vineri, 24 august 2012

ROMANIA - Uniunea Producătorilor de Oţel din România (UniRomSider) a solicitat Ministerului Eco-nomiei compensarea unei cote din costul energiei electrice, începând cu 2013, când industria grea din ţara noastră şi din Europa va fi lovită de creşterea substanţială a cos-turilor cu certificatele de emisii.
 
Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor (CRA) SIF Muntenia (SIF4) vrea să rezilieze contractul de administrare încheiat cu SAI Muntenia Invest, pentru că administratorul nu a crescut performanţa portofoliului societăţii şi pentru că nu au fost limitate pierderile, se arată într-un comunicat al SIF4.
 
Ministrul Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb, va efectua, în cursul zilei de luni, o vizită de lucru in judeţul Argeş, să evalueze situaţia construcţiilor de microhidrocentrale şi să dispună măsurile necesare, din perspectiva aplicării legislaţiei naţionale şi comunitare privind protecţia mediului, potrivit unui comunicat remis redacţiei. 
 
Minciuni si dezinformare : Contribuabilii britanici vor trebui să contribuie la un alt fond de "bail-out" pentru Grecia, în cazul în care această ţară părăseşte zona euro, potrivit oficialilor Trezoreriei de la Londra. Conform acestora, Marea Britanie ar contribui la un fond de "aterizare lină" pentru Grecia, creat de Fondul Monetar Internaţional pentru susţinerea ţării în procesul de redresare. Deşi sumele pe care le presupune o astfel de situaţie nu au fost încă elaborate, este foarte probabil ca Marea Britanie să aloce peste un miliard de lire sterline - bani proveniţi de la contribuabili.       

Niciun comentariu: