luni, 14 noiembrie 2011

Noul Colonialism: Horst Reichenbach, administratorul Greciei" - "Ori asta, ori nu primesc banii", a spus una dintre sursele din zona euro, care susţine preluarea de către echipa CE pentru Grecia "a unor funcţii suverane ale statului pentru a pune maşinăria în mişcare. Se pregateste finalizarea prevederilor pactului ribbentrop - molotov de trecere a tarilor europei in administrarea germaniei...primul pilon a fost implementat prin infiintarea "uniunii europene" si a "zonei euro", care au facilitat trecerea resurselor energetice si a capacitatilor economice europene sub controlul rusiei - euro a fost inventat pentru a facilita aceasta actiune, care nu ar fi putut fi dusa la capat daca ramineau in circulatie 27 de monede nationale ( vedeti actionariatul multinationalelor europene din domeniul energiei)..urmeaza preluare administrativa a tarilor crestine de catre "barbarii" germanici . In acelasi timp, se pare ca URSS este pe cale de a se reface - pe baze economice bine inteles : "ST. PETERSBURG -(Dow Jones)- Russia and seven other post-Soviet states, including Ukraine, signed an agreement on creating a free-trade zone Tuesday, in another step in Moscow's drive to rebuild economic ties among former Soviet Republics. " ...adica se reface parte din CAER?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Marea Britanie: Hoţii români au furat metale în valoare de 800 de milioane de lire sterline

Citiţi mai mult: Marea Britanie: Hoţii români au furat metale în valoare de 800 de milioane de lire sterline - Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/marea-britanie-hotii-romani-au-furat-metale-in-valoare-de-800-de-milioane-de-lire-sterlin-953785.html#ixzz1di3fd5wL
EVZ.ro

Anonim spunea...

absolut toat ce inseamna "economia care bubuie" in germania este subsidiata de investitorii din statele non euro ...in special anglia, statele unite si rusia, care sustin neconditionat tara aia de tilhari si criminali de razboi!...vedeti pactul ribbentrop - molotov ... mai vedeti actionariatul BMW,mercedes, si ce mai zic nemtii ca produc !...GERMANIA ESTE O TARA FARA RESURSE, CARE SE SPRIJINA PE FORTA DE MUNCA A VENETICILOR SI PE O REPUTATIE NEMERITATA! NICI 40% DIN NEMTI NU SUNT PROPRIETARI DE BUNURI FARA IPOTECA !

Anonim spunea...

Mare lucru... e exact ca in bancul de mai jos:

Iţic era tare frământat într-o noapte. Se foia în aşternut pe toate părţile. “Ce ai Iţic, de ce nu dormi?”, l-a întrebat Rasela. “Păi, am să-i dau nişte bani lui Ştrul, a venit termenul şi n-am banii”. Tăcută, Rasela se ridică din pat, deschide fereastra şi strigă către Ştrul, care era prin faţa blocului: “Auzi, Ştrul… Iţic n-are banii ăia să ţi-i dea”… Închide fereastra, se întoarce în pat şi-i zice lui Iţic. “Acum poţi dormi liniştit, că nu mai doarme el!”