in 2 martie la Bruxelles de 25 de tari membre ale UE, dupa ce Marea Britanie si Cehia au decis sa nu adere.

Anonim spunea...

Vladimir Putin a semnat un decret ce acordă cetăţenie rusă francezului Gérard Depardieu", se arată într-un comunicat difuzat de Kremlin.

Inițial, administrația rusă calificase drept o glumă speculațiile presei franceze cu privire la posibilitatea ca actorul să primească cetățenia rusă.

Actorul francez Gerard Depardieu locuieşte în Belgia, într-un cătun situat lângă graniţa cu Franţa, cunoscut drept “oaza" străinilor bogaţi, după cum a declarat primarul unei comune belgiene.



Citiţi mai mult: Vladimir Putin i-a acordat cetăţenia rusă lui Gerard Depardieu - Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/vladimir-putin-i-a-acordat-cetatenia-rusa-lui-gerard-depardieu-1017891.html#ixzz2GuFlhqwQ
EVZ.ro

Anonim spunea...

- romanii si nu doar ei merita sa fie sclavii evreilor, brasovenii dupa ce petrica neulander roman a considerat industria romaneasca drept fiare vechi si a facut sa se are cu plugul peste industria brasoveana acum este votat parlamentar de cartierul ,,tractorul,, incredibila prostia brasovenilor
- romani dormiti in pace
culmea tupeului la neulander petrica roman dupa ce si a scos buzunarele pe dos si a zis ca nu mai are bani in fata fabricii tractorul si a puso pe chituci candideaza acum pt cartierul tractorul
adevarat ca intotdeauna criminalul se intoarce la locul faptei
revolutia afost facuta de brukner brucan si neulander petre roman la ordinul ,,aliantei israelite universale,,
cine vrea sa inteleaga politica si economia prima data trebuie sa citeasca ,, PROTOCOALELE ,,INTELEPTILOR (de fapt satanisti daca citesti ),, SIONULUI,, impreuna cu actualizarea lor PROTOCOALELE DE LA TORONTO,,daca se poate editia cu comentariile lui ioan mota este fabulos ... macar din curiozitate....veti avea mari surprize
doar citind aceasta carte veti intelege de ce guvernantii si presedintii i-au atitea decizii aberante impotriva popoarelor lor,
evident vor aparea unii agenti ,,orbi,, care vor spune ca sunt false dar ce exemplu mai bun vreti decit realitatea
Prin lovitura de stat din 1989 s-a reinstaurat stalinismul, jaful asupra ţării, genocidul anti-românesc. Evreimea bolşevică a ascuns steagul roşu al Cominternului şi a ridicat steagul negru al globalizării vestice. Fiul torţionarului Leonid Tisminetski (Tismaneanu) ne dă lecţii de democraţie şi anti-comunism.despre latraul de dinescu ce sa mai zicem ca a fost premiat cu soacra.
Dinescu, inventator de „inteligenţă artificială“ alături de soacra sa prof. Elena LOGHINOVSCHAIA - Consilier C.C.M.M.M, cetăţean al fostei URSS, actuala Federaţie Rusă, şi, în timpul liber, soacra lui Mircea Dinescu
ce sa mai zicem ca parintii ne au adus comunismul iar copii lor ne au adus capitalismul, vezi cazurile tismaneanu, roman, patapievici ( si coincidenta sau nu sunt evrei)etc ah da si acum avem il avem pe naumovici ponta primministru, e bine, vom avea victorii multe.
sorin Oprescu, fiul generalului de Securitate Hirsch, care ca orice evreu ce-şi maschează identitatea a devenit Oprescu, profesor universitar care nu stie care e diferenta dintre raza si diametru, protejatul lui Ion Iliescu, primarul carnatilor, fals opozant al sistemului, tine cu tot dinadinsul sa demonstreze Crestinilor ca simblolul sau electoral creat de consultantul israelian Ron Weber este un simbol crestin, dar aduce ca unic argument Tora, se inspira din credintele sangeroase ale incasilor, din magia numerelor pitagoreice, si din religia populara a turcilor. Nimic despre Crestinism, nimic despre Cruce, nimic despre Mantuitorul nostru Iisus Hristos, nimic despre Sfintii lui Dumnezeu, nimic despre Sfanta Treime. Lansat sub semnul Satanei, al Antihristului, evreul Oprescu este mult mai periculos pentru Romania decat Traian Basescu. Avertizez crestinii si patriotii romani sa nu se puna in slujba lui Sorin Oprescu ca se vor afla sub blestemul Sfintilor Parinti.
Adevăraţii criminali de dupa invazia sovietica şi-au dus traiul tihnit pînă la adînci bătrîneţi şi şi-au lăsat urmaşi de nădejde, care le continuă „opera” şi în vremurile noastre. Iată, doar, patru dintre aceste nume: Leonte Tismăneanu, născut Leonid Tismineţki, Walter Roman, născut Neuländer, Dionis Patapievici, născut Denys Patapiewicz, şi Mihai Oişteanu, născut Mihail Oigenstein. Ce au ei în comun?
În primul rînd, faptul că toţi sînt evrei, proveniţi din teritoriile unde sovieticii şi-au pregătit acţiunile împotriva României, toţi, după 1964, şi-au românizat numele pentru a-şi ascunde originea, dar, mai ales, crimele săvîrşite în perioada de bolşevizare a României, toţi au ajuns, cu sprijinul Moscovei şi al NKVD-ului, pe trepte înalte ale ierarhiei de partid, toţi şi-au lăsat cel puţin cîte un urmaş cărora le-a transmis atitudinea lor ostilă faţă de români şi misiunea de a continua să-i duşmănească.

Anonim spunea...

“Daca ar fi sa descriu intr-un singur cuvant ce anume va caracteriza avocatura de business in 2013, acest cuvant ar fi „criza”. Litigiile si arbitrajele vor functiona in acelasi ritm ca in 2012, de asemenea, energia si resursele naturale, iar dreptul societar si comercial, fuziunile si achizitiile vor inregistra o usoara crestere. Cei mai importanti trei factori economici care isi vor pune amprenta asupra avocaturii de business in 2013 vor fi inasprirea politicii fiscale, fluctuatiile de pe piata valutara si criza datoriilor suverane”, afirma Florentin Tuca.

In opinia sa, proiectele de energie si resurse naturale vor reprezenta principala oportunitate din piata avocaturii de business in 2013, iar cea mai concreta amenintare va proveni din doua surse: instabilitatea politica si volatilitatea economiei.

Anonim spunea...

Misiunea Fondului Monetar Internaţional (FMI) va veni la Bucureşti în perioada 15 ianuarie, pentru cea de-a şaptea şi a opta evaluare a acordului stand-by, a anunţat astăzi reprezentantul rezident al FMI pentru România şi Bulgaria, Tonny Lybek, conform surselor de presă.