duminică, 26 august 2012

Comuniștii salută întoarcerea lui Băsescu

Traian Băsescu nu are sprijinul forțelor democratice ale țării și nici al majorității românilor, dar are toate motivele să nu dispere. Pe lângă iubirea necondiționată a pedeliștilor, acesta mai beneficiază de sprijin și din partea... comuniștilor și al unei așa-zise Federații a asociațiilor de pensionari din sistemul public.
 
"C O M U N I C A T al PARTIDULUI COMUNIŞTILOR (NEPECERIŞTI) MIŞCAREA NAŢIONALĂ „REZISTENŢA COMUNISTĂ”
Comitetul Național
Puciștii au fost învinși!
După ce, timp de 23 de zile, peceriștii din C.C.R. au făcut jocul peceriștilor puciști, au fost totuși nevoiți să accepte Adevărul impus de o lume întreagă: Poporul a respins puciul!
În consecință, Președintele Republicii, Traian Băsescu, își reia funcția din ghearele Uzurpatorului...
Acesta s-a acoperit de ridicol chiar și în penibila Lălăială de astăzi, la aflarea veștii despre Decizia C.C.R.; n-a putut să accepte realitatea dură a regulilor impuse de propria gașcă ponto-crinistă, continuînd să hîrîie inepția despre 7,4 milioane de votanți anti-Băsescu, aceștia fiind, în realitate, cam două-trei milioane, care au votat în procent de ... 200-250!!!
Socotim necesar ca Procurorul General al Republicii să dispună imediat măsurile corespunzătoare pentru tragerea la răspundere a puciștilor și, mai ales, a celor care nu au executat Ordinul Suprem al Poporului dat prin rezultatul referendumului din noiembrie 2009 –net superior Constituției înseși- anume:
Parlament unicameral format din maximum 300 de Deputați ! Totodată se impune adoptarea, cu maximă urgență, a modificărilor implicite pentru organizarea noului parlament unicameral, pentru ca, apoi, să aibă loc, în 2013, alegerile parlamentare.
Pentru aceasta, adversarul nostru politic și ideologic, Președintele Republicii, Traian Băsescu, trebuie să pună în funcție principala sa îndatorire: medierea între TOATE FORȚELE POLITICE, ci nu numai între găștile peceriste din
actualul parlament (devenit neconstituțional).
Ca partid politic înregistrat legal, Partidul Comuniștilor (Nepeceriști) solicită ca, pentru redresarea Țării, Președintele Republicii să aibă imediat consultări cu toate cele 50 de partide politice existente.

PREȘEDINTE,
Prof. Gheorghe UNGUREANU"

Un comentariu:

Anonim spunea...

Prin viclenii numite : drepturi si libertati, democratie, capitalism, comunism privatizari, liberalizare, parteneriat public privat....totul este controlat si dirijat din umbra de catre indivizii nelegiuiti, mari arhitecti din occidentul nelegiuit: ue, ussa, fmi . Cei care conduc această ţară de 20 de ani, ar trebui să explice: cum de au luat o ţară cu zero datorii externe, 22,8 milioane de locuitori şi opt milioane de locuri de muncă şi după 22 de ani datoria externă este de 100 miliarde de euro, datoria statului este de 50 miliarde de euro, numărul de locuitori este de 19 milioane, iar numărul de locuri de muncă este de 4,2 milioane , tragi-comic ? In fapt dramatic, dar asta este realitatea cruda si purul adevar !