luni, 17 octombrie 2011

Vineri oct. 14. 2011 - seara, la conacul lui de pe podgoria proprietate personală de la Drăgăşani, Mugur Isărescu a fost primit membru cu drepturi depline al Grupului Bilderberg. El este primul român care devine membru al acestei organizaţii secrete, fondată în 1954, al cărei scop este acela al mondializării economiei şi care este considerată Guvernul mondial nevăzut”. Prima conferinţă a grupului a avut loc acum aproape 60 de ani, în Olanda, la Hotelul Bilderberg din Oosterbeek, iar printre fondatorii săi se află celebrul petrolist Rockefeller şi familia de bancheri Rothschild. Din club fac parte circa 180 de personalităţi, printre care Bill Gates, prinţul Charles şi Henry Kissinger.

Un comentariu:

lincoln spunea...

La întîlnirea secretă de vineri seara de la Drăgăşani au participat între 30 şi 40 de oameni, majoritatea sosiţi în România special pentru eveniment, precum preşedintele grupului Daimler Mercedes şi şeful austriac al Raiffeisen Bank, alături de alţi potentaţi europeni. Întîlnirea a durat între orele 22 şi 3 dimineaţa şi a fost împărţită în două: ceremonia de admitere în grup a lui Mugur Isărescu şi un dineu de lucru, în care cei prezenţi au discutat despre viitorul monedei euro.
Ritualul de acceptare a lui Mugur Isărescu în Grupul Bilderberg a fost unul secret, la care nu au avut acces decît iniţiaţii, iar naş şi garant al celui proaspăt admis a fost chiar preşedintele grupului, vicontele Etienne Davignon, în vîrstă de 79 de ani. Acesta este un evreu trăitor în Belgia, dar născut în Ungaria, la Budapesta. El şi-a schimbat numele (ca să pară francez autentic) şi şi-a cumpărat titlul nobiliar. Davignon face parte din Grupul Bilderberg din anul 1974, iar în 1999 a ajuns la conducerea acestuia, fiind cel de-al şaselea preşedinte al organizaţiei. Conform informaţiilor noastre, Davignon a fost adus la Bucureşti de cunoscutul aranjor Adrian Thiess, iar prestaţia sa la conferinţa European Union after the sovereign debts crisis”, găzduită de BNR, a fost recompensată cu 200.000 de euro, bani plătiţi de compania Media Consulta, proprietara ziarului Puterea” şi firma furnizoare de publicitate pentru Realitatea TV, afacere la care Thiess este acţionar. Mai precizăm că acest Thiess este mason, în Loja de la Periş, condusă de Ştefan Mâşu (acum stabilit în Belgia!), ocupîndu-se, o perioadă, de postul Teleshoping; ulterior, a fost consilier al lui Sorin Oprescu. Nu se ştie cu certitudine ce a dat sau ce a promis că va face Mugur Isărescu pentru a fi acceptat în Clubul Bilderberg, dar este clar că poziţia sa în cadrul acestui aşa-zis guvern mondial va fi pe măsura plăţii, aceea de a fi acceptat membru al influentei frăţii de sorginte masonică.