sâmbătă, 27 februarie 2016

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării “Les Propheties”, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De-a lungul timpului, se pare că multe dintre aceste profeţii s-au adeverit, motiv pentru care le vom enumera şi pe cele 8 pentru 2016.  O durată de viaţă mai mare - Nostradamus a prezis că oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani şi că 80 va fi noul 50. Aşadar, avem veşti bune pentru toţi bebeluşii care se nasc anul acesta.  Lumea din vest va renunţa la taxe - În 2016, o revoltă mare va pune capăt taxelor pentru totdeauna.  Vei avea nevoie de autorizaţie să faci copii - Profetul vorbeşte despre trecerea paternităţii plănuite la un alt nivel. Astfel, din anul 2016 s-ar putea să ai nevoie de autorizaţie pentru a aduce pe lume un copil.  Cutremure majore - În mod special, un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimţit peste tot în lume. „O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Segatator, Saturn dispare”.  Al Treilea Război Mondial - În 2016 va începe Al Treilea Război Mondial şi va dura 27 de ani. Războiul va începe după spusele profetului cu apariţia unei comete pe cer. În urmă cu 500 de ani, Nostradamus a prezis că Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia, iar prima ţară cucerită va fi România: „Din Rusia vor năvăli în masă, distrugătorul va ruina acel oraş, va fi violenţă, distrugere, „Romanie” va suferi, astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite.”  Vezuviu va erupe - Nostradamus a prezis acest lucru, dar oamenii de ştiinţă contrazic ipoteza. Muntele Vezuviu a fost liniştit în ultimii 71 de ani şi se aşteaptă să rămână aşa.  „Spuneam de o mișcare în pantă a Pământului și o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, adică Italia. După alți astrologi Lombardia nu vizează neapărat porțiunea aceea, ci mare degrabă Vezuviu, unde se pot produce erupții vulcanice că la Pompeii”.
Umanitatea va face pace cu animalele - „Porcii vor devenii fraţi cu omul”, a scris profetul pentru anul 2016. Unii sunt de părere că acest lucru este un aspect care indică faptul că umanitatea va înceta să sacrifice animalele. Alţii cred că asta înseamnă că tehnologia ne va permite să vorbim cu animalele.
O nouă limbă mondială va apărea - „După apariţia unui nou motor, lumea va fi precum în zilele înainte de Babel.” Mulţi sunt de părere că motorul adus în discuţie este Internetul şi că tehnologia va creea eventual nouă limbă mondială.

Niciun comentariu: