luni, 18 februarie 2013

Bataia de joc la care Romania este supusa de catre Bruxelles (unde dicteaza hoardele barbarilor germanici ) trebuie sa inceteze imediat - Nu mai vrem in U.E. nu mai vrem preturi raportate la euro - fiindca nu suntem platiti in euro ...nu mai vrem tilharii de la omv. apa nova, enel, erste, pireus, otp, mittal, lukoil, gazprom, mechel,  rosneft, british petroleum sau altii care sa ne delapideze ...NU mai vrem in UE ...sa se organizeze un referendum cu acest subiect, astfel incit sa putem vota si noi raminerea sau iesirea din UE ....daca raminem in aceasta "uniune" vom ajunge pe drumuri, fara proprietati, pribegi in tari straine si fara loc pe care sa-l numim acasa ...ne vor termina ca popor, ca neam si ca tara barbarii germanici !!! VREM AFARA DIN UE -acum !!!!
 
Prin viclenii numite : drepturi si libertati, democratie, capitalism, comunism privatizari, liberalizare, parteneriat public privat....totul este controlat si dirijat din umbra de catre indivizii nelegiuiti, mari arhitecti din occidentul nelegiuit: ue, ussa, fmi . Cei care conduc această ţară de 20 de ani, ar trebui să explice: cum de au luat o ţară cu zero datorii externe, 22,8 milioane de locuitori şi opt milioane de locuri de muncă şi după 22 de ani datoria externă este de 100 miliarde de euro, datoria statului este de 50 miliarde de euro, numărul de locuitori este de 19 milioane, iar numărul de locuri de muncă este de 4,2 milioane , tragi-comic ? In fapt dramatic, dar asta este realitatea cruda si purul adevar !
Falanga germana ( popor de barbari predestinati ucigasi) incearca de ani buni - cam la 20 de ani sa - si extinda puterea in Europa ....20 de ani de la "weimar" = razboi, 20 de ani de la unificarea germaniei = al 4-lea Reich ! Nu se intreaba nimeni de ce aceasta incercare de distrugere a celui mai ortodox (crestin) popor al europei? (Grecia).... si nici de ce Spania- catolica prin excelenta ca si Portugalia de altfel sunt sub asediul barbarilor germanici? ...stie careva vre-un stat "protestant" sub asemena asediu economic????...de ce Ungaria si Cehia (tari protestante = barbarice si ele) nu sunt supuse scrutinului "comunitatii Europene"?...v-ati fript iobagilor din momentul in care ati adus ardeleni (singurii iobagi - slugi - din neamul romanesc) la putere, care v-au vindut grofilor si stapinilor anglo-saxoni ...cit despre basescu ....am ceva indoieli asupra loialitatii acestui tilhar fata de oricine - este posibil ca tot ce face sa fie " o aparenta" de supunere oarba, daca nu cumva il au astia la mina cu ceva grav.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Toate cele trei companii aviatice românești au pierderi uriaşe și nu există nicio șansă să se redreseze în acest an crucial, în care se pregătește privatizarea Tarom. Şi supravieţuirea în viitor e problematică, în condiţiile unei pieţe dificile şi fără posibilitatea de a mai repara erorile grave de business din trecut.

Anul 2007 a fost ultimul an profitabil al operatorilor aerieni români. Un mediu extrem de competitiv, decizii proaste, dar și un dram de ghinion au făcut ca profitul să se transforme în pierderi insuportabile, iar durata de viața a companiilor să mai fie doar o chestiune de ani. Criza economică și-a pus amprenta pe profiturile giganților, aproape toți înregistrând pierdere pe rutele intraeuropene în această perioadă. Bilanțul s-a lăsat cu plus datorită zborurilor transcontinentale, singurele care au înregistrat creștere de două cifre în ultimii ani și, exact, minusul mare al operatorilor români.









Mai mult, avântul low cost i-a determinat să-și transforme companiile regionale în operatori cu costuri reduse. În aceste condiții, în cele mai fericite scenarii, doar măsuri extrem de bune și bine aplicate, implementate în zodia norocului, mai pot ridica de la sol companiile românești în 2013, anul în care se așteaptă privatizarea unui pachet de 20% a operatorului național.

Anonim spunea...

Bugetul UE si cearta pe pielea ursului din padure. Romania ar putea accesa aproape 40 miliarde de euro de la UE in urmatorii sapte ani, dar, in mod realist, speram sa putem atrage din fonduri mai multi bani decat dam la bugetul UE. Cea mai buna veste privind bugetul Uniunii Europene pentru 2014-2020 si partea care revine Romaniei este cea legata de platile directe in agricultura. Cum rata de absorbtie a fondurilor prin proiecte in diferite domenii este foarte scazuta si nu pare ca se va imbunatati semnificativ in viitor, platile directe sunt foarte bune, deoarece se fac indiferent de eligibilitatea unui proiect sau altul, scrie Capital.

Anonim spunea...

Vosganian: "Avem nevoie de un nou proiect national - reindustrializarea". Ministerul Economiei intentioneaza sa finalizeze strategia de reindustrializare privata a tarii noastre la jumatatea acestui an. Varujan Vosganian, ministrul Economiei, a declarat, intr-un interviu acordat ziarului Bursa, ca definitivarea si implementarea acestei strategii, care are ca pivot central competitivitatea, se pot constitui intr-un proiect national, de care economia noastra are nevoie. Acest proiect national are nevoie, in opinia domnului ministru, de sustinerea tuturor partidelor politice, ca sa aiba succes. Domnul Vosganian sustine privatizarea tuturor activelor care sunt detinute de stat, cu exceptia unor companii strategice din energie, transport si aparare. In privinta exploatarii aurului si a gazelor de sist, Varujan Vosganian a spus ca trebuie mai intai sa avem garantia indeplinirii conditiilor si obligatiilor de mediu si abia apoi sa discutam despre valorificare.

absent spunea...

Ce-ar insemna aparitia forfetarului din aprilie. Ideea introducerii din aprilie a impozitului pentru firmele din domeniul hotelier a starnit reactii divergente in randul celor vizati de impozit. Noul regim fiscal va complica mult viata celor care vor trebui sa il achite, spun fiscalistii. Noul impozit vizeaza reducerea evaziunii dintr-un domeniu puternic marcat de acest fenomen. Fie ca inregistreaza sau nu profit, hotelurile, pensiunile si restaurantele ar urma sa il achite, autoritatile incercand astfel sa ii aduca in randul contribuabililor pe cei care si-ar fi ascuns profiturile pentru a nu plati mai nimic la stat. Insa, atrag atentia reprezentanti din domeniu, forfetarul ar putea lovi tot in bunii platnici, noteaza EVZ.

io spunea...

Ce castiga statul din acordul cu kazahii de la Rompetrol: 200 de milioane de dolari, investitii de un miliard de dolari, locuri de munca si mai multi bani la buget. Statul roman va incasa 200 de milioane de dolari dupa ce va ceda grupului Rompetrol 26% din actiunile companiei Rompetrol Rafinare, ramanand cu o participatie de 18% la rafinarie. In plus, investitiile kazahilor se vor reflecta in crearea de locuri de munca si in incasari mai mari la bugetul de stat. Surse apropiate negocierilor au declarat pentru "Adevarul" ca, in cadrul acestui acord, statul roman va ceda kazahilor de la Rompetrol, companie detinuta de KazMunaiGaz, 60% din pachetul de 44,6959% pe care il detine la Rompetrol Rafinare. Astfel, statul va ramane actionar al companiei cu 18% din actiuni, in timp ce grupul Rompetrol isi va creste participatia cu putin peste 26 de procente si va ajunge la aproximativ 72,5%. In schimbul actiunilor, statul roman urmeaza sa incaseze 200 de milioane de dolari, sustin sursele citate.

Anonim spunea...

Auchan": "Preluam compania Real cu intregul efectiv de salariati". Tranzactia de preluare de catre francezii de la Auchan a hipermarket-urilor Real din tara noastra, anuntata la sfarsitul anului trecut si evaluata la 1,1 miliarde de euro, asteapta aprobarea Consiliului Concurentei. Reprezentantii grupului Auchan au declarat ziarului Bursa faptul ca imediat dupa ce preluarea va primi acordul autoritatii, prioritatea grupului va fi sa integreze toti colaboratorii Real din cele 24 de hipermarketuri din tara: "Prioritatea pentru noi, dupa aprobarea tranzactiei, va fi de a primi si de a integra toti colaboratorii Real si de a organiza integrarea sistemelor, logisticii si a politicilor comerciale aferente grupului Auchan", detaliaza reprezentantii Auchan Romania.

jiji spunea...

