marți, 12 mai 2015

"Amintiţi-vă cât de fragilă era lumea în 1939 şi remarcaţi cât de fragilă este în 2015. Există un conflict între dorinţă şi politică, între valori şi interese materiale şi trebuie să facem totul pentru ca erorile din anii '30 să nu se repete. Conflictul pe scară largă în Europa pare mult mai aproape acum decât era atunci", a avertizat Petro Poroșenko, aflat ieri la Gdansk, în nordul Poloniei, orașul unde, pe 1 septembrie 1939, au avut loc primele schimburi de focuri din cel de-al Doilea Război Mondial.
Președintele Ucrainei a mai apreciat că, în opinia sa, Uniunea Europeană se confruntă cu cea mai dificilă provocare din istoria sa, care necesită un "test de solidaritate".
"Este foarte important ca în aceste timpuri dificile să nu mai permitem ceea ce s-a întâmplat acum 70 de ani", a insistat şeful statului ucrainean, care a cerut din nou ca ONU să mobilizeze un contingent de menţinere a păcii în estul Ucrainei...Sa te uiti azi in gura acestui imbecil este o mare prostie. Ukraina nu a fost invadata de rusi ci doar de acesti puccisti manevrati de america. Daca exista un pericol, acest pericol este tocmai acest individ si imbecilitatile guvernului sau. Insa rusul are inteligenta sa le cunoasca jocul si stiu sa nu intre in hora lor prosteasca. America si occidentalii acum isi ard ultimele magarii cu privire la presupusa amenintare rusa si se vor duce cu toti in alte mocirle tot de ei create...din pacate .... cam are dreptate. si tragedia nu consta in razboi ci in faptu ca in acesta sacrificiile sunt facute, ca de fiecare data de "prostime" , si nu de cei de decid aceasta traiectorie.  Adevaratii vinovati consuma bauturi si mancaruri alese in timp ce oamenii de rand mor ( fie pe linia frontului fie in propriile case ca urmare a "efectelor secundare" ). iar la sfarsit tot cei care o duc bine in razboi primesc aplauze ca semneaza un tratat de pace ce condamna din nou muritorii de rand la "penalizari" pt ca a fost razboi.
mda ... oamenii se nasc egali ( daca nr gandim totusi ca inca mai exista regalitate nici asta nu prea pare adevarat ) insa dupa ce se nasc ..... egalitatea este doar pe hartie

Niciun comentariu: