miercuri, 23 ianuarie 2013

POPORUL DORESTE.....


1) - POPORUL DORESTE CA INTREAGA CLASA POLITICA SA INTRE LA INCHISOARE.  POPORUL DORESTE CA IN VECI SA NU MAI AUDA DE: CAPITALISM, COMUNISM, SIONISM, MASONERIE, ATEISM, SECTARISM, PRIVATIZARI, INVESTITORI, LIBERALIZARI....
 
2) - POPORUL DORESTE IESIREA DIN BABILONIA NUMITA U.E.
3) - POPORUL DORESTE NATIONALIZAREA RESURSELOR STRATEGICE,
4) - POPORUL DORESTE SA FIE INDEPENDENT SI SUVERAN, PACE SI RESPECT RECIPROC CU ALTE STATE. 
5) - POPORUL DORESTE ARMATA NATIONALA PENTRU APARAREA TARII.
6) - POPORUL DORESTE STAT - SPITALE, SCOLI, GRATUITE. 
7) - POPORUL DORESTE ORDINE PUBLICA, DREPTATE, ADEVAR, DRAGOSTE SI PACE IN TARA.
8) - POPORUL DORESTE NEAMESTECUL IN TREBURILE INTERNE A ALTOR STATE.
9) - POPORUL DORESTE SA MUNCEASCA DOAR PENTRU EL NU PENTRU STRAINI.
10) - POPORUL DORESTE SA-SI PASTREZE IDENTITATEA NATIONALA, CULTURALA SI  RELIGIOASA.
11) - POPORUL DORESTE CA FAMILIA( CRESTIN ORTHODOXA PE CIT POSIBIL) SA FIE LA TEMELIA SOCIETATII ROMANESTI.

Prin viclenii numite : drepturi si libertati, democratie, capitalism, comunism privatizari, liberalizare, parteneriat public privat....totul este controlat si dirijat din umbra de catre indivizii nelegiuiti, mari arhitecti din occidentul nelegiuit: ue, ussa, fmi . Cei care conduc această ţară de 20 de ani, ar trebui să explice: cum de au luat o ţară cu zero datorii externe, 22,8 milioane de locuitori şi opt milioane de locuri de muncă şi după 22 de ani datoria externă este de 100 miliarde de euro, datoria statului este de 50 miliarde de euro, numărul de locuitori este de 19 milioane, iar numărul de locuri de muncă este de 4,2 milioane , tragi-comic ? In fapt dramatic, dar asta este realitatea cruda si purul adevar !

7 comentarii:

Anonim spunea...

Andrei Ştefan (fiul lui Patriciu), Adrian Vasile şi Peter Imre l-au dat în judecată pentru recuperarea unor sume de bani
"Raiffeisen Bank" urmează să îl execute silit pe omul de afaceri Dinu Patriciu pentru recuperarea banilor pe care omul de afaceri îi datorează băncii, potrivit informaţiilor de pe site-ul Judecătoriei Sectorului 1.
Instanţa de judecată a admis, luna aceasta, două cereri depuse de "Raiffeisen Bank" privind încuviinţarea de executare silită a lui Dinu Patriciu, ambele decizii fiind irevocabile.
De asemenea, banca a depus, la începutul lunii decembrie din 2012, la Judecătoria Sectorului 1, două somaţii europene de plată, care ar permite identificarea conturilor pe care Dinu Patriciu le-ar avea în Europa. În aceste două dosare, instanţa urmează să se pronunţe în luna aprilie.

Anonim spunea...


A acţionat corect România în episodul algerian?

Întrebare necesară atunci când pe teren au rămas doi morţi şi supravieţuitorii declară că nu i-a salvat nimeni, ci s-au salvat singuri. Întrebare care se pune acum pentru prima oară în România, dar intrată în manualele de şcoală în alte părţi ale lumii, ţări care au tradiţional numeroase comunităţi de expaţi care lucrează temorar s-au stabilit, uneori de generaţii, în locaţii devenite acum "zone de risc ridicat" aşa cum este Algeria.

Anonim spunea...


Leul britanic - o unealtă a tigrilor din Wall-Street

Regimul de democraţie-populară se defineşte printr-un hei-rup revoluţionar având drept obiectiv transformarea în de tip nou a tot ce mişcă în România. De tip nou trebuiau să devină: presa, munca, amorul, ştiinţa, literatura şi arta. De tip nou trebuiau să devină spectacolele de divertisment.

Anonim spunea...

Parlamentarii din România au votat, marţi, cu o majoritate covârşitoare în favoarea întăririi imunităţii lor în faţa justiţiei, o decizie care ar putea deranja Comisia Europeană, exasperată deja de eforturile ezitante ale României în combaterea corupţiei la nivel înalt, comentează Reuters.

Anonim spunea...

Partenerii României din Uniunea Europeană monitorizează îndeaproape sistemul de justiţie, iar anul trecut şi-au exprimat îngrijorări în legătură cu statul de drept atunci când alianţa de stânga de la guvernare a încercat să-l demită pe preşedintele ţării.

UE a ţinut de asemenea România în afara spaţiului Schengen de liberă circulaţie, reaminteşte Reuters.



Citiţi mai mult: Reuters: Parlamentul român îşi sporeşte imunitatea în faţa legii, spre nemulţumirea Comisiei Europene - Parlament > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/reuters-parlamentul-roman-isi-sporeste-imunitatea-in-fata-legii-ceea-ce-ar-putea-deranja-102.html#ixzz2IkRIAP5B
EVZ.ro

Anonim spunea...

Comisia Europeana a salutat, miercuri, disponibilitatea afisata de premierul britanic David Cameron in discursul sustinut miercuri de a pastra tara sa in Uniunea Europeana, relateaza AFP.

Comisia "saluta faptul ca David Cameron vrea sa ramane in Uniunea Europeana", a declarat purtatorul de cuvant al CE, Pia Ahrenkilde-Hansen, adaugand ca este "in interesul UE si in intereseul Regatului Unit" ca Londra sa fie "membru activ" al Uniunii.

Regatul Unit "are un mare aport la integrarea europeana si a contribuit la conceperea politicilor europene", potrivit purtatoarei de cuvant.

Aceasta si-a exprimat dorinta ca dezbaterea in Marea Britanie sa se "focalizeze pe continutul relatiei" intre Londra si UE.

Premierul britanic a promis miercuri, daca este reales, ca va organiza, in 2017, un referendum national in care cetatenii sa spuna daca vor sa ramana sau sa iasa din UE. El s-a declarat personal in favoarea mentinerii UK in UE, insa a avertizat asupra pericolului absentei unor reforme, care ar insemna ca Marea Britanie se va indrepta spre iesire

Anonim spunea...

PDL va scădea în sondaje în 2013, USL va creşte şi nu se va rupe, iar Guvernul Ponta nu va reuşi să relanseze economia - sunt câteva din pronosticurile românilor pentru acest an.

10 "profeţii" pentru România, aşa cum reies din datele unui sondaj de opinie realizat pe 10 ianuarie de IRES la comanda ARES.


1. PDL va scădea în sondaje în 2013, cred jumătate dintre România, 31% spun că democrat-liberalii vor rămâne la aceleaşi procente, iar 20% cred că aceştia vor creşte.

2. USL va creşte în sondaje - 33%, va rămâne la fel - 29%, va scădea - 29%.

3. Suspendarea lui Traian Băsescu nu va reuşi în 2013 - 52%

4. Numărul de parlamentari nu se va reduce - 57%

5. Parlamentul va rămâne bicameral - 68%

6. În 2013 nu se va face împărţirea pe regiuni a României - 52%

7. În acest an lucrurile vor evolua în bine - 46%

8. Constituţia României va fi modificată în 2013 - 74%

9. USL va rămâne unită - 56%

10. Guvernul Ponta nu va reuşi să relanseze economia şi să crească nivelul de trai al populaţiei - 51%

Sondajul IRES a fost realizat pe un eşantion de 1411 persoane şi are o marjă de eroare de +- 2,6%.