sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Falanga germana ( popor de barbari predestinati ucigasi) incearca de ani buni - cam la 20 de ani sa - si extinda puterea in Europa ....20 de ani de la "weimar" = razboi, 20 de ani de la unificarea germaniei = al 4-lea Reich ! Nu se intreaba nimeni de ce aceasta incercare de distrugere a celui mai ortodox (crestin) popor al europei? (Grecia).... si nici de ce Spania- catolica prin excelenta ca si Portugalia de altfel sunt sub asediul barbarilor germanici? ...stie careva vre-un stat "protestant" sub asemena asediu economic????...de ce Ungaria si Cehia (tari protestante = barbarice si ele) nu sunt supuse scrutinului "comunitatii Europene"?...v-ati fript iobagilor din momentul in care ati adus ardeleni (singurii iobagi - slugi - din neamul romanesc) la putere, care v-au vindut grofilor si stapinilor anglo-saxoni ...cit despre basescu ....am ceva indoieli asupra loialitatii acestui tilhar fata de oricine - este posibil ca tot ce face sa fie " o aparenta" de supunere oarba, daca nu cumva il au astia la mina cu ceva grav, sau isi apara gingavele retardate ca orice parinte !
Reteta germana ? ...o gasiti in pactul ribbentrop - molotov = toata europa trece sub cizma germana iar resursele si capacitatile energetice in turbinca ruseasca - vezi pactul euroasiatic incheiat recent de putin si acolitii sai (reintegrarea URSS ) ...de fapt euro a fost inventat pentru a facilita preluarea resurselor si capacitatilor energetice de catre rusi, indatorarea tarilor crestine si preluarea administrativa  a europei de catre nemti (neam necrestin si barbaric) - deuchland uber alles ! arbeit macht frei ...va urez "succesuri" multiple !!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Guvernul USL vrea să evite soarta fostelor cabinete de dreapta, dominate de PDL, care au tăiat salariile bugetarilor cu 25% şi au majorat TVA de la 19% la 24% pentru a nu pierde sprijinul FMI, fiind sancţionate drastic de electorat pentru aceste măsuri de austeritate.„Nu cred că se va întâmpla mare lucru în legătură cu reformele, aşa că întrebarea care se pune este: va inghiţi FMI asta?”, spune Daniel Hewitt, economist specializat în Europa emergentă la Barclays Capital.Reuters susţine că pieţele financiare au inclus deja în preţul tranzacţiilor în lei şi titluri de stat româneşti faptul că România va încheia un nou acord de tip preventiv cu Fondul. Randamentele obligaţiunilor pe trei ani ale statului român au scăzut atunci cu aproximativ 0,5 puncte procentuale ajungând la 6,14%, iar cererea a crescut pe toate maturităţile, în vreme ce leul s-a apreciat până la maximul ultimelor luni, la 4,399 lei/euro.„Fără un nou acord, cursul ar putea ajunge din nou la 4,7-4,8 lei/euro în câteva luni”, a declarat, pentru Reuters, un trader din Bucureşti.