joi, 23 ianuarie 2014

ROMANIA - criza grava intstitutionala - Ponta un nemernic incompetent

Privind criza grava intstitutionala: Victor Ponta, nemernicul nestiutor, nu stie ca exista proceduri detaliat pentru astfel de evenimente (accidentul aviatic grav de luni). Total nepriceputul si incompetentul Ponta nu stie ce contine “Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de producerea unui accident de aviatie civila, 2008”, cu putere de lege, care, la art 4 a,b prevede ca gestionarea situatiei se face de urmatoarele structure”
a) Comitetul ministerial din cadrul MT
b) Centrul operativ din MT  si urmeaza celelalte ROMATSA, institutiile locale centrul maritim, administratiile aerodromurilor, 112 etc. In anexa 3 exista o schema logica, cu linii si sageti, cu desfasurarea acestei activitati , cu participarea fiecarei structuri, relatiile dintre ele, ierarhizarea comenzii si informatiilor etc, de inteles pentru orice tampitel cu liceul facut. Evident nu pentru Ponta.
Deci structura de “gestionare” a situatiilor e in sarcina MT deci a ministrului Manescu, urmatoarea-ierarhic responsabila, dupa Ponta, si dupa aceea cei de mai jos, de moartea accidentatilor. Impostorul nepriceput a “discutat” cu la fel de nepriceputa Manescu. Pai nu-I vorba de responsabilitate grava, institutionala aici ? In fapt cei doi acoperiti nu sunt responsabili pentru nimic, si nimeni nu are voie sa se atinga de ei. Acesta-i adevarul in Romania de azi controlata total prin serviciile secrete de grupul politico-financiaro-mafiot de la puterea la vedere dar si din spatele ei, cei mai importanti.
Apoi, prima responsabilitate a lui Ponta e aceea ca nu a convocat si coordonat, conform legii, “Comitetul National pentru Situatii de Urgenta”. In loc de aceasta, imberberul iresponsabil arrogant si nestiutor,a plecat la cocina B1 sa se harjoneasca cu promterista Puscalau, in dispret total fata de acest popor, nepasandu-i de acest popor, exact la fel ca si la catastrofa nationala Muntenegru cand se scalambaia, iresponsabil si gretos, pe terenul de baschet. Si acesta nu-I motiv de demisie ? Plagiatul nu e motiv de demisie ? Fraudarea rezultatului Referendumului din 2012 prin utilizarea ilegala si premeditata a listelor electorale falsificate nu-I motiv de demisie ? Ce trebuie sa mai faca acest nepriceput, necunoscator, incompetent, nerusinat la adresa poporului care-l suporta, imberb si papitzoi arogant, Victor Ponta, sa plece din postul de raspundere pentru care nu are calificare, nu se pricepe, si-l administreaza, total vicios, postul de PM? Toate acestea din cauza ca e ofiter al unui serviciu, acoperit, dar sustinut de toate serviciile secrete, illegal ? Si toate acestea in starea de intoxicare si manipulare a opiniei pubice facute pe cele cinci cocine de televiziune, Antena3, Realitatea, RomaniaTV, B1 si Digi24, ca si pe ziare incluzand oficinile on line, toate controlate de SRI, in principal prin UM 0289, activitate ilegala, neconstituionala, prin ofiterii acoperiti infiltrati in intreaga media, dar cui pasa de lege cand e vorba despre servicii, justitie, politicieni.
Cel mai grav lucru: exista un singur roman in aceasta tara, in afara de noi, caruia sa-i pese de aceasta situatie catastrofala privin institutiile statului ? de ce nu exista ? rusine,romanilor ! macar celor care stiu carte.

Niciun comentariu: