joi, 26 ianuarie 2012

Un comentariu gasit in ziarul "gindul" - pe forum

Invazia taranilor analfabeti
Basesescu -- taran de Medgidia.
Udrea--panarama de Plescoi
Boc--taran de Cluj
Question: CE CAUTATI LA BUCURESTI?
Ati rezolvat problemele din provincie ?
Explodeaza economia de bine ce-i merge ?
Care e treaba cu voi la Bucuresti ?

FEDERALIZAREA si taranul ramine la el pe cimp.
Sa curatam Bucurestiul de tarani analfabeti si retarzi. Am mai avut probleme cu turcii care si-au facut cartier general pe la hotelul Parc cu bagaboante si altele. Asta a fost in '90.
Acum avem probleme cu astia.
CE AU FACUT TARANII ASTIA PENTRU BUCURESTI?
Cit au dat si cit au luat ?

6 comentarii:

shoshon spunea...

#11 Traian Basescu este un infractor de dinaintea lui 1989. Averea sa la Revolutie era de peste 1 000 000 Lei ceea ce inseamna mai mult de 6 apartamente cu trei camere
25.01.2012 16:43
Raspunde Pornind cu 22 Dec. 1989, impotriva vointei romanilor si in mod absolute illegal o uriase clica de infractori, printre care si Traian Basescu, a inceput sa jefuiasca proprietatea socialista a intregului popor sub minciuna refacerii economiei romanesti si alinierii sale la standardele occidentale. In realitate unica intentie a acestor hoti a fost jaful si inavutirea pentru satisfacerea unor ambitii personale.

Averea lui Traian Basescu la momentul 22 Dec. 1989 era imensa (vezi citatul de mai jos) si nu avea cum sa fie facuta cu mijloace cinstite. Pentru comparatie: o masina costa atunci 80 000 Lei si un apartament cu trei camere 150 000 Lei.

"La Revoluția din 1989, potrivit propriilor declarații, Băsescu avea un milion de lei la CEC (echivalentul a 83.000 de dolari la acea dată). „După 12 ani de serviciu pe mare, după trei ani de serviciu în Belgia, eram un om care câștigase bani mulți. Dacă mă căutați la CEC în vremurile acelea, vedeați că aveam un milion de lei", declara Băsescu ziarului "Libertatea". La această sumă se adaugă, potrivit propriei declarații de avere, bijuterii estimate la 20.000 euro și ceasuri în valoare de 35.000 euro, toate dobândite în perioada 1975-1989. În lucrarea sa biografică „Ascensiunea lui Traian Băsescu”, istoricul Marius Oprea, corelând toate declarațiile date de Traian Băsescu despre tema dată, a concluzionat că fostul comandant de navă avea o avere de 2,4 milioane de lei. Această sumă era echivalentul a 200.000 de dolari (la un curs oficial al dolarului de 12 lei).

În declarația sa de avere din 2010 Băsescu afirma că are în conturi 85.700 dolari, 26.800 euro și 420.000 RON."
Sursa: Wikipedia

bankkkeeerrr spunea...

Fie ca suntem studenti si viitori someri, fie ca lucram ca sclavi la patroni sau suntem pensionari cu venituri de mizerie, toti, absolut toti, vrem revenirea la situatia dinaintea lui 1989. Toti suntem membrii ai BRIGAZII PENTRU REINSTAURAREA SOCIALISMULUI care va fi, zi de zi, noapte de noapte, pe strazi pina cind infractorii, in mina carora a ajuns tara pe 22 Dec. 1989, vor fi aruncati la lada de gunoi a istoriei.
----------------------------
Programul Nostru:
----------------------------
1. Revenirea la rolul conducator al unui singur partid si desfiintarea multipartitismului.
2. Revenirea la constitutia dinaintea lui 22 Dec. 1989 cu unele modificari pentru adaptarea sa la cerintele prezentului.
3. Declansarea unei operatiuni de nationalizare a tot ce se poate nationaliza, pe modelul actului din 1948.
4. Reintroducerea metodelor administrative de conducere centralizata a economiei.
5. Comasarea terenurilor productive si reinfiintarea unitatilor agricole cu suprafete de mari dimensiuni. Infiintarea unei directii de planificare, conducere centralizata a intregii agriculturi autohtone.
6. Reorganizarea invatamintului, desfiintarea facultatilor particulare.
7. Trecerea presei, radioului, televiziunii, mass mediei in general, din miinile unor grupuri de interese in miinile poporului.
8. Respectarea drepturilor si libertatilor minoritatilor nationale si asigurarea deplinei lor egalitati in drepturi cu romanii.
9. Intarirea fortelor militare ale statului prin producerea unor arme eficiente bazate pe fenomenele de fisiune si fuziune, capabile sa descurajeze orice agresor indiferent cit de mare ar fi.
10. Inchiderea granitelor tarii si introducerea unui sistem de vize pentru toti cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in strainatate.
11. Abandonarea politicii de aliante militare care obliga Romania sa participe la diverse agresiuni impotriva unor alte state fara a fi direct amenintata de acestea.
12. Iesirea din Uniunea Europeana

piticutza geloasa spunea...

#56 CURDEFIER
25.01.2012 18:24
Raspunde Daca Nutii curdefier nu praduia bugetul de stat cu scene ,perdele ,parcuri in paduri,patinoare si sali de sport la sate fara copii ,daca fondurile pentru ''achizitii'' nu cresteau an de an , daca CADNR nu cheltuia 9 miliarde de euro in 4 ani pe autostrazi virtuale si doar 92 km reali , daca bugetul admnistratiei prezidentiale,si serviciilor nu crestea fara oprire in fiecare an ,daca se diminua parandaratul si comisioanele grase pentru politicienii P D L ,daca se diminua macar cu 5 % evaziunea fiscala anul trecut ,daca Boc nu topea banii din fondul de rezerva al guvernului pentru primarii P DL ,daca cele 10 miliarde de euro descoperite de curtea de conturi [ anul trecut si inca 9 ,3miliarde in 2010] ca cheltuieli ilegale ,daca Boc vindea cand trebuia anul trecut in primavara certificatele de poluare conf.protocolului de la Kyoto[acum anulat],daca atragea si cheltuia macar jumatate din fondurile europene date gratis Romaniei [30 miliarde euro] nu 4% ,daca [si iar daca]exista un guvern macar normal nu incompetent si ratat condus de Nuti curdefier si piticul porno ,salariile si pensiile romanilor puteau fi triplate cu usurinta..Ce mai conteaza acum e doar exterminarea cu brutalitate a romanilor de catre tatarul vandut si tradator de tara .Dumnezeu si-a intors fata de la noi datorita faptului ca suntem un popor de mamaliga fara coloana vertebrala si fara constinta istoriei..Suntem niste lasi si fricosi si ne miram ca suntem exploatati si exterminati cu brutalitate

Vasssss spunea...

Basescu e unic in dementa lui. Putea sa fie basescu painea lui Dumnezeu si cu PDL cu tot. Tot trebuia sa plece fiindca asa e intr-un stat democratic spre care inca tindem. Vrei ca la rusi, Putin - Medvedev, Medvedev - Putin? Ca asa vrea si tovarasu basescu. E normal sa fie asa? In care alta tara ai mai vazut tu asta dintre tarile-ex. in afara de Rusia la care nici n-am alte pretentii? Ei nu sunt in E.U. si nici in NATO, dimpotriva.! Ungurii profita de dreptul minoritatilor, plus ca sunt fosti tovarasi de partid PCR si securisti rosii deci, n-aveau cum sa rateze ciolanul din 90 incoace alaturi de fratii lor romani. Din partea mea, sa se duca dracului! Si de ce crezi tu ca poporul ar trebui sa se iubeasca cu partidele? Partidele trebuie sa fie in slujba poporului. Doar ca poporul asta tampit de atata comunism n-a stiut sa-si ceara drepturile. Au inceput cu o propozitie, dupa 20 de ani: IESI AFARA, JAVRA ORDINARA!

golea spunea...

#362 ORACOLUL DIN DAMAROAIA
25.01.2012 21:46
Raspunde JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT SUCCESURI DE 1 MILION DE EURO !!! JOS VUITOANELE UDREA-COCOS-BOC-ROBERTA 80=160 !!! JOS MAFIA SI CARACATITA POLITICA DIN ROMANIA SI PD-LISTA!!! JOS TIRANUL -MIHAILEANU-APARTAMENT…

Anonim spunea...

http://www.maps.google.com/ - [url=http://www.wikipedia.org/]wiki[/url]
mail