luni, 27 august 2012

Nimeni nu misca in front.....


BUCURESTI - Consiliul Naţional Extraordinar al partidului FORŢA CIVICĂ a avut loc astăzi în capitală, se arată într-un comunicat transmis redacţiei.  În cadrul consiliului s-a stabilit ca în 7 septembrie să aibă loc Conferinţa Naţională Extraordinară, forul suprem de decizie al partidului, care va alege viitoarea conducere.

EUROPA - În virtutea unui acord încheiat în februarie, Atena trebuie să se conformeze ”regulii de aur” bugetare europene şi să-şi reducă deficitul public la 2,1 % din PIB în 2014, faţă de 7,3 % prevăzut pentru 2012 şi 4,6 % anul viitor.  Acesta este un obiectiv ambiţios, ţinând cont de faptul că Atena şi-a redus deja cu peste şase puncte deficitul între 2009, anul de debut al crizei, şi 2011 /de la 15,8 % la, respectiv, 9,3 % /.  Pentru a-şi ţine angajamentele, Grecia trebuie să facă economii de 11,5 miliarde de euro în 2013 şi 2014, un pachet de măsuri la care ea lucrează în prezent.
În schimb, UE şi FMI au prevăzut să împrumute Grecia cu 130 miliarde de euro, în plus faţă de suma de 110 miliarde de euro consimţită în 2010.  În acest scenariu, planul UE-FMI, zis memorandum, prevede un excedent iniţial de 4,5% din PIB în 2014 şi de 1,8% în 2013. Anul 2012 este considerat a fi ultimul ”pe roşu”, cu un deficit primar de 1%.
Datoria publică trebuie să atingă 162,1% din PIB la sfârşitul lui 2014, după 165,4% în 2013 şi 161,4% în 2012. Ea va fi apoi adusă la 120,5% din PIB în 2020, graţie restructurării în martie a datoriilor suverane deţinute de către creditorii privaţi, care au permis ştergerea din ele a 106 milioane de euro.  În afară de o serie de reforme pentru reducerea dimensiunii sectorului public şi a numărului de funcţionari, Atena trebuie, de asemenea, să facă privatizări masive până în 2015, menite să aducă la buget 19 miliarde de euro.  Dar această ”foaie de parcurs” macroeconomică elaborată înainte de criza politică din primăvară riscă să fie revizuită de troica de creditori UE-BCE-FMI la publicarea în septembrie a auditului său privind economia elenă, ţinând cont de întârzierile din ajustarea bugetară şi de adâncirea recesiunii.
Ce n-a reusit Hitler pt. germania- o sa reuseasca Merkela. Toata Evropa va fi sub papucul Germaniei. Nimeni nu misca in front. Sieg Heil !!!! E foarte clar, niste JIGODII SECURISTE si aici si "aiurea" ...merkel. putin ...etc....toti o apa si-un pamint; Canaliile securistice gen basescu si clika lui, sunt VANDUTE oricui le da un CIOLAN FARA SA MUNCEASCA, SEVESC PE ORICINE FURA SI ASUPRESC ACEST POPOR.... FIE EI RUSI sau AMERICANI, nemti sau popor crestin.
Cum se face ca din toata natia asta Romaneasca NUMAI FATA GENERALULUI DE SECURITATE DE GIURGIU; MONICA MACOVEI, lupta contra coruptiei?... cum se face ca numai baiatul comisarului sovietic TISMENESKI, comdamna comunismul ?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mai aproape de adevar. Cercetare fara precedent in Muntii Orastiei. Un urias proiect de cercetare arheologica a ruinelor dacice din Muntii Orastiei va reuni specialisti din Cluj-Napoca, Bucuresti si Deva si este cel mai mare program derulat vreodata in acest domeniu. Cel mai mare proiect de cercetare a cetatilor dacice din Muntii Oras-tiei va fi coordonat de Muzeul National de Istorie al Transilvaniei din Cluj-Napoca. Programul se va intinde pe durata a patru ani si este cel mai important de pana acum care vizeaza cetatile dacice. Practic, aria de cercetare care va fi acoperita de arheologi vizeaza capitalele regatelor lui Decebal si Burebista. Proiectul de cercetare a fost lansat in contextul in care opinia publica manifesta un interes enorm fata de istoria dacilor, dar si in contextul in care tot felul de pasionati, de la ingineri la stomatologi ori la fosti ofiteri de Armata ori de Securitate, agita tot felul de teorii aberante, cum ar fi cea potrivit careia dacii ar fi fost stramosii romanilor. Cercetarea arheologica ar urma sa sporeasca in mod considerabil cunostintele despre complexul cetatilor dacice, anunta Romania Libera.

Anonim spunea...

Prin viclenii numite : drepturi si libertati, democratie, capitalism, comunism privatizari, liberalizare, parteneriat public privat....totul este controlat si dirijat din umbra de catre indivizii nelegiuiti, mari arhitecti din occidentul nelegiuit: ue, ussa, fmi . Cei care conduc această ţară de 20 de ani, ar trebui să explice: cum de au luat o ţară cu zero datorii externe, 22,8 milioane de locuitori şi opt milioane de locuri de muncă şi după 22 de ani datoria externă este de 100 miliarde de euro, datoria statului este de 50 miliarde de euro, numărul de locuitori este de 19 milioane, iar numărul de locuri de muncă este de 4,2 milioane , tragi-comic ? In fapt dramatic, dar asta este realitatea cruda si purul adevar !

DEP spunea...

NUMAI CRETINISME ....Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, luni, de la ora 15.00, pentru citirea hotărârii Curţii Constituţionale privind referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui. Este de aşteptat ca la şedinţă parlamentarii să aibă intervenţii, una dintre acestea putând fi a senatorului liberal Ioan Ghişe, care a declarat că a pregătit proiecte de hotărâre care vizează ca Parlamentul să decidă valabilitatea referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.