vineri, 24 ianuarie 2014

Vocea Rusiei susține că arestarea pentru a doua oară a lui Adrian Năstase se înscrie în tiparul practicilor pe care Statele Unite ale Americii le aplică în colonii. Site-ul postului de radio finanțat de la Kremlin  mai spune că SUA l-au băgat pe Năstase la închisoare și că superputerea mondială “filtrează” clasa politică de la București, astfel încât la putere să ajungă “executanți servili și corupți”. “America, forţa care l-a uns pe Năstase la domnie şi cea care l-a băgat în puşcărie, are tot interesul ca românii să creadă că problemele ţării în care trăiesc nu sunt generate de statutul de colonie occidentală, ci de corupţia liderilor politici. Partea ironică constă în faptul că SUA gestionează şi „filtrează” clasa politică în aşa fel încât la putere ajung numai executanţi servili şi corupţi, dar poporului i se spune că el este de vină pentru că a ales (din nou!) nişte politicieni corupţi şi incapabili.“, se mai artă în sursa citată”, scrie Vocea Rusiei.  Postul de radio susține că fostul premier Năstase a fost condamnat într-un dosar “minor și șubred din punct de vedere juridic” pentru a se “mima lupta împotriva corupției corelat cu necesitatea păstrării în formă neatinsă a sistemului neocolonial în care este încadrată România”.  “În fond, nu s-a întâmplat nimic nou. Dacă ne uităm la țările africane, algoritmul este aproape identic. Mai întâi, clasa politică vinde sau concesionează toate resursele țării. Peste câțiva ani, când populația începe să se revolte, liderii politici (oricât de servili ar fi față de Occident) sunt declarați corupți, sunt linșați mediatic de presa străină, iar apoi sunt executați după o scurtă și glorioasă „revoltă democratică” susținută de operativii CIA sau DGSE. Noii conducători se apucă de „reformarea justiției” și „întărirea statului de drept”, dar lasă neatinse contractele coloniale. Peste câțiva ani ciclul se repetă. În România lucrează același sistem, doar că România încă nu este Niger și „guvernatorii expirați” ajung la pensie sau, mai nou, după gratii”, adaugă site-ul Vocea Rusiei.  Postul de radio concluzionează că Năstase nu este nici ultimul, nici primul “guvernator expirat”, într-o astfel de postură urmând să se afle, probabil, președintele Traian Băsescu.

9 comentarii:

Anonim spunea...

PONTA NU A MULTUMIT LOCALNICILOR – NICI “PADURARULUI” – DE CE? – PONTA SI KLIKA TREBUI STRIVITI, SA NU MAI EXISTE PRINTRE NOI – O SHLEAHTA DE OBRAZNICI INCOMPETENTI SI CRIMINALI – FACETI CEVA CA ALTFEL VOM IESI NOI OAMENII CU COASA SI TOPOARELE SI VA VOM CASAPI SI PE VOI, CEI CARE II ACOPERITI si ii metineti la putere !

Anonim spunea...

Radu Stroe și-a dat demisia din fruntea Internelor. Ponta nu l-ar fi vrut plecat din Guvern

Citiţi mai mult: Stiri si Actualitate > Ultimele stiri si stirile zilei online > Evenimentul Zilei > EVZ.ro http://www.evz.ro/index.php#ixzz2rGS3rzOY
EVZ.ro

Anonim spunea...

Kim a spus că liderii mondiali pot învăţa din modelul elveţian, în care numai 25% dintre tineri merg la colegii, iar restul intră în programe de ucenicie şi de training vocaţional. "Exită modele care să fie aplicate în această situaţie. Credem că ţările sudice trebuie să le urmeze rapid", a adăugat şeful BM.

El a mai spus că, după anunţul Rezervei Federale (Fed) americane privind începerea retragerii măsurilor de stimulare a economiei, există oportunitatea poentru multe ţări să înceapă să facă reformele necesare pentru îmbunătăţirea climatului de afaceri, reducerea deficitelor de cont curent şi a deficitelor bugetare.

Conform ultimelor date comunicate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, în 2013 rata șomajului în România a crescut cu 0,05 puncte procentuale, numărul șomerilor ajungând la 512.333 de persoane, cu aproape 19.000 mai mult decât la 31 decembrie 2012.

Peste 18% din numărul total de șomeri revine din rândul persoanelor cu vârsta până în 25 de ani, adică peste 90.000 de tineri.

Aşteptările românilor în ceea ce priveşte redresarea economică în acest an, dorinţa de cumpărare şi veniturile sunt în creştere, faţă de anul 2012, dar evoluţia şomajului este privită cu mai mult pesimism, potrivit indicatorilor GfK. Singurul indicator care s-a înrăutățit comparativ cu 2012 este cel privind şomajul. Media peşimiştilor în 2013 se situează la două treimi din populație față de 63,5% în 2012. Și procentul optimiștilor s-a micșorat - doar 5% dintre cei chestionaţi spun că sunt optimişti în privinţa evoluţiei ratei şomajului, față de 7% cu un an în urmă.

Anonim spunea...

95% dintre ATM-urile de pe glob funcţionează cu Windows XP, pentru care expiră suportul tehnic după 8 aprilie
Decizia Microsoft să nu mai ofere suport tehnic şi actualizări de securitate utilizatorilor de Windows XP, începând cu data de 9 aprilie a acestui an, ar putea să afecteze 95% dintre bancomatele aflate în uz la nivel mondial, care utilizează acest sistem de operare, potrivit publicaţiei The Verge.
Compania IT a anunţat că va extinde, până în iulie 2015, suportul pentru produsele de securitate aferente sistemului de operare, însă avertizează că eficienţa soluţiilor anti-malware este limitată în cazul sistemelor de operare fără suport tehnic. Acest lucru înseamnă că majoritatea bancomatelor existente la nivel global vor trebui să fie trecute pe sisteme mai recente, arată The Verge, Microsoft recomandând instalarea Windows 8.

Anonim spunea...

Petrolul continua sa se scumpeasca, vineri dimineata, in Asia dupa ce stocurile americane au urcat mai putin decat se anticipase si pe fondul unei scaderi importante a rezervelor de produse distilate.

Un baril de titei "light sweet crude" cu livrare in martie s-a scumpit cu 19 centi pana la 97,51 dolari, in timp ce barilul Brent s-a scumpit cu 11 centi pana la 107,69 dolari.

Potrivit cifrelor Departamentului american al Energiei publicate joi, stocurile de produse distilate s-au diminuat cu peste 3 milioane de barili in saptamana incheiata la 17 ianuarie, mai mult decat se asteptau analistii.

Anonim spunea...

Într-un interviu acordat publicaţiei Index Universe, Nouriel Roubini afirmă că economiile avansate vor creşte într-un ritm mai rapid în acest an, faţă de anul trecut, ritm apropiat de 2%. Dar, în grupul ţărilor avansate, SUA şi Marea Britanie vor avea o expansiune economică mai mare de 2%, iar Japonia şi ţările din zona euro, mai mică de 2%.
În opinia lui Roubini, creşterea pieţelor emergente se va îmbunătăţi în 2014, ajungând aproape de 5%, după un avans de 4,8% anul trecut. Conform afirmaţiilor sale, însă, nu toate ţările din această categorie vor putea atinge un asemenea prag, existând o listă a ţărilor "fragile": India, Indonezia, Turcia, Africa de Sud, Ungaria, Ucraina, Argentina şi Venezuela.
Zona euro este undeva la mijloc şi va mai avea probleme din nou, consideră Roubini, arătând că ţările din regiune merg dinspre recesiune spre o creştere uşoară. Economistul american afirmă: "Aş spune că riscurile la adresa zonei euro s-au redus pe termen mediu. Există o redresare extrem de anemică a zonei, întrucât se menţine criza creditelor, iar euro este prea puternic. Datoria publică creşte, încă. (...) Există o lipsă de competitivitate în unele ţări de la periferia zonei euro. Mai există «oboseala» austerităţii şi fragilitatea politică. Deşi riscurile sunt reduse pe termen mediu, unele probleme fundamentale de la periferia regiunii se menţin".

Anonim spunea...

Fitch a confirmat, astăzi, ratingul de top "AAA" al Germaniei, cu perspectivă stabilă, subliniind reducerea datoriei de stat pentru cea mai mare economie europeană, relatează Bloomberg.
"Germania continuă să prezinte componentele unui trend descendent al datoriei publice. Economia creşte, dar poziţia bugetului este relativ favorabilă, iar dobânzile nominale sunt scăzute", se arată într-un comunicat al Fitch.
Standard & Poor's a confirmat de asemenea pe 10 ianuarie ratingul "AAA" al Germaniei şi perspectiva stabilă. Moody's a înrăutăţit în luna iulie a anului trecut perspectiva ratingului Germaniei la negativă.

Anonim spunea...

SURSA:

Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea,
repetenţi în facultate!
Şi-au încheiat studiile superioare
în 7-8 ani

http://www.opiniatimisoarei.ro/crin-ant … 8/01/2013/

CONCLUZIA: SUNTEM CONDUŞI DE REPETENŢI!


SURSA:

PLAGIATUL LUI VICTOR PONTA.
L-au făcut de toată ruşinea! Trei comisii, două verdicte. CNE, repetent la ghilimele

http://www.evz.ro/detalii/stiri/plagiat … 99289.html

CONCLUZIA: "HOŢUL STRIGĂ HOŢUL", DEŞI...CONDUCE GUVERNUL!


SURSA:

“Fără Parlament nu ar exista democrație, nici justiție, nici procurori”

http://www.juridice.ro/265043/fara-parl … urori.html

CONCLUZIA: După valoarea procurorilor, ne dăm seama de modul cum funcţionează şi justiţia, dar şi democraţia, deci:

"CE SEMĂNĂM, ASTA CULEGEM!"


„Curat murdar!" (Mesajele pontănacilor către băsişti după vizita oficialului SUA la Bucureşti!)

https://www.youtube.com/watch?v=eOhqE5RwDxc


Dragi români: susţineţi proiectul ALO Cotroceni!

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=9197#p9197


http://modelulclaseipoliticetrimii.blog … -aviz.html


Sursa: MCP Press Agency, Tudorel Vrînceanu

Anonim spunea...

A series of political scandals and accusations of mismanagement in some of the world's major developing economies triggered turmoil on international stock exchanges on Friday.

The FTSE 100 fell more than 100 points, or 1.6%, and the US Dow Jones dropped 1.2% as traders reacted to concerns that Argentina, Turkey, South Africa and several vulnerable Central American nations might be on the brink of a currency crisis. Political instability in Ukraine and the nose-diving Venezuelan economy added to the nervous atmosphere on exchanges, which have spent the last few weeks galloping ahead on the back of stronger growth forecasts in the US, UK and Japan.

Central banks waded into the markets in an effort to stabilise currencies that were rapidly depreciating in an emerging markets selloff.

In the wake of the collapse of the Argentine peso, which kickstarted the latest wave of selling, the Turkish lira hit record lows despite spending an estimated £1bn to prop up the currency's value during the day. The rouble and the rand languished at levels not seen since the 2008-09 financial crisis.