sâmbătă, 12 septembrie 2015

Sorin Oprescu, inventatorul termenului de pulime pentru noi, românii, este la bulău...o ce veste așteptată...Oprescu, pupilul lui Ion Iliescu, a fost lansat în politică pe moartea lui Coposu, agonia sa exploatată mediatic cu un cinism fără margini de beizadeaua de general de Securitate, dintre cei sosiți cu tancurile lui Anna Pauker în București, direct pe Bulevardul Primăverii.
Tatăl lui Sorin Oprescu a fost unul dintre torţionarii deţinuţilor politici din Regimul Gheorghiu-Dej, în cadrul Brigăzii Mobile conduse de colonelul NKVD (Securitatea evreiească a URSS) Alexandru Nikolschi, care vâna luptătorii anticomunişti, pe "bandiții" gen Ion Gavrilă Ogoranu. În 1951, Oprescu senior ajunge locotenent-colonel al Serviciului Special de Informaţii din cadrul Direcţiei Generale a Securităţii, conduse de Alexandru Drăghici.  Așa cum tăticul era rivuliționar și Doctoru’ Oprescu are certificat de ”rivoluționar”, obținut de la Ion Iliescu, cu doi martori, dintre care unul este celebrul Bebe Ivanovici, traficant a peste 30 000 de certificate, armata de ”ilegaliștii” a lui Ilici.
Acum parcă văd că iese Alexandru Florian cu scandal la adresa DNA, pe motiv că procurorii ar fi vinovați de antisemitism latent...sursa - curentul...

Un comentariu:

Anonim spunea...

"Liderii europeni trăiesc într-o lume a viselor, nu conştientizează riscurile; dacă permit venirea tuturor aici, Europa va dispărea", a declarat Orban într-un interviu acordat revistei germane Bild.

"Imigranţii sunt înşelaţi atât de traficanţi, cât şi de politicienii germani care le promit vieţi mai bune şi dreptul de şedere chiar şi după restabilirea păcii în ţările lor. Mierea pentru care merg în Germania se va dovedi curând mai puţin dulce decât sperau. Nivelul de trai este determinat de performanţe, nu de nevoi", a spus premierul Ungariei.

"Decizia Germaniei de a permite intrarea liberă a imigranţilor a generat o revoltă a acestora în Ungaria. Până la această decizie, autorităţile ungare aveau situaţia sub control, dar anunţul Berlinului a creat haos", a subliniat Orban.