duminică, 27 octombrie 2013

„Au trecut mai bine de doi ani şi jumătate de când accidentul nuclear de la Fukushima a început să se desfăşoare, iar oamenii din jurul lumii continuă să urmărească evenimentele îndeaproape. Pericolele par să nu înceteze: spre exemplu, la începutul acestei luni, ştirile anunţau că şase muncitori de la centrala nucleară au fost stropiţi în mod accidental cu apă radioactivă!”. 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Protestatarii au plecat de la Guvern şi se îndreaptă spre Piata Universităţii pe Calea Victoriei. Jandarmii au încercat să îi oprească, cordonul a fost rupt, iar manifestanţii au blocat circulaţia pe Calea Victoriei.

Peste două mii de protestatari s-au adunat în faţa Guvernului, unde au scandat împotriva premierului Victor Ponta şi a ministrului Culturii Daniel Barbu. S-a strigat "Demisia!".



Citiţi mai mult: Miting ANTI-ROȘIA MONTANĂ. Peste două mii de manifestanţi PROTESTEAZĂ în CAPITALĂ. Circulaţia a fost blocată pe Calea Victoriei - Bucureşti > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/miting-impotriva-exploatarii-de-la-rosia-montana-manifestantii-vor-marsalui-pe-traseul-pi-1064227.html#ixzz2iwq7fmag
EVZ.ro