luni, 5 decembrie 2011

Germania - the truth about it's economy and banking system - adica minciuna nemteasca !!!

Băncile germane au nevoie de recapitalizări în valoare totală de 9,6 miliarde euro pentru a se încadra în noile reglementări de capital ale Uniunii Europene până la mijlocul anului viitor, au declarat surse bancare pentru Reuters. Autoritatea Bancară Europeană revizuiește rezultatele celor mai recente teste de stres efectuate în rândul băncilor europene și va anunța săptămâna viitoare necesarul de capital pe care trebuie să-l atragă fiecare instituție de credit, precum și o serie de îndrumări. Estimările anterioare ale instituției indicau un necesar de capital de 106 miliarde euro la nivelul UE. Autoritatea Bancară a hotărât ca marile bănci europene trebuie să ajungă la o rată a capitalului de rang întâi de 9% până la jumătatea anului viitor, deși instituțiile de credit au cerut indulgență. Publicarea noilor reglementări va avea loc la scurt timp înaintea summit-ului UE din 9 decembrie, considerat de importanță crucială pentru viitorul zonei euro. Summit-ul ar putea aduce un mult-așteptat plan decisiv anticriză din partea liderilor europeni, care ar reduce presiunile de pe piețele financiare și ar înlesni finanțarea băncilor. Între timp, băncile europene continuă să vândă active pe plan mondial, pentru a se încadra în noile reglementări. Industria bancară încearcă să convingă politicienii să reducă cerințele de capital sau să deruleze implementarea lor pe o perioadă mai îndelungată, argumentând că băncile nu pot să acopere deficitul de capital și să continue simultan să crediteze economia, în condiții deja dificile. Dintre băncile germane, Commerzbank ar putea fi nevoită să atragă 5 miliarde euro, au declarat anterior pentru Reuters surse apropiate situației, în timp ce Deutsche Bank are nevoie de 2,8 miliarde euro, potrivit unei alte surse. (sursa: cotidianul)

11 comentarii:

emilush spunea...

5 decembrie, 22:45. Zoro
A-ti vazut dragi,concetateni si frati de lupta,astea sunt tristele,realele fapte,de
inalta tradare,batjocura,si umilinta,ei ochiul asta,are trebui scos,inlaturat sau pur
si simplu strivit,ce parere,aveti?-numele de Gheithner,spune tot,cu Biden,la fel,
cuplul indragostit pana la nebunie,Merkozy,spune tot,-NO COMENT-pe treaba,
baieti ca se filmeaza,cu acest deficit,de pana la 3% din pib,si tarile Europene ce
depasesc aceasta marja vor fi sanctionate,-ei acusi e lata.Conform acestor decizii luate de cuplul indragosti dracoveste fara alti membri UE,se observa,
totala indiferenta fata de regulile de joc semnat in tratatul European.O descalifi-
care,abandon,incalcare si inalta tradare,fata de toate deciziile si tratatele de cooperare al UE,fata de membri sai,semnificativ si riguros de condamnat.
Reprezentarea ca o forta de decizie si conducere dictatoriala,conduce spre o ruta
dezaxata,cu gropi si cu o inclinatie pericumoasa de alunecare catre prapastia,
adanca si probabil,dupa soarta,fara iesire.-Derapajul si aceste alunecari de teren,au dus in istorie,la ce cunoastem fiecare,nu putem sa ne mandrim,mani-
pularea,tradarea,interesele,crima si minciuna a fost la ea acasa.-Cine conduce
fanfara si cine danseaza,inaintea inceperii meciului de base-ball, prezentate ca
pompom-girls,cu dubii,dar deja controlorii ce rup biletele si oamenii de ordine si
disciplina,paznicii,ce ne-au incasat deja la intrarea in tribuna,si-au facut datoria
pentru care sunt platiti.Insa meciul ce-l mare depinde de cel mai inteligent si puternic.-Surpriza exista inainte de pariuri,conteaza pe ce intuitii alegi.-Bravo ai
inteles,pai sigur ca da,ca doar nu mai dormim in bocancii Statului si asta demult.

bnk... spunea...

UPDATE: Vice-preşedintele american Joe Biden a glumit în timpul vizitei de luni, de la Atena, pe tema aducerii de fonduri pentru sprijinirea Greciei în demersul ei de a ieşi din cea mai mare criză financiară din ultimele decenii, informează Reuters.
Prezentându-l pe unul dintre membrii delegaţiei sale în timpul întâlnirii cu preşedintele grec Karolos Papoulias, Biden a spus: "Acest bărbat reprezintă Trezoreria. El a adus sute de milioane de dolari".
Comentariul său a stârnit râsul atât în rândul delegaţiei americane, cât şi în rândul reprezentanţilor statului elen.
Recent, un oficial al Trezoreriei americane a declarat însă că SUA nu are în vedere acordarea unui împrumut Fondului Monetar Internaţional. Tot în timpul întâlnirii cu liderii de la Atena, întrebat care este mesajul său către Europa, Biden a răspuns "Rezistaţi".

amuzament maaaare spunea...

Care au fost, pe scurt, hotărârile luate luni în cadrul întâlnirii dintre preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi cancelarul german Angela Merkel.

•Liderii Franţei şi Germaniei susţin că deţinătorilor acţiunilor de stat din sectorul privat nu li se va mai cere, pe viitor, să susţină pierderile datorate restructurărilor datoriei publice, cum s-a întâmplat în cazul Greciei, informează Financial Times.
•Atât Sarkozy, cât şi Merkel ar prefera ca modificarea tratatului să fie valabilă pentru toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu va fi posibil, amândoi se mulţumesc cu modificarea tratatului doar pentru cele 17 state membre ale zonei euro.
•Modificarea tratatului va include sancţiuni pentru statele care nu vor respecta ţinta de deficit bugetar de cel mult 3% din produsul intern brut (PIB).
•Cei doi lideri vor ca această hotărâre, pe care o numesc "regula de aur", să fie introdusă în constituţiile celor 17 state membre ale zonei euro, obligând astfel guvernele să îşi echilibreze bugetele.
•Sarkozy şi Merkel au anunţat că Mecanismul de Stabilitate Europeană va deveni operaţional în 2012, cu un an mai devreme decât termenul stabilit iniţial.

AMUZAMENT MARE spunea...

Schimbarea tratatului Uniunii Europene ar putea avea loc chiar şi numai pentru cele 17 ţări din zona euro, dacă va fi necesar, deşi este de preferat un tratat pentru toate cele 27 de state membre ale UE, a declarat preşedintele francez Nicolas Sarkozy după întâlnirea cu cancelarul german Angela Merkel. HAHAHAHAHAHAHHA

Anonim spunea...

Patronul restaurantului La Cocoşatu', Ioan Oiţă, a fost găsit spânzurat, luni, într-o anexă a localului, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost primit în jurul orei 13.00, la faţa locului ajungând un echipaj SMURD, care a constatat decesul.

Anonim spunea...

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XVI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a "alb-roşilor" pe teren propriu în actualul sezon.

Anonim spunea...

PDL a anuntat, luni, ca proiectul privind comasarea alegerilor sustinut de Guvern nu va cuprinde modificarea sistemului de vot si nici reducerea numarului de parlamentari. Oficial, democrat liberalii au explicat ca, in primavara lui 2012, doresc sa reia negocierile cu toate partidele politice pentru a obtine revizuirea Constitutiei, Parlament unicameral si reducerea numarului de parlamentari la 300. Neoficial, democrat liberalii ar fi fost aspru criticati de presedintele Traian Basescu din cauza variantei legii electorale negociate cu UDMR, conform carei numarul parlamentarilor era redus de la 471 la 388 iar sistemul de vot era unul mixt, au declarat surse din interiorul PDL.

Anonim spunea...

Franta si Germania au cazut de acord cu privire la o serie de reforme pentru solutionarea crizei datoriilor din zona euro, ce vor fi prezentate miercuri presedintelui UE, Herman Van Rompuy, a declarat presedintele francez Nicolas Sarkozy dupa o intalnire cu cancelarul german Angela Merkel, potrivit Reuters. Totodata, cei doi lideri au convenit ca rolul BCE va ramane neschimbat si nu va deveni imprumutator de ultima instanta, iar in ceea ce priveste infiintarea euroobligatiunilor Sarkozy si Merkel sunt de parere ca acestea nu sunt o solutie pentru criza.

Anonim spunea...

Ce solutii sunt pentru evitarea prabusirii Euro? Care este semnificatia declaratiilor facute luni de presedintele francez, Nicholas Sarkozy si de cancelarul german Angela Merkel? Se indreapta UE spre oficializarea unei Uniuni cu doua viteze? Cu ce mandat ar putea merge presedintele Traian Basescu la Consiliul European programat la Bruxelles pentru 8-9 decembrie, cand se asteapta adoptarea unor masuri decisive pentru viitorul Uniunii Europene si al monedei euro? Intra in text si asculta Discutia de Luni, o emisiune HotNews.ro - RFI realizata de Dan Tapalaga. Invitati: Cristian Sima si Luca Niculescu.

Anonim spunea...

Avem si stiri bune si rele. Cele rele sunt ca nu se pierde nicio ocazie in discursul public dar absolut niciuna ca sa nu se discute despre majorari de preturi. Ca e vorba de cate un interes al vreunui producator care isi face loc la televiziune sau de altceva. Toate acestea arata neincredere", a declarat guvernatorul Mugur Isarescu in cadrul unui simpozion privind inflatia.

gog... spunea...

UPDATE: Sarkozy: Modificarea tratatului UE s-ar putea aplica doar zonei euro
Schimbarea tratatului Uniunii Europene ar putea avea loc doar pentru cele 17 ţări din zona euro, dacă va fi necesar, deşi este de preferat un tratat pentru toate cele 27 de state membre ale UE, a declarat preşedintele francez Nicolas Sarkozy după întâlnirea cu cancelarul german Angela Merkel, potrivit Financial Times.
Sarkozy arătat totodată că Franţa şi Germania doresc introducerea de sancţiuni automate împotriva ţărilor din UE al căror deficit bugetar depăşeşte nivelul de 3% din PIB.
"Vrem sancţiuni imediate în cazul nerespectării regulii deficitului bugetar de sub 3% din PIB", a spus preşedintele francez.
Sarkozy a mai adăugat că euro-obligaţiunile nu sunt o soluţie pentru criza datoriilor, iar "Franţa şi Germania nu vor plăti...