duminică, 3 februarie 2013


Bataia de joc la care Romania este supusa de catre Bruxelles (unde dicteaza hoardele barbarilor germanici ) trebuie sa inceteze imediat - Nu mai vrem in U.E. nu mai vrem preturi raportate la euro - fiindca nu suntem platiti in euro ...nu mai vrem tilharii de la omv. apa nova, enel, erste, pireus, otp, mittal, lukoil, gazprom, mechel,  rosneft, british petroleum sau altii care sa ne delapideze ...NU mai vrem in UE ...sa se organizeze un referendum cu acest subiect, astfel incit sa putem vota si noi raminerea sau iesirea din UE ....daca raminem in aceasta "uniune" vom ajunge pe drumuri, fara proprietati, pribegi in tari straine si fara loc pe care sa-l numim acasa ...ne vor termina ca popor, ca neam si ca tara barbarii germanici !!! VREM AFARA DIN UE -acum !!!!
Comisia pentru Justiţie şi Afaceri Interne a Parlamentului European (PE) a votat, ieri, raportul referitor la evaluarea punerii în aplicare a Directivei serviciilor mass-media audiovizuale, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.
Prin directiva serviciilor mass-media audiovizuale se doreşte să se asigure condiţiile de piaţă unică şi securitate juridică pentru industria TV şi audiovizuală a Europei.
De asemenea, directiva prevede "condiţii de concurenţă echitabile la nivel internaţional, păstrând în acelaşi timp diversitatea culturală, protejând copiii şi consumatorii, asigurând pluralismul mijloacelor de comunicare în masă şi luptând împotriva urii rasiale şi religioase", se precizează în comunicat
Actul oficial al Parlamentului European mai propune ca staţiile de emisie să aloce cel puţin 10% din timpul lor de emisie sau 10% din bugetul lor de programe pentru opere europene create de producători europeni independenţi de staţiile de emisie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Potrivit „Financial Times“, miniştrii britanici iau în considerare o serie de campanii negative în care să avertizeze cu privire la climatul ţării într-un efort de a opri imigranţii români şi bulgari să se mute în Marea Britanie.

Ion Jinga, ambasadorul român în Londra, a domolit temerile cu privire la un tsunami, pretinzând că România este la începutul unui boom economic.

„Dacă economia britanică a avut anul trecut o creştere egală cu zero, noi am experimentat o creştere de 2,5% în 2011 şi una de 1,7% anul trecut“, a declarat ambasadorul român, anticipând o creştere similară şi anul acesta. „Aşadar economia noastră îşi revine mai rapid decât a altor ţări europene“.

Comentariile lui Ion Jinga au apărut pe fondul strădaniilor guvernului britanic de a opri valul de imigranţi români şi bulgari la care se aşteaptă.

„Nu înseamnă că o să oprim pe oricine are un nume ciudat sau nu vine din Anglia, dar trebuie să facem judecăţi de valoare“, a declarat Stewart Jackson, membru al Parlamentului. „Vrem polonezi care au absolvit facultatea. Nu vrem grupări de bulgari care se ocupă de traficul de persoane, de droguri şi de crime sexuale“.

Anonim spunea...

Membrii români şi bulgari ai PE i-au scris vineri lui Jose Manuel Barroso, preşedintele Comisiei Europene, pentru a se plânge că drepturile lor de cetăţeni ai UE sunt ameninţate.

„Credem că un val de critici de la începutul anului urmăreşte etichetarea acestor cetăţeni drept europeni de mâna a doua care prezintă un risc doar pentru că îşi exercită dreptul de bază de a se mişca liber şi a de a munci“, au scris membrii PE.

Jinga consideră că plecarea profesioniştilor români a creat probleme acasă. „Românii nu au venit aici pentru a cere asistenţă socială, ci pentru a lucra şi pentru a lucra în zone în care britanicii nu sunt interesaţi“ să o facă, a spus el. „Avem probleme în sistemul medical acum din cauză că doctorii noştri au plecat în Marea Britanie, Franţa. Nu suntem mulţumiţi de situaţie“.