joi, 6 mai 2010

Dezvoltare Durabila - Romania

5 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

PENTRU A PUTEA IESI DIN RECESIE - DOBINDA DE REFERINTA (bnr) TREBUIE ADUSA LA NIVELUL u.e , ADICA 1% , IAR LEUL TREBUIE SA SCADA PENTRU A STIMULA EXPORTURILE SI SI A INCURAJA INVESTITIILE ! . ori asta , geniul vostru , de carpati de la conducerea BNR nu va face, fiindca este vindut. Trebuia sa stimulati creditarea "capitalului de lucru" pentru economia privata, nu sa mentineti peste 3 milioane de trintori care primesc bani intr-un fel sau altul de la bugetul de stat (includ aivci si pe cei care lucreaza pentru companii asa zise private care au afaceri numai cu statul) !

Anonim spunea...

Export credits expalined - E.C. Rules
An "export credit" is in principle a financing arrangement which allows a foreign buyer of exported goods and/or services to defer payment over a period of time
An export credit arises whenever a foreign buyer of exported goods or services is allowed to defer payment. Export credits generally enjoy government backed support which raises potential concerns about free and fair competition, therefore they have been subject to agreements and understandings within the framework of the OECD (subsequently integrated into EC law) as well as to an EC Directive on harmonization of export credit insurance for transactions with medium and long-term cover.
An "export credit" is in principle a financing arrangement which allows a foreign buyer of exported goods and/or services to defer payment over a period of time, but the expression is often used also for an insurance or guarantee.
Export credits are generally divided into short-term (usually under two years), medium-term (usually two to five years) and long-term (usually over five years).
Export credits can be backed by official support meaning that government backed support is involved. Official support can take the form of direct credits/financing, refinancing, interest-rate support (where the government supports a fixed interest-rate for the life of the credit), aid financing (credits and grants), export credit insurance and guarantees.

Anonim spunea...

Este grea viaţa de bugetar în România, acum, în perioadă de criză. Nu şi dacă eşti angajat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Site-ul Inpolitics publică lista salariaţilor din subordinea Elenei Udrea. Astfel, la Ministerul Dezvoltării criza nu a ajuns iar salariaţii de rangul 3 - 4 ridică, lunar, mai mult decât ministrul, adică lefuri de peste 2.000 de euro.

În luna iulie, toţi bugetarii au fost afectaţi de tăierile salariale cu 25%. Austeriatea, însă, nu se simte prea tare la Ministerul Turismului, unde mulţi angajaţi au ridicat în iulie salarii de peste 2.000 de euro. Şi nu vorbim doar despre directori, ci şi de salariaţi mai modeşti, de rangul 3 sau 4 care iau mai mulţi bani decât Elena Udrea, care a avut un salariu, în iulie, de 4.100 de lei.

Există chiar un şef de serviciu de la Direcţia Gestionare Programe POR care a ridicat de trei ori mai mult decât ministrul, adică 12.807 lei.

Iar poziţia de director la Coordonarea Activităţii în Teritoriu este chiar şi mai bănoasă, acesta încasând nu mai puţin de 13.632 lei.

Dar la Ministerul Turismului nu este neapărat să deţii o funcţie de conducere ca să nu duci grija zilei de mâine. Zeci de simpli consilieri de examinare evaluare ridică salarii de peste 8 mii de lei. Cel mai prost plătit angajat pe o astfel de funcţie a ridicat, în luna iulie, nu mai puţin de 3.247 de lei.

Mircea Halaciuga, Esq
0040.724581078
Finante/Servicii financiare/Investitii

Anonim spunea...

[url=http://www.pi7.ru/foto/1492-kureznye-momenty-v-sporte-15-foto.html ]Мужчины любят женщин с весом меньшим, чем у них [/url]
на данный момент перестала искать мужчину для ответственных отношений, как принято говорить время придет-все будет. а вы согласны с этим утверждением? или же же наоборот, нужны искать собственного мужчину, не полагаясь на судьбу?