Polita CASCO: o pagina de riscuri asigurate, trei pagini de excluderi. Cine crede ca asigurarea CASCO presupune despagubiri pentru orice dauna, in orice situatie ar trebui sa analizeze atent cele cateva pagini de excluderi din contractele de asigurare. Aproape toate contractele de asigurare CASCO incheiate de societatile de profil din Romania contin cel mult o pagina cu riscurile asigurate si cel putin trei pagini cu excluderi de la plata daunei. Capital a constatat acest lucru analizand, la fata locului, ofertele celor mai importante companii de asigurari. Pot aparea surprize mari mai ales ca atat angajatii asiguratorilor, cat si brokerii pe care i-am vizitat au tendinta de a se concentra 100% asupra termenilor financiari ai asigurarii, lasand la urma conditiile contractuale. Unii au fost chiar surprinsi cand am cerut detalii in ceea ce priveste excluderile prevazute in contract.

jiji spunea...

Polita CASCO: o pagina de riscuri asigurate, trei pagini de excluderi. Cine crede ca asigurarea CASCO presupune despagubiri pentru orice dauna, in orice situatie ar trebui sa analizeze atent cele cateva pagini de excluderi din contractele de asigurare. Aproape toate contractele de asigurare CASCO incheiate de societatile de profil din Romania contin cel mult o pagina cu riscurile asigurate si cel putin trei pagini cu excluderi de la plata daunei. Capital a constatat acest lucru analizand, la fata locului, ofertele celor mai importante companii de asigurari. Pot aparea surprize mari mai ales ca atat angajatii asiguratorilor, cat si brokerii pe care i-am vizitat au tendinta de a se concentra 100% asupra termenilor financiari ai asigurarii, lasand la urma conditiile contractuale. Unii au fost chiar surprinsi cand am cerut detalii in ceea ce priveste excluderile prevazute in contract.

jiji spunea...

Polita CASCO: o pagina de riscuri asigurate, trei pagini de excluderi. Cine crede ca asigurarea CASCO presupune despagubiri pentru orice dauna, in orice situatie ar trebui sa analizeze atent cele cateva pagini de excluderi din contractele de asigurare. Aproape toate contractele de asigurare CASCO incheiate de societatile de profil din Romania contin cel mult o pagina cu riscurile asigurate si cel putin trei pagini cu excluderi de la plata daunei. Capital a constatat acest lucru analizand, la fata locului, ofertele celor mai importante companii de asigurari. Pot aparea surprize mari mai ales ca atat angajatii asiguratorilor, cat si brokerii pe care i-am vizitat au tendinta de a se concentra 100% asupra termenilor financiari ai asigurarii, lasand la urma conditiile contractuale. Unii au fost chiar surprinsi cand am cerut detalii in ceea ce priveste excluderile prevazute in contract.

jiji spunea...

Polita CASCO: o pagina de riscuri asigurate, trei pagini de excluderi. Cine crede ca asigurarea CASCO presupune despagubiri pentru orice dauna, in orice situatie ar trebui sa analizeze atent cele cateva pagini de excluderi din contractele de asigurare. Aproape toate contractele de asigurare CASCO incheiate de societatile de profil din Romania contin cel mult o pagina cu riscurile asigurate si cel putin trei pagini cu excluderi de la plata daunei. Capital a constatat acest lucru analizand, la fata locului, ofertele celor mai importante companii de asigurari. Pot aparea surprize mari mai ales ca atat angajatii asiguratorilor, cat si brokerii pe care i-am vizitat au tendinta de a se concentra 100% asupra termenilor financiari ai asigurarii, lasand la urma conditiile contractuale. Unii au fost chiar surprinsi cand am cerut detalii in ceea ce priveste excluderile prevazute in contract.

jiji spunea...

Polita CASCO: o pagina de riscuri asigurate, trei pagini de excluderi. Cine crede ca asigurarea CASCO presupune despagubiri pentru orice dauna, in orice situatie ar trebui sa analizeze atent cele cateva pagini de excluderi din contractele de asigurare. Aproape toate contractele de asigurare CASCO incheiate de societatile de profil din Romania contin cel mult o pagina cu riscurile asigurate si cel putin trei pagini cu excluderi de la plata daunei. Capital a constatat acest lucru analizand, la fata locului, ofertele celor mai importante companii de asigurari. Pot aparea surprize mari mai ales ca atat angajatii asiguratorilor, cat si brokerii pe care i-am vizitat au tendinta de a se concentra 100% asupra termenilor financiari ai asigurarii, lasand la urma conditiile contractuale. Unii au fost chiar surprinsi cand am cerut detalii in ceea ce priveste excluderile prevazute in contract.